Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΙΝΔΙΕΣ: βιομετρικες ταυτότητες.

Στα μέσα του Ιανουαρίου 2012 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες στις Ινδίες:

"Ο λαός της Ινδίας υπογράψε την θανατική του καταδίκη, καθώς συμφωνησαν να παρουν τις καινουργιες βιομετρικές ταυτότητες.Αυτό που θέλουνε να κάνουνε και σε εμάς."

http://eleftheroiellines.blogspot.com/2012/01/blog-post_4362.html Σε συνέχεια  του παραθέτουμε το βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά. 

Θα σταθούμε σε κάποια σημεία, με αφορμή την πάταξη της διαφθοράς ορισμένων γραφειοκρατών προβαίνουν στην συλλογή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που για να ολοκληρωθεί θα χρειαστεί πάνω από 10 χρόνια με κόστος δισεκατομμύρια λίρες. Θα συλλέξουν πληροφορίες για 1.2 δισεκατομμύρια λαού δηλαδή 2.4 δισεκατομμύρια μάτια που πρέπει να σκαναριστούν και  12 δισεκατομμύρια δαχτυλικά αποτυπώματα. Όλα αυτά για να περιορίσουν τα χρήματα που "χάνονται" ή "κλέβονται" από τους διεφθαρμένους γραφειοκράτες, έτσι προσπαθούν να βοηθήσουν τους φτωχούς να ξεφύγουν από την φτώχεια. Αν έτσι καταπολεμούν αυτά που αναγράφουν, εμείς έχουμε μια άλλη πρόταση και πιθανότατα φθηνότερη, να στείλουν ανθρώπους στην Σελήνη να κάνουν μια αποικία και να παρακολουθούν από ψηλά αυτούς τους διεφθαρμένους γραφειοκράτες που κλέβουν ή χάνουν τα λεφτά που θα βοηθήσουν τους φτωχούς. 
Το σχέδιο  Big Brother σε πλήρη εφαρμογή από τους διεφθαρμένους πολιτικούς του κάθε κράτους, θα έρθει και η δικιά μας σειρά, για να καταπολεμήσουν τον λαό που κλέβει και δεν πληρώνει φόρους στο κράτος, αλλά για να βοηθήσουν και τον λαό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Λέτε για το καλό μας να σκέφτονται όλοι αυτοί που σήμερα μας πίνουν το αίμα με τα χαράτσια και τους φόρους; ή μήπως η επιτήρηση και ο έλεγχος είναι ο στόχος τους. 
Τέλος θα σας θυμίσουμε ότι με τις βιομετρικές πληροφορίες που θα κατέχουν θα μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που θα βρισκόμαστε με την βοήθεια οποιασδήποτε κάμερας. Η εποχή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας σβήνει και μαζί της η ανθρώπινη αξιοπρέπεια οδηγώντας μας στην ολοκληρωτική παρακμή. 
Αντιδράστε μην αποδέχεστε φοροκάρτες, πιστωτικές κάρτες, και την μελλοντική κάρτα του πολίτη, δεν θα γίνουμε αριθμοί που θα κινδυνεύουμε τα μοναδικά προσωπικά μας δεδομένα (βιομετρικά χαρακτηριστικά) να πουλιούνται από διεφθαρμένους κρατικούς γραφειοκράτες ή να κλέβονται από χάκερ.



Σχόλιο για το βίντεο από τον χρήστη  που το ανέβασε στο youtube:


Οι βιομετρικές ταυτότητες στην Ινδία είναι γεγονός.Ανακοίνωση στον sky news.http://www.activistpost.com NWO Ατζέντα 2012 κοινωνία χωρίς μετρητά Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων μηνών, έχω γράψει αρκετά άρθρα που ασχολούνται με τον ερχομό κοινωνία χωρίς μετρητά και την τεχνολογική ανάπτυξη δικτύου ελέγχου. Επίσης έχω γράψει για την αύξηση των προσπαθειών της κυβέρνησης να αποκτήσουν πρόσβαση και να αναγκάσει τη χρήση των βιομετρικών δεδομένων για τους σκοπούς της αναγνώρισης, παρακολούθησης, εντοπισμού και παρακολούθησης. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις που έχω λάβει από το ευρύ κοινό είναι σχεδόν πάντα η ίδια. Ενώ κάποιοι αναγνωρίζουν τον κίνδυνο, πιο απλά να αρνηθεί ότι οι κυβερνήσεις έχουν την ικανότητα ή ακόμη και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα σύστημα στο οποίο ο πληθυσμός παρακολουθείται συνεχώς βάσει των πιο ιδιωτικές, ακόμα και βιολογικές πληροφορίες τους. Άλλοι, είτε κυριευμένος από απάθεια ή άγνοια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι συσκευές που τους δόθηκε από τις μαζικές τεχνολογίας και εταιρείες σχεδιαστεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή τους. Ωστόσο, τα τρέχοντα γεγονότα στην Ινδία, δεν πρέπει να χρησιμεύσει απλώς ως μια προειδοποίηση, αλλά και ως ένα προπομπό των γεγονότων να έρθει στον δυτικό κόσμο, ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατα, η Ινδία έχει ξεκινήσει ένα εθνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τη χορήγηση ενός μοναδικού αριθμού αναγνώρισης (UID) για κάθε ένα από τα 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους του. Κάθε ένας από τους αριθμούς θα πρέπει να συνδέεται με τα βιομετρικά δεδομένα του παραλήπτη χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές μορφές της πληροφορίας - δακτυλικά αποτυπώματα, ίριδα τομογραφίες και εικόνες του προσώπου. Όλα τα δέκα ψηφία του χεριού θα πρέπει να καταγράφονται, και τα δύο μάτια θα σαρωθoύν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)