Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παναγιώτης Καμμένος Νεοταξίτης ή Πατριώτης;

Πρόσφατα διαβάσαμε μια δημοσίευση για τον Παναγιώτη Καμμένο http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_4279.html
Δεν αμφισβητούμε τα αναφερόμενα στην ανάλυση του ιστολογίου  αλλά μας έδωσε την αφορμή να ερευνήσουμε λίγο για το παρελθόν του Π. Καμμένου.


Μερικά βίντεο από το Κοινοβούλιο όπου δηλώνουν τις θέσεις του κυρίου Καμμένου:

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΣΕΝΚΕΝ 1997


Μεταφορτώθηκε από το χρήστη  την 4 Ιούν 2011



ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δημοσιεύτηκε στις 20 Μάρ 2012 από 

Πανος Καμμενος Καταγγελει ψευδη στοιχεια αυτοκτονιων


Μεταφορτώθηκε από το χρήστη  την 8 Οκτ 2011




Η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική γραμμή, συνεχίζοντας ένα μακροχρόνιο σχέδιο μέχρι την επίτευξη του σκοπού τους, την επιβολή της Παγκόσμιας κυβέρνησης. Η εφαρμογή του ΑΜΚΑ πραγματοποιήθηκε από την ΝΔ με την συγκατάθεση του Π. Καμμένου όπως αναγράφεται στα σχετικά έγγραφα του ανωτέρω δημοσιεύματος. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να είναι το μοναδικό κριτήριο για να αποδώσουμε ευθύνη στον κύριο Καμμένο, εκτός ότι για πολλά χρόνια βρισκόταν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα αυτομολώντας στρέφεται ενάντια στην παράταξη που στήριζε όλο αυτό τον καιρό, ενώ γνώριζε το τι συμβαίνει. Η ευθύνη της εθνικής τραγωδίας που εξελίσσεται στην χώρα μας επιρρίπτεται αποκλειστικά στα πολιτικά πρόσωπα που πέρασαν από το Κοινοβούλιο και δεν ανέλαβαν ποτέ την ευθύνη τους. Μπορεί ο κύριος Π. Καμμένος να ξύπνησε ξαφνικά και να είναι αυτός που θα μπορέσει να μας βγάλει από το αδιέξοδο, αλλά εμείς δεν περιμένουμε να σωθούμε από οποιοδήποτε κόμμα, μόνοι μας πρέπει να ενεργήσουμε αλλάζοντας την νοοτροπία μας, παλεύοντας για το δίκαιο και την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)