Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Τζούλια και οι άλλοι

Η «ελληνίδα Τσιτσιολίνα», οι «Πειρατές» και τα άλλα νέα κόμματα

Η εθνική μας πορνοστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου, ρίχνεται στη μάχη της Β' Αθηνών. Από κοντά και άλλοι νεογέννητοι πολιτικοί σχηματισμοί, ζητούν μια ευκαιρία στον πολιτικό στίβο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Δημοσθένης Βέργης... στην Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο περιβόητος πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδας έχρισε διάδοχό του το μοντέλο που φιλοδοξεί να πατήσει πόδι στη Βουλή και να γίνει η Ελληνίδα Τσιτσιολίνα.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», οι «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» ρίχνονται στη μάχη, στη Β' Αθηνών, με ψηφοδέλτια που αναμένεται να κόψουν την ανάσα των ψηφοφόρων.

Πηλίκια, σφυροδρέπανα και στρινγκ μπαίνουν στη μάχη των εκλογών, κόντρα στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις, αλλά και σε όλα τα καινούργια πολιτικά σχήματα που γεννήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Εκτός από το κόμμα της Τζούλιας, «βάπτισμα του πυρός» παίρνουν, μεταξύ άλλων, το «Κίνημα των ανέργων», ο «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» (Κόμμα των Αποστράτων) και το «Κόμμα των Πειρατών».


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η αθλιότητα των πολιτικών προσώπων που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια δείχνει την Τζούλια και τον καθένα που βγαίνει μέσα από τον λαό σαν καλύτερη λύση από ότι αυτή των δύο μεγάλων κομμάτων. Φτάσαμε στο σημείο να σεβόμαστε τις θέσεις της "παρακμιακής" Τζούλιας αφού αυτές προασπίζουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και όχι των τοκογλύφων δανειστών μας. 
Εμείς θα πούμε για μία ακόμα φορά ναι στα μικρά κόμματα, η ψήφο μας είναι η δύναμη μας και με αυτή θα δείξουμε την αντίδραση μας στα μνημόνια, στα χαράτσια, στους φόρους, στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, στην φασιστική κυβέρνηση που δεν εξελέγει από τον λαό (Παπαδήμιος), στην Τρόικα, στην Μέργκεν και σε όλο το σινάφι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)