Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Οργανωμένα από κόμματα ή ομάδες τα επεισόδια»


Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια στις παρελάσεις

Οργανωμένα από πολιτικά κόμματα και ομάδες, που δεν κατονομάζει, χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πολιτικά κόμματα ή ομάδες που δεν νιώθουν την ανάγκη να σεβαστούν την εθνική γιορτή και να τιμήσουν την ιστορική μνήμη του Έθνους είναι προφανώς ανίκανες να αντιληφθούν τη σημασία της εθνικής ενότητας για την αντιμετώπιση και υπέρβαση της κρίσης».

«Διαδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις πολιτικής και κοινωνικής διαμαρτυρίας μπορούν να γίνονται καθημερινά. Όσοι συνεπώς έχουν λάβει την πολιτική απόφαση να μετατρέπουν τις εθνικές επετείους, τις δοξολογίες και τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις σε αφορμές οργανωμένων επεισοδίων για την δημιουργία εντυπώσεων που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα και δημιουργούν την τεχνητή εντύπωση ότι έχει διαλυθεί ο κοινωνικός και εθνικός ιστός, προσβάλλουν την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και δείχνουν ότι δεν έχουν αίσθηση ούτε της ιστορίας, ούτε των θεσμικών ορίων που υπάρχουν σε κάθε ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία» καταλήγει η ανακοίνωση.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το ΠΑΣΟΚ πριν λίγες ημέρες επιθυμούσε να καταργήσει τις παρελάσεις και τους εθνικούς  εορτασμούς και σήμερα αναφέρεται με την  ανακοίνωση του στον σεβασμό της 25ης Μαρτίου καταλήγοντας στην εθνική ενότητα για την υπέρβαση της κρίσης. 
Διπρόσωποι και ψεύτες που κρίνουν από τον ίδιο τους τον εαυτό, πήραν την διακυβέρνηση της χώρας με τεχνάσματα και απατεωνιές και τολμούν να μιλούν τώρα για το Έθνος μας, όταν οι ίδιοι το πούλησαν στους δανειστές και στα κοράκια του ΔΝΤ.  Προδότες και ανθέλληνες κυβερνήτες ο Έλληνας δεν έχει αγανακτήσει μαζί σας αλλά τώρα έχει εξοργιστεί και το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία και θα συνεχίσει να το δείχνει μέχρι να ξεκουμπιστείτε από την κυβέρνηση, οι εκλογές έρχονται και κανείς μας δεν ξεχνά ...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)