Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει στη Βιρτζίνια από 31 Μάιου έως 3 Ιούνιου.


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    
Καλημέρα στα φιλαράκια .. διάβασα αυτήν την είδηση και σκέφτηκα …. ότι κάτι τέτοιο σίγουρα θα ενδιέφερε τα παιδιά στην τρικλοποδιά/mypanathinaikos /1greek/aorata gegonota/eleytheroi-ellines/oxafies
Ας πάμε λοιπόν στον Paul Joseph Watson και το άρθρο του στοInfowars.com
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012
Οι φήμες … ότι η θέση της ετήσιας συνεδρίασης της ομάδας Bilderberg …. θα επιλεγόταν έτσι ώστε να συμπέσει με τις φετινές  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ προεδρική εκλογή …. εμφανίζονται ακριβείς ….  με κατά πάσα  πιθανότητα …. οι Bilderberg να κάνουν την κουβεντούλα τους στο  Chantilly, της  Βιρτζίνια   από την 31η Μαΐου έως την 3η Ιουνίου .

Όπως αναφέρθηκε χθες … φαίνεται να είναι λανθασμένες οι φήμες ότι η Χάιφα, στο Ισραήλ θα ήταν ο τόπος που θα γινόταν το συνέδριο.
Το ξενοδοχείο « Westfields Marriott » της Ουάσιγκτον , περιοχή της συνεδρίασης της Bilderberg το 2002 και το 2008, έχει πλήρειςκρατήσεις των δωματίων του από την Πέμπτη 31η Μαΐου μέχρι και την 3η Ιουνίουαλλά έχει διαθέσιμα δωμάτια … για πριν και μετά από τις παραπάνω  ημερομηνίες ….. και θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι  είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φιλοξενήσει την κρίσιμη συγκέντρωση της Bilderberg του 2012.
" Δεν ήταν αρκετες οι πιθανότητες …. ώστε … κατά το έτος των εκλογών…. να λάβει χώρα στις ΗΠΑ και το συνέδριο Bilderberg" - επισημαίνει ο Tony Gosling. Bilderberg.org’s

Ο Tony Gosling , το λαγωνικό της …. Bilderberg σημειώνει ότι η επιλογή της τοποθεσίας εγγυάται ότι οι άνθρωποι που θα έλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κάλυψη του συνεδρίου θα καλυφθούν « με ότι σήμερα θεωρείται «normal» κανονικό για τις προ του τρίτου παγκοσμίου πολέμου -ΗΠΑ  ….  δηλαδή με κάθε φασιστικό έλεγχο επί του πληθυσμού » .


Πράγματι, μετά από σκηνές του περασμένου έτους στο St Moritz της Ελβετίαςόπου μέλη της Λέσχης Bilderberg … ήρθαν σε κατευθείαν αντιπαράθεση με διαδηλωτές … μετά από μια αλλόκοτη απόφαση τους να κάνουν μια «βόλτα στη φύση»κάτω από το βουνό προς το ξενοδοχείο τους …..  αναμένεται ότι η ασφάλεια γύρω φετινό συνέδριο θα είναι αισθητά αυστηρότερη.

Αν και η Westfields Marriott είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει την φετινή συνεδρίαση της Bilderberg ….  όπως έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν … η ομάδα της Bilderberg κάνει κρατήσεις σε πολλά ξενοδοχεία … ως δόλωμα για να αποφύγει τους δημοσιογράφους .

Η απόφαση της Bilderberg να διοργανώσει το συνέδριο της στις Ηνωμένες Πολιτείες συνδέεται άμεσα με « το βασικό ρόλο που διαδραματίζει » η μυστική κλίκα των βιομηχάνων , των τραπεζιτών, των ακαδημαϊκών ηγετών και των μέσων ενημέρωσης …. « και που θα παίξει »  ….. στον επηρεασμό των προεδρικών εκλογών το 2012.


Η πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση του στη φετινή διοργάνωση και ο ίδιος ο Ομπάμα … επίσης , είναι μια δυνατότητα που του παρέχεται …  όπως συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Ομπάμα και Κλίντον ( αποφεύγοντας τον Τύπο) …  φέρεται να συναντήθηκαν με την Bilderbergπίσω από κλειστές πόρτες στη Βιρτζίνια.
Ένα χρόνο αργότερα, στη συνεδρίαση της Bilderberg το 2009 στην Ελλάδα, οι υπάλληλοι του  Ομπάμα παρέδωσαν προσωπικές ενημερώσεις του προς τους ελιτιστές της Μπίλντερμπεργκ , όπως ανέφερε ο Ken Politico της Vogel

Παρά το γεγονός ότι καμία τελική απόφαση δεν έχει παρθεί , είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Alex Jones θα είναι παρών για να διαμαρτυρηθεί … για τη συνάντηση… όπως ακριβώς το 2008.


Εν τω μεταξύ, βετεράνος κυνηγός της Μπίλντερμπεργκ , Τζιμ Τάκερ ο ιχνηλάτης της εφημερίδας  American Free Press … δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά – καλύπτοντας αρκετές χιλιάδες μίλια όπως ακριβώς κάνει εδώ και δεκαετίες - για να
« αποκαλύψει δημοσιογραφικά » τις συναντήσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ …. Μια και η «κουβεντούλα» του τρέχοντος έτους είναι σχεδόν … στο κατώφλι του.
Ο Paul Joseph Watson είναι ο συντάκτης και συγγραφέας για τοprisonplanet.com/
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)