Κυριακή 29 Απριλίου 2012

JUNK YARD




From HEIL GAP (or mind the GAP )
Ελλάδα …. η χωρά των τρελών … και των @νόητων .
Το « tsiprashow » … χρίζει την κ. Α. Παπαρήγα πρωθυπουργό !  Φυσικά χωρίς … να ρωτήσει την ιδία ….
Το ίδιο μεσημέρι στην συνέντευξη του ΚΚΕ στον ALPHA … απολαμβάνουμε το …  ωραιότερο  « πέσιμο που έγινε ποτέ » σε «τσίριζαιους» …..  χα, χα, χα .

Οι άνθρωποι μπορούν να ψηφίσουν για ένα συγκεκριμένο υποψήφιο έναντι άλλου, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν ποιοι θα είναι αυτοί οι υποψήφιοι .

Ο δε τυφλός βουλευτής του , ο Κουρουπη-τέτοιος , αφού πρώτα ψήφισε υπέρ της ψευδό-ελληνοποιησεως 700 χιλιάδων πακιστανο-αλβανων ,ώστε να αλλάξει την δημογραφική σύνθεση της χώρας , (ως γνήσιος πασοκος άλλωστε ) …  και ακολούθως εψήφισε και το μνημόνιο ένα … έχει σήμερα το θράσος , να το παίζει και εθνικός ήρωας ... και … να ζητά την ψήφο μας για να μας «σώσει » … «ακόμη χειρότερα».

Μάλλον είναι και αυτός « απλά απολύτως παράφρων »!
Αυτός ή εμείς που τον αφήνουμε να συνεχίζει ;


Βοηθά επίσης , το ότι πραγματικά αρκετοί από εμάς είναι αφελείς , και , εξ ου και εύκολο να εξαπατηθούν ! 

Εδώ …. πριν από κάποιους μήνες …. κάποιο τσιράκι μεγάλος ψεύτης και απατεώνας …. γέμισε το διαδίκτυο με την ψευδεπίγραφο φωτογραφία/άρθρο  « ο τυφλός βουλευτής που ΔΕΝ ψήφισε το μνημόνιο Ένα … ενώ ο ανοιχτομάτης goldfinger ΠΡΟΠΟ …που αν και έβλεπε ψήφισε το μνημόνιο …. γιατί  δεν το διάβασε ».

Όλο το διαδίκτυο γέμισε με αυτή την αηδία και τα πρόβατα το
έχαψαν !
Γιατί;
Γιατί τα πρόβατα … σαν πρόβατα ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ το μνημόνιο με τομεσοπρόθεσμο  ….
Και μετά πηγαίνουν να ψηφίσουν ….
Για σκέψου …. να αποφασίζουν ... πρόβατα …. Pakis … και αλβανα για την χώρα σου!



Τελικά τον Κουρουπη-τέτοιο τον πήρε το “tsiprashow” .. ίσως για να κατεβάζουν παρέα τίποτα εικόνες από σχολεία … κανένα σταυρό από εκκλησίες…
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο HEIL GAP ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ =ΕΔΩ:

Μακάρι να ήξερα το τι άλλο σκοπεύουν να κάνουν …. αυτό όμως που ξέρω είναι ότι εάν πεις στην περίφημη ροζ αριστερά …. κάτι εναντίον της ΕΕ …. σε αποκαλούν κομουνιστή …. ( Σοβαρά μιλώ τώρα ) …. Χα, χα, χα  
(ΦΥΓΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ : η νέα τσυριζοκαραμελα )  

Ναι λοιπόν όλα για το ευρώ , μόνο που το ευρώ φτιάχτηκε ώστε να το έχουν πάντα στα χέρια τους τα μεγάλα κεφάλια … ως εξαγώγιμο συνάλλαγμα και φυσικά ….. να ψοφούν στην πείνα τα μικρά .
Το Ευρώ φτιάχτηκε δια να επιπλέει μόνο στη διεθνή ανταλλαγή συναλλάγματος σε σχέση με άλλα εθνικά νομίσματα , όπως το αποθεματικό νόμισμα … το αμερικανικό δολάριο …. κλπ .


Το πραγματικό πρόβλημα με την ΟΝΕ είναι ότι πρόκειται για ένα σύστημα που έχει συσταθεί για να δοξάζει το νόμισμα του .
Στην Ευρώπη, τα πάντα έχουν γίνει για να στηρίζουν το ευρωνόμισμα.Στην πραγματική οικονομία ….το νόμισμα είναι εκεί … για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της οικονομίας.
Στην Ευρώπη όλα έχουν γυρίσει ανάποδα. 


Τώρα, η Ευρώπη ασχολείται με τις συνέπειες της κρίσης !
Και ποια παρακαλώ ήταν  η διορατικότητα της Ε.Κ.Τ. ;
Να μην ασχολείται με το σήμερα ;…. αλλά να μας ωθεί σε νέα δάνεια και παράταση των παλαιών δανείων, έτσι ώστε οι μάγκες της ΕΚΤ να μπορούν να συνεχίσουν να αποφεύγουν τις ευθύνες τους ;
« Η Ώθηση των συνεπειών προς το μέλλον …. δεν είναι συνήθως μια καλή ιδέα . HEIL GAP »
Αν και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε την ιδία « φιλοσοφία » …

Η ζώνη του ευρώ δημιουργήθηκε και υπάρχει για τα οφέλη των Γερμανών … που τώρα καθώς είναι σε θέση ισχύος προσπαθούν να κάμψουν κάθε έθνος της ΟΝΕ με τον τρόπο της τάχα οικονομικής σωτηρίας του ….  εκβιάζοντας το ώστε να τους παραδοθεί .

«Αυτή η ευρεία χρήση της λιτότητας είναι ανοησία ….. δεν έχει νόημα ……η λιτότητας εν μέσω της ύφεσης είναι βλακεία! »


Η Γερμανία περίμενε μέχρις που τα άλλα μέλη της ΟΝΕ έπεσαν στην παγίδα της χρηματοδότησης τους με χαμηλότοκα δάνεια ώστε να αγοράζουν τα προϊόντα της ….. τονώνοντας την γερμανική οικονομία την στιγμή που η κατανάλωση μέσα στην ιδία την γερμάνια είναι πολύ χαμηλή ….. και βάζοντας την θηλεία του χρέους στον λαιμό τους ….
Είχα διαβάσει κάποτε σε αμερικανική σελίδα :
Δίνοντας Ελλάδα το ευρώ ήταν σαν να δίνουμε σε ένα αλκοολούχο τα κλειδιά του μπαρ. 


Αυτό που προσπαθώ να πω είναι: ότι όλα δείχνουν ότι η Γερμανία θα κερδίσει και σε αυτό το παιχνίδι ….  επειδή είναι ένα γερμανικό παιχνίδι.
Η Γερμανία δεν έπρεπε να αλλάξει κάτι για να ενταχθεί στην ΟΝΕ.
Όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να αλλάξουν πολύ ….. αλλά δεν το έκαναν.
Ωστόσο, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους «γερμανικούς κανόνες».
Δεν υπάρχει αμφιβολία ….
"Το θέμα μας είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα πλέον αφομοιώνεται από την ΕΕ".
Και ένα σωρό στάχτες είναι …. ότι θα απομείνουν … για να θυμίζουν εμάς ….  τους Έλληνες ….
Εδώ έχουν αρχίσει σιγά σιγά να σβήνουν …. όχι μόνο την ιστορία μας … από τα βιβλία ….. αλλά να σβήνουν ακόμα και τα άρθρα του κάθε … θεοπάλαβου ανώνυμου HEIL GAP από το διαδίκτυο!


Οι Banksters και οι τραπεζίτες της E.K.T.  δηλαδή οι τραπεζίτες τηςBUDESBANK …. μαζί με τις « νέες κεντρικές κυβερνήσεις » θα καταστρέψουν ότι βλέπουμε μπροστά μας . 


Αλλά μην περιμένετε να σας το πει ο Κατακα(η)μενος …..  Ναι  και κάτι άλλο …. αρκετά άρθρα μου έχουν κλαπεί από το θιγόμενο βορειοηπειρωτακι ….. ( αλλα ο HEIL GAP όπως πάντα … δεν μασά ) ….

Τώρα σας μεταφράζω ένα άρθρο που διάβασα σήμερα ….
Φυσικά κάποιοι οι ηλίθιοι θα έλεγαν μπράβο στον Στίγκλιτς …
« μα τι ωραία ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ » … « αυτόν θα ψηφίζαμε εάν έβαζε στις εκλογές» … τα δε κλεφτρόνια του διαδικτύου θα αποσπάσουνΜΟΝΟ το μεταφρασμένο αυτό κομμάτι για να το πλασάρουν στις ύπουλες νεοφιλελεύθερης βρωμο-ιστοσελίδες τους  (sorry αλλά έτσι κάνουν)


“Η λιτότητα έσπρωξε την Ευρώπη στην «αυτοκτονία» λέει ο Stiglitz”
 By Zoe Schneeweiss Thu Apr 26 23:00:01GMT 2012
Ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς δήλωσε ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε «δεινή» κατάσταση , καθώς η στόχευση της προς την λιτότητα , σπρώχνει την ευρωπαϊκή ήπειρο προς την "αυτοκτονία".
"Δεν υπήρξε ποτέ κανένα επιτυχημένο πρόγραμμα λιτότητας, σε μια μεγάλη χώρα,", είπε ο 69-χρονος Στίγκλιτςστους δημοσιογράφους χθες στη Βιέννη.

"Η ευρωπαϊκή προσέγγιση είναι σίγουρα ελάχιστα ελπιδοφόρα. Νομίζω ότι η Ευρώπη κατευθύνεται προς μια αυτοκτονία. "                                      

Οι πολιτικοί και στα 27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εφαρμόζουν μέτρα λιτότητας ύψους περίπου 450 δισεκατομμυρίων euro  ( 600 δισ. δολαρίων ΗΠΑ) εν μέσω μιας κρίση κρατικού χρέους. Ταυτόχρονα, το χρέος της περιοχή της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε το περασμένο έτος στα υψηλότερα επίπεδα από την αρχή του ενιαίου νομίσματος, καθώς οι κυβερνήσεις καταφεύγουν στο δανεισμό για να χρηματοδοτήσουν τα δημοσιονομικά ελλείμματα και το ταμείο διασώσεων των εταιρικών τους εθνών που πλήττονται σοβαρά από τη δημοσιονομική κρίση .

Εάν η Ελλάδα ήταν το μόνο μέρος της Ευρώπης που εφαρμόζει πολιτική λιτότητας, οι αρχές ίσως θα μπορούσαν να το αγνοήσουν , είπε ο Στίγκλιτς"αλλά αν έχετε το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γαλλία …. γνωρίζετε όλες τις χώρες που έχουν λιτότητα …. είναι σαν μια ομαδική λιτότητα και οι οικονομικές συνέπειες της  πρόκειται να είναι τρομερές."


Ενώ στη ζώνη του ευρώ ηγέτες "συνειδητοποίησαν ότι η λιτότητα από μόνη της δεν θα λειτουργήσει , και , ότι χρειαζόμαστε την ανάπτυξη", ….δεν επακολούθησαν ενέργειες … και  « ό, τι συμφώνησαν να κάνουν τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι μια συνταγή για να διασφαλιστεί …. ότι πεθαίνει », είπε, αναφερόμενος στο ευρώ.

    «Θανατηφόρος Συνδυασμός»
"Το πρόβλημα είναι ότι με το ευρώ, έχετε διαχωρίσει την κυβέρνηση από και τα πιεστήρια και έχετε δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα," είπε ο Στίγκλιτς, προσθέτοντας ότι :
"η λιτότητα σε συνδυασμό με τους περιορισμούς του ευρώ είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός. "
Ο οικονομολόγος δήλωσε ότι βλέπει μια περιοχή του πυρήνα του ευρώ"μία ή δύο χώρες" που αποτελείται από τη Γερμανία και, ενδεχομένως, την Ολλανδία και τη Φινλανδία  ως το πλέον "πιθανό σενάριο, εάν η Ευρώπη διατηρήσει την προσέγγιση της στην λιτότητας , προσθέτοντας  "Η προσέγγιση στην λιτότητας θα οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα την ανεργία , που πρακτική είναι πολιτικά απαράδεκτη και θα χειροτερέψει τα ελλείμματα." 

Η ανεργία των νέων στην Ισπανία ήταν κατά 50 τοις εκατό μετά την κρίση του 2008 με "χωρίς ελπίδα ώστε να καλυτερεύσουν σύντομα τα πράγματα ", δήλωσε ο Στίγκλιτς, ο οποίος είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. «Αυτό που κάνετε είναι να καταστρέφετε το ανθρώπινο κεφάλαιο σας , και να δημιουργείτε αποξενωμένους νεολαίους » .
   
Για να πιέσουν προς την ανάπτυξη, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα μπορούσαν να επικεντρωθούν εκ νέου στις δημόσιες δαπάνες για να "αξιοποιήσουν πλήρως" ιδρύματα όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, να εισαγάγουν φόρους για τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων και να χρησιμοποιήσουν πολλαπλασιαστές ισορροπημένου προϋπολογισμού, είπε.
Τέλος

Φυσικά ο κύριος καθηγητής … αφού  καυτηρίασε το σύστημα
……  ( χα , χα, χα …. ενώ παράγοντας του είναι και αυτός )  …. 
« δείχνοντας μας » για μια ακόμη φορά την ανωτερότητα του
χα , χα  « απέφυγε επιμελώς » να αναφερθεί στους παράγοντες που μας οδήγησαν μέχρι εδώ :


ΟΤΙ αυτό το χρέος έχει αποδεδειγμένα δημιουργηθεί από το σύστημαPonzi «της διεθνούς των banksters» με δάνεια που τα επιτόκια τους είναι πιο δολοφονικά και από τα δόντια του καρχαρία  …. δηλαδή τίποτα παραπάνω από γνωστά θέματα που εμπεριέχονται άμεσα στο αντικείμενο που διδάσκει ο κύριος καθηγητής …. δηλαδή το σύγχρονο πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού που πληρώνει τα μερίσματα …αγοράζοντας για δεκαρουλες του ευρώ/δολαρίου ….  τα περιουσιακά στοιχεία που κατέρρευσαν …. σκόπιμα βέβαια …. αφού για αυτό « φρόντισαν »  οι banksters  . 


«ΟΤΙ οι αυτοκτονίες και οι ταραχές λόγω λιτότητας που γεμίζουν τους δρόμους και τις πλατείες  σε όλη την Ευρώπη, όπως και τα δρακόντεια μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό του χρέους οφείλονται στις ισχυρές ελίτ που δεν επιθυμούν τίποτα λιγότερο από πλήρη έλεγχο αυτού του πλανήτη»


ΟΤΙ υπάρχει μια παγκόσμια σύμπραξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που είναι πλέον σε θέση να κυριαρχούν στο πολιτικό σύστημα της κάθε χώρας και της οικονομίας της, επηρεάζοντας έτσι τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές τους .






ΟΤΙ στην παγκόσμια ελίτ συνεχίζουν να αγνοούν …. πως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο έχουν πολύ μικρή σχέση με την πραγματική έλλειψη πόρων, βιώσιμη οικονομία, ή τον υπερπληθυσμός ….. αλλά οφείλονται περισσότερο στο κεντρικό έλεγχο, την κακοδιαχείριση, και την ολοκληρωτική κλοπή μας …. όλων μας (έχει σημασία άραγε εάν κάποιος είναι λίγο περισσότερο ευκατάστατος ; ) … από τις απρόσωπες εταιρικές οντότητες που χρησιμοποιούν την παγκοσμιοποίηση ως ένα μέσο για τη μείωση της κυριαρχίας και της αυτοδιάθεσης των λαών μας .






ΟΤΙ αυτοί που μας έφεραν ως εδώ «δεν ήταν ούτε οι ιδέες και οι θεσμοί»   ….. ( όπως μπορεί να πιστεύουν και κάτι καθυστερημένοι του « τσίριζα » ) …..  ΟΤΙ ΕΔΩ μας έφερε το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση …. ΟΤΙείμαστε αποκλεισμένοι  .  αν και μπορεί να ΜΗΝ είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς …..  από την δυναστική δομή μιας «Ευρωπαϊκής»  εξουσίας , που σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από ισχυρές τραπεζικές οικογένειες, όπως των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, και άλλων. ( και … αυτά δεν είναι καθόλου μα καθόλου συνομωσιολογικα …. απλά είναι αλήθειες )


ΟΤΙ η σκλαβιά της ΕΕ και του κοινού νομίσματος μας προέκυψε από τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος ….  για να επεκτείνει την επιρροή της πάνω στο πολιτικό μας σύστημα, το εκπαιδευτικό μας σύστημα, και, μέσα από τα μεγάλα ιδρύματα, που έχουν γίνει οι κυρίαρχες κοινωνικές δυνάμεις του κόσμου μας , δημιουργώντας think tanks (πχ ΕΛΙΑΜΕΠ) και άλλα θεσμικά όργανα που διαμορφώνουν και αλλάζουν την πορεία της σύγχρονης κοινωνίας … και σίγουρα και την ανθρώπινη ιστορία.






ΟΤΙ Μεταξύ αυτών των κεντρικών θεσμών που επεκτείνει την κυριαρχία αυτών των ελίτ και την κοινωνική ομάδα τους είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή .


ΟΤΙ οι μεσαία τάξη της Δύσης βυθίζεται στη φτώχεια , μια κατάσταση που «εμείς» ο υπόλοιπος κόσμος εκτός του Πανεπιστήμιου Κολούμπια… γνωρίζουμε εδώ πάρα πολύ καιρό, και ως εκ τούτου, η πολιτική ενεργοποίηση όλων μας ΜΑΚΡΙΑ από τις διάφορες μαριονέτες και τουςΚατακα(η)μενους δον Κιχώτες της παγκοσμιοποίησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΙΣΩΣ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την παγκόσμια αλληλεγγύη και την παγκόσμια επανάσταση.

ΟΤΙ στις συνθήκες αυτές το ελληνικό ( με το « ε μικρό » γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες)  κράτος επιβάλει πιο καταπιεστικά και απολυταρχικά μέτρα ελέγχου, ακόμη και τη δυνατότητα της κρατικής τρομοκρατίας κατά του εγχώριου πληθυσμού .


ΟΤΙ Η Ελλάδα χρειάζεται απεγνωσμένα να υιοθετήσει μια αποτελεσματική διαδικασία για την καταγραφή των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο και την δυνατότητα άμεσης απελάσεως των …. Τι στρατόπεδα και μαλακιές … έξαλλου πως θα κλείσεις μέσα κάποιον που δεν έχει εγκληματήσει … που το μοναδικό κακούργημα πολλών ήταν μόνο το ότι πέρασαν λαθραία τα σύνορα … με ποιο δικαίωμα θα τους χώσεις στην ψειρού ; …. Άμεση απέλαση λοιπόν .
ΟΤΙ στην Ελλάδα η επιβίωση μας εξαρτάται ΚΑΙ από αυτό.
Ίσως ΣΤΟ ΚΑΤΩ Της ΓΡΑΦΗΣ … η μετανάστευση είναι ένα θέμα μεγαλύτερο και από την οικονομία.

ΟΤΙ και εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης και της λαθροελληνοποιησης των αλβανών που αφαιρούν « νόμιμα πλέον ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ » την εργασία από τους Έλληνες …. το συνολικό ποσοστό ανεργίας τον Ιανουάριο εκτινάχθηκε στο 21,8% ενώ η ανεργία των νέων 15 έως 24 ετών έφτασε στο συγκλονιστικό 50,8%.


ΟΤΙ το πραγματικό φιάσκο για την ελληνική οικονομία, και ταυτόχρονα η γυμνή αλήθεια, είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πραγματικά μια δουλειά.
Ο αριθμός που είναι εκτεθειμένος σε μια ζοφερή στατιστική χειραγώγηση «και τον πρέποντα κυβερνητικό καλλωπισμό της» , ( αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η έκφραση ) : τον Ιανουάριο ο αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε κατά 20.600 σε 3.880.120 άτομα, το 35,9% του πληθυσμού μας των 10,8 εκατομμυρίων!

ΟΤΙ δεν υπάρχει οικονομία στον κόσμο που μπορεί να εξυπηρετήσει το αυξανόμενο βουνό του χρέους που είναι 160% του ΑΕΠ, όταν μόνο το 35,9% των ατόμων εργάζονται και συνεισφέρουν στην οικονομία.


ΟΤΙ η συγκρίσιμης αναλογία απασχόλησης του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι το πολύ χαμηλό 58,5%, κάτω από το 64,7% το 2000, ένας αριθμός που προκαλεί όλους στις ΗΠΑ … αλλά, στην Ελλάδα, θα αποτελούσε μια πραγματική νιρβάνα για θέσεις εργασίας.

ΟΤΙ το γεγονός ότι απασχολείται μόνο το 35,9% του έργου των ανθρώπων μας, σε αντίθεση με το, ας πούμε με το , 55%, καταποντίζει κάθε ΛΟΓΙΚΗ ελπίδα ότι η αυξανόμενη ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ του χρέους των διασώσεων …κάτι αποβρασμάτων τύπου …  ΓΑΠα παπα-demon @ntoni@s Comaneciκαι μην τον ξεχνάτε ποτέ carajafyrer μπορεί ποτέ να εξυπηρετηθούν, πολύ λιγότερο να επιστραφούν , χωρίς μια ατελείωτη σειρά από ακόμα περισσότερο χρέος διάσωσης που προσφέρονται από τους φορολογούμενους κυρίως εν αγνοία των … ένα σύστημα PONZI που κάποια ημέρα θα αναμετρηθούμε μαζί του και θα του συντρίψουμε την κεφαλή .


ΟΤΙ για να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου το 55% των ανθρώπων θα έχουνθέσεις εργασίας, ένα ποσοστό που θα μπορούσε να καταστήσει την οικονομία βιώσιμη … θα πρέπει να απασχολούνται περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι.
Θα απαιτήσει τη δημιουργία πάνω από 2 εκατομμύριων θέσεων εργασίας σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα-μια αύξηση 54% στον αριθμό των θέσεων εργασίας!
Μια αδυναμία για κάθε οικονομία.
Και η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει αιμορραγία θέσεων εργασίας.
Με τα σύνορα ανοιχτά ;
Με τα αλβανα να δουλεύουν … ενώ οι Έλληνες να ψάχνουν για δουλεία; 
Καλά τρελαθήκαμε;
Ο υπολογισμός αυτός …..  απλά δεν γίνεται.
Οι άνθρωποι που μιλούν για τη μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας , ενώ η τρόικα και « η συνεχώς επιτυχημένη ελληνική πολιτική ελίτ » - δεν έχουν ουδέν ένα σχέδιο για το πώς θα αναδιαρθρώσουν την οικονομία, όπου πρέπει να δημιουργηθούν 2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε μεσοπρόθεσμη βάση ….
Αντ 'αυτού, προσπαθούν να τελειοποιήσουν κάτι που έχει σπάσει. Αλλά τώρα που η ροή του χρήματος διάσωσης έχει αρχίσει και πάλι, οι πανούργος ελληνική πολιτική ελίτ έχει καταλάβει ότι και πάλι θα φάει καλά . HEIL GAP (or mind the GAP ) Ψήφος διαμαρτυρίας




Από:http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/04/junk-yard.html

1 σχόλιο:

  1. EPEIDI LEPO OTI DEN KANETE POLES ANARTISIS
    = DIAVASTE MONO TO PARAKATO = EXALOU EINAI OIKONOMIKOKAI DEN THA ENDIAFEREI KAI POLOUS
    ...............
    Ρήτρες Δραχμής για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ,
    ο Eric Sprott και όπως πάντα …. οι Banksters ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

    From HEIL GAP (or mind the GAP )

    http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/04/eric-sprott-banksters.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)