Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει σκοπό μέχρι το 2017 να έχει τοποθετήσει σε όλους rfid chip

Η νέα γενιά RFID / GPS τεχνολογία επιτρέπει στον εγκαταστάτη να ενεργοποιήσει θανατηφόρα δόση του κυανίου οπoιαδήποτε στιγμή θεωρήσει.. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει σκοπό μέχρι το 2017 να έχει τοποθετήσει σε όλους rfid chip.
Το ξερετε ότι τα rfid έχουν την δυνατότητα να σκοτώσουν το άτομο που το φοράει ασύρματα οποιαδήποτε στιγμή..
Η τεχνολογία υπάρχει και έχουνε βρει πολούς τρόπους..Απο μαγνητικό παλμό μέχρι μικρή δόση υδροκυάνιου..κα...
Το επόμενο επίπεδο στην τεχνολογία RFID επιτρέπει στην κυβέρνηση να εξοντώσει ή να σας σκοτώσει κατά βούληση.
Η νέα γενιά RFID / GPS τεχνολογία επιτρέπει στον εγκαταστάτη να ενεργοποιήσει μια θανατηφόρα δόση του κυανίου όπιαδήποτε στιγμή θεωρήση..
Αυτή είναι μια πραγματικότητα και δεν πρέπει κανείς να είναι σίγουρος ότι οι κυβερνήσεις δεν θα θα εφαρμόσουν τέτοιες συσκευές στις μάζες;
Η γερουσία των Η.Π.Α θελει να ψηφίσει νόμο για την υποχρεωτική τοποθέτηση του rfid chip σε όλους τους πολίτες. Και θα το κάνει λέει γιατί πρέπει μέχρι το 2017 να έχουν όλοι τσιπ. ..
ΠΗΓΗ: http://www.inews.gr

4 σχόλια:

  1. Η Κάρτα Πολίτη ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ περιέχει προσωπικά μας δεδομένα σε μορφή ηλεκτρονικού εγγράφου στον μικροεπεξεργαστή, τσιπάκι, τα οποία δεν είναι άμεσα αναγνώσιμα από εμάς παρά μόνο από διάφορες κρατικές υπηρεσίες αλλά και ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις (με ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης του μικροεπεξεργαστή) και θα μπορούν φασιστικά να μας φακελώνουν ηλεκτρονικά και να παρακολουθούν όλες τις κινήσεις και συναλλαγές μας και το κράτος ζητάει στην κάρτα αυτή να βάλουμε την υπογραφή μας χωρίς να έχουμε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό έγγραφο που περιέχει πληροφορίες και προσωπικά μας δεδομένα!!!

    "Πλινθίο" το βαφτίζει κουτοπόνηρα (από το πλίνθος= τούβλο, με μασονικό-σιωνιστικό νεολογισμό βγαίνει το πλινθίο=τουβλάκι γιατί μας θεωρούν τούβλα!!!) το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση τον "μικροεπεξεργαστή-τσιπάκι", που θα περιέχεται στην ηλεκτρονική δημόσια ταυτότητά μας, Κάρτα (φακελώματος) του Πολίτη όπως αναφέρει στα "Τεχνικά Χαρακτηριστικά της Κάρτας του Πολίτη" στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου http://www.opengov.gr/ypes/?p=875 και κατά την διαβούλευση που έγινε στο διαδίκτυο από το υπουργείο αλλά ορισμένοι ακόμα περιμένουν να δουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής ταυτότητας για να αποφανθούν όπως λένε υποκριτικά. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείτε τα βίντεο με αναλύσεις και από επιστήμονες τεχνικούς στην σελίδα http://id-ont.blogspot.com/2011/04/2732011.html .

    Πως λοιπόν ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα υπογράψουμε ένα ηλεκτρονικό έγγραφο για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ που δεν έχουμε πρόσβαση για να το διαβάσουμε; Δεν είναι αντίθετο με τα Συνταγματικά μας Δικαιώματα ως Ελεύθεροι Πολίτες άλλα και με το Θεόσδοτο δώρο της Ελευθερίας και του Αυτεξουσίου... Πως θα το προδώσουμε;;;

    ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ;

    ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

    ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666;

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ…

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο)http://www.freevolition.gr/666.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε μας Ευστάθιε Μοσχοβίτη, σας ευχαριστούμε για το κατατοπιστικό σχόλιο σας.
    Θα επιθυμούσαμε να σας θυμίσουμε ότι μια μερίδα λαού αντέδρασε από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε η προετοιμασία της κάρτας του πολίτη και ιδιαίτερα με την απόταξη του αστυνομικού κύριου Ανδρεάκου επειδή δεν δέχτηκε την νέα ταυτότητα για τους αστυνομικούς.
    Ιδρύθηκαν αμέσως σελίδες και ομάδες στο Facebook αλλά το σημαντικότερο πραγματοποιήθηκαν τρεις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος:
    1η 12/12/2010 με περίπου 5000 παρευρισκόμενους,
    2η 06/02/2011 με περίπου 15000 παρευρισκόμενους http://eleftheroiellines.blogspot.com/search/label/06%2F02%2F2011
    και
    3η 27/03/2011 με περίπου 150000 παρευρισκόμενους http://eleftheroiellines.blogspot.com/search/label/27%2F03%2F2011
    Επίσης έχουν μαζευτεί χιλιάδες υπογραφές για την μη αποδοχή της κάρτας του πολίτη από το ΠΡΑΟΣ.
    Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια όλων όσο συμμετέχουν ενεργά στην διάδοση της εναντίωσης στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την μη αποδοχή οποιασδήποτε κάρτας (φοροκάρτα, κάρτα του πολίτη, κάρτα του μετανάστη, πιστωτική κάρτα κλπ) θα καρποφορήσει. Για εμάς τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με αυτές τις κάρτες καταργείται το μεγαλύτερο ιδανικό που για αυτό στα βάθη των αιώνων οι πρόγονοι μας έχυσαν το αίμα τους ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθώντας τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται στα ΜΜΕ, σχετικά με το μέγεθος της φοροδιαφυγής, κυρίως από επιχειρηματίες που δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ, μη εκδίδοντας αποδείξεις στους πελάτες τους, το ποσοστό κυμαίνεται γύρω στο 30%.
    Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό, το οποίο το κράτος αναγκάζεται να καλύψει, φορτώνοντας το βάρος στους υπόλοιπους πολίτες, που κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι έντιμοι πολίτες και πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
    Έχω ακούσει πολλούς τρόπους για να παταχθεί η φοροδιαφυγή, πολλούς από τους οποίους έχει ήδη εφαρμόσει το κράτος, αλλά με πολύ πενιχρά αποτελέσματα..
    Επειδή συνηθίζω να χρησιμοποιώ ηλεκτρονικές κάρτες για τις συναλλαγές μου, αγοράζοντας από Σούπερ Μάρκετ, τα διάφορα «ψώνια» για την οικογένειά μου, έχω επιλέξει αυτές που μου δίνουν ένα «μπόνους» στο τέλος κάθε μήνα, από 5 έως 25 ευρώ, ανάλογα με τα ψώνια που έχω κάνει.
    Τα μπόνους που αποδίδουν αυτές οι κάρτες κυμαίνονται από 1,5 έως 5%, ανάλογα με τα προϊόντα και την περίοδο της χρονιάς.
    Για μένα είναι ένα κίνητρο να χρησιμοποιήσω τις κάρτες εκείνες που μου δίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιστροφής και φυσικά τα καταστήματα εκείνα που είναι συμβεβλημένα με τις αντίστοιχες τράπεζες.
    Μήπως λοιπόν, θα ήταν ενδιαφέρον για το ελληνικό κράτος, με την ευκαιρία της έκδοσης της ηλεκτρονικής κάρτας συναλλαγών για τους πολίτες, να στήσει ένα μηχανισμό, σε συνεργασία με τις τράπεζες, για να παροτρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν αυτή την οδό, για τις συναλλαγές τους, αυξάνοντας μάλιστα το μπόνους γύρω στο 5%, κάνοντας δηλαδή επιστροφή ενός σημαντικότερου ποσού μηνιαίως, προκειμένου να δελεάσει τον κόσμο αλλά και τους καταστηματάρχες να μπουν σ΄ αυτήν την διαδικασία, για να αυξήσουν τον τζίρο τους;
    Το μικρό ποσοστό που θα επιστρέφεται, κάθε μήνα στον πολίτη, θα έχει ως θετικό αποτέλεσμα την είσπραξη πολλών εκ των φόρων που αυτήν την στιγμή δεν εισπράττονται και δεν χρειάζεται ούτε να αυξηθεί ο μηχανισμός για την είσπραξη, αφού θα γίνεται από τις τράπεζες και ο φόρος θα αποδίδεται αυτομάτως στο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Chrispic, η άποψη σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά την έχουν σκεφτεί εδώ και καιρό οι ειδικοί: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/12/blog-post_369.html μην ξεχνάτε ότι οι φόροι μας πηγαίνουν στην πληρωμή ανθρώπων που σκέφτονται το "καλό" μας και τρόπους να εξυπηρετούν την κυβέρνηση. Αν θέλετε διαβάστε το θέμα στον σύνδεσμο για να δείτε την δικιά μας άποψη.
    Τα ποντίκια (ο λαός) θα πιαστούν στην φάκα για το λίγο τυράκι που θα του δώσουν με την μείωση του ΦΠΑ.
    Κύριε Chrispic πιθανόν εμείς να είμαστε εκτός πραγματικότητας, όταν βλέπουμε ότι η δύστυχη κυβέρνηση δεν επιτυγχάνει τους στόχους που της επιβάλουν. Θυμήθηκα τον άνθρωπο του μόχθου και την προπαγάνδα που κάνουν στον λαό, να δώσουμε τον μισθό μας για να σωθεί η Ελλάδα. Ας ξεκινήσουν να τον δώσουν πρώτα οι πολιτικοί μας που είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση, όπως έκαναν ξένοι πολιτικοί για να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση στην χώρα μας και μετά θα ακολουθήσουμε και εμείς.
    Για να μην μακρηγορούμε η κυβέρνηση δεν επιδιώκει να βρει λύσεις αλλά να δημιουργήσει μια αστάθεια στην αγορά, ας δούνε άλλες κατευθύνσεις όπως την ανάπτυξη (και δεν εννοούμε την πράσινη ανάπτυξη), γιατί όποιος έχει εργασία δεν του είναι πρόβλημα να πληρώσει φόρους, αλλά η ύφεση δημιούργησε ανέργους, τόσο υπαλλήλους όσους και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν αντέχουν άλλους φόρους.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ αλλά κάποιοι που το κράτος γνωρίζει και παράλληλα καλύπτει.
    Τέλος το κράτος έχει και υποχρεώσεις όχι μόνο να εισπράττει, αυτό μήπως το ξεχάσαμε; τι έγινε η παιδεία, η υγεία και όσα θα έπρεπε να παρέχει το κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)