Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τρίτεκνοι κατέθεσαν τα παιδιά τους στην Εφορία!


Σε απόγνωση 600 τρίτεκνες οικογένειες στην Κόρινθο

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας προχώρησαν περίπου 600 τρίτεκνες οικογένειες στο νομό Κορινθίας, επιχειρώντας να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση για τις αλλεπάλληλες φοροεισπρακτικές επιθέσεις που έχουν καταστήσει αδύνατη την επιβίωσή τους. Οι γονείς των τρίτεκνων οικογενειών πήγαν στη ΔΟΥ Κορίνθου και... κατέθεσαν τα τρίτα παιδιά τους «που η πολιτεία χαρακτηρίζει ως τεκμήριο διαβίωσης»!

Οι τρίτεκνοι καταγγέλουν ότι η υψηλή φορολογία που τους έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια, η οποία συνεχώς αυξάνεται έχει ρίξει το βιοτικό τους επίπεδο σε σημείο να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα παιδιά τους.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το κράτος δείχνει ότι ξεχνά τις σημαντικές έννοιες που αντιπροσωπεύει: κράτος πρόνοιας και κράτος δικαίου. Οι πολύτεκνοι έχουν τεκμήριο διαβίωσης για τα παιδιά τους ... όχι μόνο έπρεπε να ντρεπόντουσαν αλλά να εξαφανιζόντουσαν από προσώπου γης όσοι συμμετείχαν σε αυτή την νομοθεσία, σίγουρα όμως δεν θα είχαν παιδιά ούτε οικογένεια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)