Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ξεσπάθωσε ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας: "Να πώς οι Γερμανοί ταπεινώνουν τους Ελληνες"!!



ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ;

Ξεσπάθωσε ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας εναντίον της Γερμανίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως η γερμανική πολιτική είναι επιθετική και καταστρεπτική έναντι της Ελλάδας την ώρα που επιβάλει και την αγορά πέντε προβληματικών υποβρυχίων.


Ο Αρμάν ντε Ντεκέρ μιλά για ταπεινωτικούς όρους που επιβάλλονται στην Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Οι όροι που επιβάλλονται ταπεινώνουν βαθύτατα τους Έλληνες και τους βυθίζουν στην ύφεση, τον πόνο και την απελπισία. Η Γερμανία είναι επίσης η χώρα που τα τελευταία τρία χρόνια έχει πουλήσει πέντε ελαττωματικά υποβρύχια στην Ελλάδα. Το πιο απίστευτο απ' όλα είναι ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να ασκούν πίεση στην Ελλάδα, να την ταπεινώνουν και να καταστρέφουν την οικονομία της. Είναι απαράδεκτο», λέει ο Βέλγος πολιτικός.

Ο ίδιος τονίζει: «όλοι ξέρουμε τι υπέστη η Ελλάδα από την Γερμανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο…Το γεγονός ότι οι Γερμανοί που άφησαν τερατώδη μνημεία στην Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο φέρονται τόσο εγωιστικά, με απογοητεύει πολύ. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η διαχείριση (της χώρας) υπήρξε απίστευτη, γνωρίζουν τους υπεύθυνους που τους έφεραν σ' αυτή την κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να τους εξολοθρεύσουμε μέχρι τον τελευταίο».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)