Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πλησιάζει η ώρα του χρέους.

Πλησιάζει η ώρα του χρέους.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ΜΗΝ ψηφίσουμε όσα κόμματα ή προσωπα μας "συμβουλεύουν" οι Τόμσεν, Μπαρόζο, Γιούνγκερ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ κλπ....

Οι απειλές τους δεν πρέπει να μας τρομάζουν...
Τα πυροτεχνήματα και οι εκβιασμοί τους που έχουν σαν στόχο την τρομοκράτηση του λαού μας θα τους τα επιστρέψουμε με το ξημέρωμα της 7ης Μαίου.

Αδέρφια μου
το 2009 είχαμε ξαλαρυγγιαστεί από αυτό εδώ το βήμα να φωνάζουμε ότι όσα υποσχόταν ο αρχιπροδότης ήταν ψέματα.
Είχαμε ξελαρυγγιαστεί να παρακαλάμε να πάνε όλοι να ψηφίσουν για να σωθεί η χώρα μας..

Η αποχή όμως ήταν μεγάλη και το ΠΑΣΟΚ με το πλέον προδοτικό πρόσωπο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας πήρε ποσοστό 43%!!!


Ενα εκλογικό ποσοστό που του εξασφάλισε άνετη αυτοδυναμία και του έλυσε τα χέρια στο να προχωρήσει στην μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης και την καταστροφή της πατρίδας μας.
Ομως δεν του έφθαναν αυτά. Μέσα στην μανία του να τα κονομήσει ο εφιάλτης μαζί με την ξενόφερτη και ντόπια συμμορία του υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας.

Ομως τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο.
Οσο κι αν με αντισυνταγματικό τρόπο επιβλήθηκαν πάμπολλα ανθελληνικά οικονομικά, κοινωνικά, εργασιακά κ.α. μέτρα κι όσο κι αν σαν επίλογος αυτής της άκρως προδοτικής διακυβέρνησης πάλι με αντισυνταγματικό τρόπο οδηγούμαστε σε εκλογές από μία ΜΗ υπηρεσιακή κυβέρνηση, εν τουτοις μας ανοίγεται μια πόρτα σωτηρίας.

Η σωτηρία αυτή θα έρθει με 3 προϋποθέσεις:

1. Τα αντιμνημονιακά κόμματα πρέπει να χωνέψουν ότι οι εν λόγω διορισμένοι κυβερνώντες έχουν ένα ακόμα όπλο. Την
ηλεκτρονική εκλογική νοθεία. Το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν (άλλωστε πλέον όλοι ξέρουμε πόσο αδίστακτοι είναι προκειμένου να πετύχουν αυτό για το οποίο έχουν διοριστεί) και καταφέρουν να εξασφαλίσουν το αδιάβλητο των εκλογών.

2. Να πειστούν όλοι οι Ελληνες και ειδικά οι νέοι, οι οποίοι έχουν πληγεί ιδιαιτέρως τα τελευταία 2,5 χρόνια ότι επιβάλλεται να ψηφίσουν. Κι ότι η αποχή θα ρίξει την πατρίδα μας σε μια τετραετία που είναι σχεδόν σίγουρος ο διαμελισμός της και η καταστροφή της.

3. Να πειστούν ιδιαιτέρως οι ηλικιωμένοι (που ζουν με φοβίες κι ανασφάλειες) οτι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την πατρίδα μας αν την επομένη των εκλογών έχουμε μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας. Ισα ισα μόνο έτσι θα καταλάβουν οι άσπονδοι εταίροι μας ότι οι Ελληνες είμαστε αποφασισμένοι να ξαναπάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας. Οσο ραγιαδίζουμε τόσο πέφτουν απανωτές οι σφαλιάρες... Μόλις σηκώσουμε το αναστημά μας θα αρχίσουν τα γλυψίματα...

Τα όσα τραβήξαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν μπορούν να σβηστούν.
Από την επομένη των εκλογών πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να αποκτήσει παρέα ο Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό....

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν την καταστροφή μας.
Και δεν μιλάμε πλέον για ένα έγκλημα εξ αμελείας... αλλά εκ προθέσεως και ενσυνείδητο.
Μιλάμε για Εθνική Προδοσία....

Ο Σαμαράς επί 2 χρόνια έκανε στην κυριολεξία πλάτες στον Τζέφρυ χωρίς καμία ουσιαστική αντιπολίτευση. Η μη ψήφιση του Μνημονίου 1, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν μια πράξη για να κλείσουν τα μάτια του κόσμου.... Οταν όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι και κινδύνευε πλέον να τιναχθεί στον αέρα ολόκληρη η προδοτική συμφωνία, τότε φάνηκαν οι αληθινές προθέσεις του.

Ο υπερφίαλος Βενιζέλος συμπορεύθηκε με τον Τζέφρυ αλλά συνεπής στην αήθη πολιτική του ψεύδους όπως με το αμίμητο 
"οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν είναι για να πληρώνονται φόροι" τώρα μας λέει το "Λεφτά Υπάρχουν" ήταν ένα ψέμα....

Ο άνθρωπος αυτός που κατά την γνώμη μου είναι ίσαξιος ψεύτης με τους ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου ότι κι αν λέει πλέον, μόνο οι παντελώς βλάκες χώρις ίχνος IQ και τα κομματόσκυλα μπορούν να τον πιστέψουν.... Και το εκπληκτικό ποσοστό του 14% (αν είναι αληθινό) που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις σημαίνει ατυχώς ότι ανάμεσά μας κυκλοφορούν πάρα πολλοί φρενοβλαβείς τύποι....

Θα ήθελα να πω δύο λόγια και για τον Καρατζαφέρη...
Ο ΛΑΟΣ αν δεν είχε ψηφίσει κανένα αντισυνταγματικό προδοτικό Μνημόνιο, μεσοπροθεσμους κι εφαρμοστικούς νόμους και διατάξεις, σήμερα θα ήταν ένα κόμμα του 15-20 %.
Αυτή είναι προσωπική μου εκτίμηση.

Επεσε όμως πάνω στον τυχοδιωκτισμό και την εξουσιαστική μανία του αρχηγού του...
Ατυχώς οι κατά τα άλλα συμπαθητικοί βουλευτές του (τουλάχιστον κατά πλειοψηφία) δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να απαιτήσουν από τον αρχηγό τους μια πιό υπεύθυνη πατριωτική στάση, με αποτέλεσμα σήμερα να παίζεται η είσοδος τους στην νέα βουλή...
Το κακό είναι ότι οι άστοχες ενέργειες του Καρατζαφέρη συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό ακόμα και την ύστατη ώρα... Στις εκλογικές λίστες του ΛΑΟΣ φιγουράρουν οι ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου, η Βάνα Μπάρμπα και σύζυγος του τραγουδιστή Πασχάλη!!!!!!!

Πρώτη φορά βλέπω κόμμα με τόσο αυτοκτονικές τάσεις!!!!

Φυσικά για να κλείσουμε αυτήν την παρένθεση, επίκειται τις 2 επόμενες εβδομάδες να τονωθεί ο εκβιασμός και τα ψευτοδιλήμματα από τα προδοτικά ΜΜΕ. Ευρώ ή δραχμή; Ευρωπη ή τρίτος κόσμος; Σωτηρία ή καταστροφή;

Θα προσπαθήσουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου...
Θα προσπαθήσουν να μας φέρουν σύγχυση..
Θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε με συνεχή δημοσιογραφικά ηλεκτροσόκ...
Ας κλείσουμε ερμητικά τα αυτιά μας κι ας νεκρωσουμε τις αισθήσεις μας...
Το απαιτεί η σωτηρία της πατριδας.
Το απαιτούν τα παιδιά μας.
Το απαιτούν τα ιερά οστά των προγόνων μας.

Εμείς που με την ψήφο μας εδώ και 35 και πλέον χρόνια οδηγήσαμε την πατρίδα στην καταστροφή ήρθε η ώρα να την σώσουμε.

Ευτυχώς μέσα στον γενικό χαμό έχασαν ένα όπλο. Τις ψεύτικες, στημένες και κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεις.....

Αδέρφια μου εύχομαι το βράδυ της 6ης Μαίου να χαμογελάσει το χείλι μας και μια νέα ελπιδοφόρος εποχή να ανατείλλει για το πολύπαθο Γένος μας.

Ας πράξουμε όλοι το καθήκον μας κι ας βρούμε στα αντιμνημονιακά κόμματα ανθρώπους που θα σηκώσουν στις πλάτες τους την πατρίδα και θα αντιμιλήσουν με σφοδρότητα σε τύπους σαν τον Τόμσεν, τον Μπαρόζο, τον Γιούνγκερ, τον Σόιμπλε και τα λοιπά κοπρόσκυλα....

Καλό βόλι.

ΘΑΝΟΣ


http://koukfamily.blogspot.com/2012/04/blog-post_4696.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)