Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Ο Βενιζέλος έδωσε ρεσιτάλ θράσους»


Ανεβάζει τους προεκλογικούς τόνους η Νέα Δημοκρατία

«Ο κ. Βενιζέλος έδωσε προχθές  ρεσιτάλ θράσους. Ζήτησε “συγνώμη” για λάθη που έκανε ο κ. Παπανδρέου. Ξέχασε, όμως, ότι ο ίδιος προσυπέγραψε αυτά τα λάθη», δήλωσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως είπε, «το “λεφτά υπάρχουν” ασφαλώς ήταν λάθος. Αλλά δεν το είπε μόνος του ο κ. Παπανδρέου. Το επαναλάμβαναν και το στήριζαν όλα τα στελέχη του.

Μεταξύ τους και ο κ. Βενιζέλος.

Την ολέθρια πρόταση για δημοψήφισμα δεν την έκανε μόνος του ο κ. Παπανδρέου.

Πρώτος τη στήριξε δημόσια ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει ότι ξέρει να διαφωνεί εκεί που πρέπει. Και ξέρει να παίρνει κόστος – και προσωπικό ακόμα – για το εθνικό συμφέρον.

Ο κ. Βενιζέλος έχει κατηγορηθεί, ακόμα και από ΠΑΣΟΚικά στελέχη, για βουλιμία προς την εξουσία. Και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι σε όλα μέσα.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά τους: Ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε, με τη στάση του, ότι υπερασπίζεται ακόμη και με κόστος τις απόψεις του.

Ο κ. Βενιζέλος προσαρμόζει τις απόψεις του για να είναι σε όλα μέσα.

Τον έχουν καταλάβει όλοι από καιρό».


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ο δικομματισμός ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μας τελείωσε, η "πετυχημένη" συνταγή τόσων χρόνων λαμβάνει τέλος, οι Έλληνες ξύπνησαν, δεν σας πιστεύομε πια. Ο Σαμαράς κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος την ΝΔ, ένα πανηγύρι για να κερδίσουν εντυπώσεις, τελικά τα λεφτά εσείς τα φάγατε μαζί με τον κύριο Πάγκαλο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)