Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Το 1982 που ο Νίικος Μιχαλολιάκος ίδρυσε τον εσωτερικό κύκλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον ανήγγειλε με μία έκδοση που την έκανε κάποιος εξαφανισμένος συνεργάτης του και τη προλόγισε ο ίδιος ο Νίκος ΜΙχαλολιάκος. Συγγραφέας είναι ο Οδυσσέας Πατεράκης που εγκατέλειψε λίγα χρόνια μετά το Νίκο Μιχαλολιάκο και ήταν ο ιδρυτής της στοάς "ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ" που έδρασε στο Ηράκλειο της Κρήτης τη δεκαετία του 80 και εκδόθηκε από τις εκδόσεις του Β. Ψιακή "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ" (Ιπποκράτους 112, 1982). 

Το εξώφυλλο τα λέει όλα. Το βιβλίο είναι ένα μανιφέστο σατανολατρείας αφιερωμένο στον Εωσφόρο. Αν προσέξει κανείς το βιβλίο στο εξώφυλλό του δεν αναφέρεται καθόλου στον Εωσφόρο αλλά στη σελίδα του εσωτερικού τίτλου κάνει ξεκάθαρη μνεία "ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ" (βλέπε επισυναπτόμενα 1 και ΝΙΚ).Ο πρόλογος που υπογράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ξεκάθαρα σατανιστικός με αναφορές στο μυστικιστή Yeats ενώ όλα τα περιεχόμενα "ποιήματα" υμνούν τον σατανά τους δαίμονες το αντίχριστο το θάνατο τη κόλαση και τον εωσφόρο. Χαρακτηριστικό είναι το "ποίημα" που υπάρχει στις σελίδες 16 και 17 με τίτλο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μη φανταστεί κανείς ότι ο Μιχαλολιάκος με τη λέξη "ΑΥΓΗ" αναφέρεται στο φως αλλά στο φως του σκοταδιού δηλαδή στο απόλυτο σκοτάδι που λατρεύει ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Στην έβδομη σειρά (έβδομη!) το διαβάζουμε ξεκάθαρα. Στο οπισθόφυλλο αυτού του σατανιστικού βιβλίου διαβάζουμε (ΜΙΧ 7) τον συγγραφέα και τον Νίκο Μιχαλολιάκο να περιμένουν και πάλι το μήλο από τον διάβολο-φίδι!!!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν πάντα στην υπηρεσία του διεθνούς σατανισμού και το ανεξήγητο η εξαφάνιση του συνεργάτη του Οδυσσέα Πατεράκη που κανείς δε ξανάκουσε γι αυτόν εδώ και τριάντα χρόνια.
Β. ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ








(Εστάλη από τον κύριο Β. Νεοκλέους) 

26 σχόλια:

  1. Εάν νομίζετε ότι με τη λασπολογία θα ανακόψετε την πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς την τελική νίκη είστε γελασμένοι.

    ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Οδυσσέα Πατεράκη, θα επιθυμούσαμε να σας διευκρινίσουμε ότι το ιστολόγιο μας δεν έχει κανέναν λόγο να λασπολογεί ιδιαίτερα σε πολιτικά πρόσωπα. Μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης δημοσιεύσαμε το θέμα που μας στείλανε.

      Η άποψη μας είναι ότι όταν υπάρχει ο λόγος υπάρχει και ο αντίλογος. Στείλτε μας λοιπόν τις δικές σας απόψεις αν μπορείτε όσο καλύτερα τεκμηριωμένες ώστε να τις δημοσιεύσουμε, έχετε το ίδιο δικαίωμα να προβάλετε τις θέσεις σας και τον αντίλογο σας όπως όλοι οι αναγνώστες μας.

      Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας.

      Διαγραφή
    2. Αφου ειναι οντος σατανιστης ο Πατερακης, τι θελει να μιλησει τωρα;;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑΓΑΡΙ.

      Διαγραφή
    6. Τα σχόλια του κυρίου Ιωάννη Δέδε διαγράφηκαν επειδή εμπεριείχαν μονάχα ύβρεις, παρακαλούμε να εκφράζεστε κόσμια, παραθέτοντας τις απόψεις σας.
      Τα σχόλια στο ιστολογίο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ανοιχτά και αναρτούνται αμέσως χωρίς έλεγχο, επειδή πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση και στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, το ίδιο επιθυμούμε και από τους αναγνώστες μας.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του δημοσιεύματος από τον ..."κύριο Β. Νεοκλέους"(;), η αλήθεια είναι πως ...γέλασα με την ψυχή μου, διότι, ομολογώ, δεν γνώριζα ούτε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ίδρυσε "εσωτερικό κύκλο", ούτε εγώ καμμιά στοά "Βελζεβούλ", ούτε πως ανεξήγητα εξαφανίσθηκα. (Όσο γερνά κανείς μαθαίνει).
    Εν πάση περιπτώσει, επειδή το όλο ζήτημα είναι ευτράπελο, δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια.
    Θα κάμω όμως μια μικρή διευκρίνιση για να μην δημιουργούνται ...εντυπώσεις, ικανές να παρασύρουν σε λάθος ατραπούς, νέους ιδίως ανθρώπους :

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηλιθιότητα απ' το να προσδίδεται η ιδιότητα του ..."σατανιστή" σε Έλληνες Εθνικιστές και τούτο διότι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Εθνικιστή είναι ότι αντλεί τους προβληματισμούς του από την εθνική του πνευματική παράδοση και τα όποια "εξωγενή" στοιχεία τα "φιλτράρει" επισταμένα πριν τα καταστήσει μέρος της πνευματικότητάς του. Συγκεκριμένα:

    -Από την αρχαιοελληνική θρησκευτικότητα απουσιάζουν τα "κακά πνεύματα" και αφετηρία της ελληνικής σκέψεως είναι το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και το ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.
    -Κατά την ορθόδοξη θεολογική παράδοση το ΚΑΚΟΝ δεν υφίσταται ως ΟΥΣΙΑ αλλά μόνον ως ΠΡΟΑΙΡΕΣΙΣ, σε αντίθεση με τα δυτικοπαποκαθολικά σχολαστικιστικά ιδεοσχήματα και τους προτεσταντικούς "απόλυτους προορισμούς".

    Αυτός λοιπόν που επιθυμεί να αυτοπροσδιορίζεται στον τόπο μας ως ..."σατανιστής", ο,τιδήποτε άλλο (πέραν του ηλίθιος βεβαίως) μπορεί να είναι εκτός από Εθνικιστής.

    Τώρα, εάν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει "ποιητική ή λογοτεχνική αδεία" (δοτική), δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε βεβαίως ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

    ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτον...δεν εχετε δειξει ολες τις σελιδες...σε μια σελιδα του βιβλιου αν δεν κανω λαθος υπερασπιζεται τον χριστο...δευτερον...δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη ερευνα για να καταλαβαιτε οτι ο Εωσφορος δεν ειναι ο Σατανας...τριτον...ο Αδαμ και η Ευα ειναι μαλακιες της παλαιας διαθηκης που ειναι Εβραικο βιβλιο οποτε και γω το μηλο θα προτιμουσα απο τον θεο των εβραιων..και τελος ο διεθνης σατανισμος δεν αποδεχεται ως Θεοτητα τον Εωσφορο ...καντε καμια ερευνα πριν γραψετε τις αρλουμπες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ανώνυμε",
      Πρώτον: αν έχετε την σελίδα που λείπει από το βιβλίο και υπερασπίζεται τον Χριστό να μας την στείλετε στο e-mail μας, ώστε να διορθώσουμε το άρθρο, αλλά δεν πιστεύουμε να ισχύει κάτι τέτοιο μια που το βιβλίο αναφέρεται στον "Εωσφόρο".
      Δεύτερον: για πείτε μας ο "Εωσφόρος" ποίος είναι; μήπως είναι ο δαίμονας; ο διάβολος; ο σατανάς; και πόσες άλλες ονομασίες έχει, διαβάστε τον σύνδεσμο: http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2011/04/blog-post_6413.html#more
      Τρίτον: απορούμε πως κρίνεται με τόση μεγάλη ευκολία ότι η παλαιά διαθήκη είναι Εβραϊκό βιβλίο, όταν ο ίδιος ο Χριστός είπε ότι δεν ήρθε για να καταργήσει αλλά για να συμπληρώσει. Γεγονός μη αμφισβητήσιμο μέσα στην καινή διαθήκη. Οπότε το πρόσχημα σας είναι άτοπο και δεν έχει καμία βάση μέσα στην ορθόδοξη πίστη (εκτός να πιστεύεται αυτό που λένε ορισμένοι άθεοι ότι ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία των Εβραίων και έτσι δηλώνετε την θέση σας).
      Τέταρτον: σεβόμαστε τον σχολιασμό του κυρίου Οδυσσέα Πατεράκη (πάνω από το δικό σας σχόλιο) και στεκόμαστε ιδιαίτερα στο τέλος όπου αναφέρεται στο βιβλίο του για την "ποιητική ή λογοτεχνική αδεία".

      Διαγραφή
  4. ειλικρινα πιστευεις οτι η βιβλος δεν εχει παραποιηθει καθολου και μας λες το επιβεβαιωνει η καινη διαθηκη; σοβαρα πιστευεις σε αυτα που λενε καποιοι Εβραιοι στην διαθηκη για την Ελλαδα;αυτα εσυ μας λες οτι ο Χριστος θα τα επικροτουσε;ο Χριστος ειχε μιλησει θετικα για την Ελλαδα...η παλαια διαθηκη ειναι μια μαλακια ο Χριστος με τιποτα δεν ηρθε να εκπληρωσει την..."βασιλεια της Σιων" η την "κυριαρχια του Ισραηλ" οπως αναφερεται εκει...την βασιλεια της Σιων την βλεπουμε σημερα και δεν νομιζω οτι αυτο ηθελε ο Χριστος...επειδη πολυ απλα δεν ηθελε αυτο οι Εβραιοι τον σκοτωσαν...μας λες ο Εωσφορος το ενα ο Εωσφορος το αλλο ενω δεν εχεις ιδεα τι ειναι; δαιμονας-σατανας κτλ...πες μου εσυ που αναφερεται οτι ειναι ο Σατανας στην βιβλο οπου θες...σε παρακαλω οχι την παπαρια του Ησαια ομως...και γιατι στο παρελθον παπαδες δεν τον αποκαλουσαν Εωσφορο ουτε καν στα παλια λεξικα στην λεξη αυτη δεν αναφερεται οτι ειναι ο Σατανας(μονον στα προσφατα)...αμα εσυ πιστευεις στους σφαγεες της παλαιας διαθηκης και στον Γιαχβε χρειαζεσαι βοηθεια αλλα λεγαν οι εβραιοι αλλα ειπε ο Χριστος υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ των δυο λογω της πανθρησκειας μας εχουν εβραιοποιησει την θρησκεια μας και μας αναγκαζουν να προσκυναμε Εβραιους που ουτε μια σχεση δεν εχουν με την θρησκεια μας... http://4.bp.blogspot.com/_E2yTITsM-vQ/TSUj_7QUk4I/AAAAAAAAHJg/2Z4ipu4Kdxw/s1600/005.jpg τα εβραικα ιερατεια καταπατησαν και σταυρωσαν εναν επαναστατη χριστο...το μονο λαθος του Πατερακη εδω ειναι που δεν δεχεται τον Σταυρο ..επιτηδες τον σταυρωσαν εκει πανω στο συμβολο του για να δειξουν την δυναμη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ανώνυμε" το να αναγράφετε ότι η παλαιά διαθήκη είναι μια "μαλακία" είναι μεγάλη ύβρης, (σε κάθε άλλη περίπτωση ο σχολιασμός σας θα είχε διαγραφεί, γιατί ξεφεύγει από τα όρια των κανόνων του ιστολογίου μας) ακόμα και οι μεγαλύτεροι Άγιοι δεν σχολίασαν την Παλαιά Διαθήκη με τον δικό σας τρόπο, όπου διαφαίνεται ότι είσαστε τελείως άσχετος με την Ορθοδοξία.
      Έχουμε πολύ πιο σημαντικές ασχολίες από τον να απαντάμε σε ανοιχτό διάλογο σε Δωδεκαθεϊστές ή "Χριστιανούς" που βάζουν την θρησκεία στα δικά τους μέτρα και μας παραθέτουν ένα κείμενο που μόνο για γέλια είναι, αφού δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, ούτε καν να τεκμηριώσει τις απόψεις του μια που μπλέκει τους Εβραίους, τον Εωσφόρο, τον Πάνα, τους Γερμανούς, τους Έλληνες, τον Προμηθέα κλπ, κρίμα που δεν αναφέρεται και στους εξωγήινους.
      Μας δώσατε όμως το έναυσμα να ασχοληθούμε εκτενέστερα με ένα αφιέρωμα στους Νεοναζί και τις απόψεις τους για τον Χριστιανισμό.
      Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή τύχη.

      Διαγραφή
  5. σας ευχαριστω για τις ευχες σας...οταν βριζει την χωρα σου το παπαδαριο μεσα στην εκκλησια με αυτα που λεγε ο Ζαχαριας και ο Ιεζεκιηλ να κανεις τον σταυρο σου αξιζεις συγχαρητηρια ... οταν οι δωδεκαθειστες σας λενε Εβραιοχριστιανους κατι ξερουν...εγω χριστιανος ειμαι δεν προσκυνω ουτε τον Ζαχαρια ουτε κανεναν Εβραιο που βριζει την χωρα μου και φυσικα κανεναν Εβραιο σφαγεα...Υβρις ειναι αυτο που εγραψα εγω; αυτα που εγραψαν οι Εβραιοι και για καποιον μυστηριο λογο ειναι στην βιβλο μας για την ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι υβρις; εσυ εισαι ασχετος με την ορθοδοξια..οσο για το κειμενο εσυ μου πες να το ανεβασω;...σας ευχομαι και γω καλη τυχη αν και..δεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως και εσυ ετσι και οι δωδεκαθειστες εχουν σχεση με τον Εβραισμο αφου παραδεχονται οτι ασπαζονται την Εβραικη μαγεια...μην παρεξηγηθω για αυτα που εγραψα παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ "ανώνυμε", δεν ξέρω τι σας συμβαίνει, αναφέρετε "παπαδαριό" τους ιερείς, την Παλαιά Διαθήκη "μα@@ία", τους Χριστιανούς "Εβραιοχριστιανούς" και ενώ η χώρα μας εξαφανίζεται και μαζί της και κάθε θεσμός, αξία και ήθος, κάνουμε διάλογο για την Παλαιά Διαθήκη.
    Γνωρίζετε ότι αυτά τα "παπαδαριά" κράτησαν τον Ελληνισμό επί Τουρκοκρατίας, προσέφεραν στην επανάσταση, κρατάνε τα μυστήρια της εκκλησίας και εσείς ισοπεδώνετε τα πάντα.
    Η ορθόδοξη πίστη στηρίζεται στην αγάπη, στην συγχώρεση και στην ταπείνωση και ενώ γνωρίζετε ότι η Παλαιά Διαθήκη σαν σκοπό είχε την προετοιμασία των πιστών για τον ερχομό του Χριστού την θεωρείτε ανάξια λόγου (επίσης είναι πολλές οι φορές που η Καινή Διαθήκη αναφέρεται στην Παλαιά).
    Κανένας Χριστιανός δεν έχει το δικαίωμα να επιλέγει την πίστη σύμφωνα με αυτά που ο ίδιος θεωρεί σωστά, ρωτήστε τον δικό σας πνευματικό για τις απόψεις σας (η εξομολόγηση είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια και ελπίζουμε να μην σας διαφεύγει).
    Λυπόμαστε αλλά αυτά τα θέματα δεν αναλύονται με λίγες γραμμές σε μια απάντηση σχολίου, όταν θεολόγοι ασχολούνται χρόνια έχοντας τεράστια βιβλιογραφία και αναφορές από Αγίους (θα μπορούσαμε να σας βομβαρδίσουμε με συνδέσμους, αλλά ο σκοπός μας δεν είναι να σας αλλάξουμε τις απόψεις σας, ούτε να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας αποδεικνύοντας ότι εμείς έχουμε δίκιο).
    Ότι αφορά το κείμενο δεν καταλάβαμε ότι είναι τμήμα του βιβλίου του κυρίου Οδ. Πατεράκη για τον "Εωσφόρο", σας ευχαριστούμε που το παραθέσατε, αλλά δεν διαπιστώσαμε ότι εξυμνεί (ή όπως αναγράψατε ότι υπερασπίζεται) τον Χριστό μια που τον θεωρεί "επαναστάτη και άνθρωπο" και όχι Θεό ή αν θέλετε Θεάνθρωπο.
    Νομίζουμε ότι παίζουμε με τις λέξεις και δεν καταλήγουμε πουθενά, σκεφτείτε όμως ένα, ότι η ύπαρξη ορισμένων κατεστημένων που για πολλούς είναι δυσνόητα ή μη αποδεχτά και απαρτίζουν την Χριστιανική Θρησκεία, για τον Θεό έχουν τον λόγο τους γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε δεν εκανα συγκριση των σημερινων παπαδαριων με τους ιερεις του περελθοντος που ηταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ...η παλαια διαθηκη δεν προετοιμαζει τους πιστους..σε πολλα σημεια ναι...αλλα η πλειοψηφια της ειναι καθαρα Εβραικη αφου μιλαει για τον Μωυση τον Δαυιδ και ενα σωρο Εβραιους που ο Χριστος δεν εχει καμια σχεση...δεν εμπιστευομαι κανεναν ιερεα και εχω μιλησει με αρκετους ιερεις που μου χουν πει οτι εχω δικιο (σε σχεση με τον Ζαχαρια που ανεφερα παραπανω και πολλα αλλα) αλλα οι ιδιοι δεν μπορουν να μιλησουν για τετοια θεματα δημοσια (αν με καταλαβαινεις..)ο χριστιανισμος εχει εβραιοποιηθει πρεπει να τον ξανακανουμε οπως ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τι εννοείτε, εμείς όμως από όλα αυτά παίρνουμε τα θετικά στοιχεία, όσα κάνουν καλό στην ψυχή μας. Μην περιμένετε κι από εμάς δημόσια να αναφερθούμε αρνητικά σε θέματα πίστης, θεωρούμε ότι ο Θεός είναι Αυτός που αποφασίζει και Αυτός που κρίνει, δεν μπορούμε να πάρουμε την θέση του.
      Να έχετε πίστη και υπομονή, να ξέρετε ότι ο Χριστιανισμός θα λάμψει ξανά, το ίδιο και ο Ελληνισμός. Ζούμε τραγικές καταστάσεις, για αυτό να έχουμε όλοι μας υπομονή και να μην απελπιζόμαστε ...

      Διαγραφή
  9. συμφωνω απολυτα καλο ειναι ομως να καταλαβαινουμε στην παραποιημενη βιβλο μας τι ειναι χριστιανικο και τι ειναι εβραικο...η ορθοδοξια θα ξαναλαμψει και θα μαθουμε την πραγματικη ορθοδοξια και ελπιζω να τιμωρηθουν αυτοι που την παραποιησαν οπως εχουν κανει με την ιστορια και σε πολλα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο εμπεριείχε ύβρεις και σύμφωνα με τους κανόνες του ιστολογίου μας διαγράφηκε.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

      Διαγραφή
  11. Συγνώμη,δεν είμαι μέλος τακτικό αλλά συνάντησα ψάχνοντας το άρθρο και έχω να πώ το εξής:ο Χριστός είναι ο ενανθρωπήσας Υιός του Θεού έτσι;
    Έτσι ακριβώς.Τέλειος Θεός και ΤΕΛΕΙΟΣ(πλήρης)άνθρωπος.Αν οι Εβραίοι δεν είναι 100% άνθρωποι(όπως λέει ο κ.Μιχαλολιάκος και το ινδαλμά του ο Αδόλφος Χίτλερ)αλλά κάτι κατώτερο ή υποδεέστερο ο Χριστός δεν είναι τέλειος άνθρωπος.Διότι η ανθρωπίνη φύση Του απέχει βιολογικά από το να είναι η πεμπτουσία της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι φοβερο πως η αγνοια δημιουργει τετοιες αποψεις. Εαν δεν υπηρχε ο Νομος ( Παλαια Διαθηκη ) ποιος ο λογος να δωθει η Χαρη ( Καινη Διαθηκη ).
    Η θυσια του Χριστου εγινε για να ξεπλυθουν ποιες αμαρτιες, το αιμα του σε ποιο κρανιο χυθηκε οταν τον λογχισε ο στρατιωτης, γιατι κατεβηκε στον αδη για 3 ημερες.Αγνοια Νομου σημαινει αγνοια της Χαρης που δεχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα.Θέλησα να γράψω γιατί το ''αστειάκι'' με την Χρυσή Αυγή έχει παραγίνει.Καταρχάς,πρίν πάμε στο τι ισχυεί και τι όχι,θα έπρεπε να κοιτάξουμε τα βασικά.Η ΧΑ υποτίθεται πως αγαπά την Ελλάδα για την ιστορία και τον πολιτισμό της.Το γεγονός οτι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία τους λέει κάτι;Η μήπως ήταν στα ''εκτός ύλης'';πως είναι δυνατόν να ειναι νεοναζί,απο την στιγμή που σέβονται την ιστορία της χώρας τους,που σέβονται τα ιδανικά της;Ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτουν σαν ανθρωποι,αντι να σκεφτούν ως Ελληνες;Ο εχθρός της Ελλάδας και της καθε Ελλαδας δεν είναι οι μετανάστες αλλα οι ηθαγενείς.Στην τελική,300 Ελληνες μας κατέστρεψαν,όσο λα'ι'κιστικό και αν ακούγεται.ένας ανθρωπος αποκτά κάποια γνωρίσματα λόγω συγκιρίων,δεν τα αποκτά επειδή ανηκεί σε μια φυλή.ενας ανθρωπος μπορεί να ειναι βλάκας είτε είναι Έλληνας,είτε είναι Αλβανός,είτε Ρουμάνος.Πότε θα καταλάβουμε όλοι μας πως είναι θέμα τύχης που είμαστε Ελληνες;Η Χρυσή Αυγή δεν είναι λύση.Ειναι ένα φιλοναζιστικό κόμμα που τροφοδοτεί τον εθνικισμό,τον ρατσισμό και την οποιαδήποτε μορφή βίας .Δεν είναι καλό να είσαι εθνικιστής,καλό είναι να είσαι εθνιστής αλλά μάλλον τα ελληνικά τους δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να καταλάβουν την τεράστια διαφορά.Το κακό είναι πως όταν η υπόλοιπη χώρα καταλάβει ποία είναι στα αλήθεια η ΧΑ,θα είναι πολύ αργά.Το θέμα δεν είναι αν είναι Σατανιστής ή οχι,υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν γύρω απο αυτήν την παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεβαίως και στην αρχαία ελληνική θρησκεία δεν υπήρχαν σκοτεινοί δαίμονες ούτε και ο ''καρπός της αμαρτίας'' (όπως στη Βίβλο) και αυτό αποδεικνύει απόλυτα τη σχέση (νεο-)παγανισμού και σατανισμού, υποκινούνται σκόπιμα και στοχεύουν στα ίδια !!! Δεν είναι προγονοπληξία. ο Μιχ. είναι συνειδητός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ......ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)