Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ -chemtrail ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Οι αεροψεκασμοί είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ κόσμο και ιδιαίτερα εμάς τους μπλογκερς, όπου κατακλυζόμαστε από εκατοντάδες θέματα καθημερινά. 
Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε χρέος να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, ακόμα και αν δεν έχουμε την δυνατότητα να τεκμηριώσουμε αυτά που δημοσιεύουμε ή και να διαφωνούμε με αυτά. Για αυτό το λόγο ζητούμε και την άποψη των αναγνωστών μας, ποτέ δεν επιδιώξαμε να έχουμε μονόπλευρη ενημέρωση, έτσι έχουμε ανοιχτό σε όλους τον σχολιασμό του μπλογκ μας διατηρώντας την ανωνυμία σας, ώστε να διατυπώσετε τις απόψεις σας και να ακουσθούν όλες οι γνώμες.
Πολλές φορές τα σενάρια συνωμοσίας, αεροψεκασμοί, HAARP μπορεί να φαίνονται υπερβολικά αλλά κανείς μας δεν μπορεί  να τα αποκλείσει, η δική μας άποψη είναι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, παρακολουθήστε τον καπνό και τα συμπεράσματα δικά σας.


2 σχόλια:

  1. 21/01/12 ώρα 15:30 στο δρόμο μας από Κόρινθο για Τρίπολη Αρκαδίας παρατηρήσαμε 4 αεροψεκασμούς από δυτικά προς τα ανατολικά. Μόνο εμείς το βλέπουμε; Κανείς δεν αγανακτεί; Τις επόμενες μέρες πάντα βρέχει. Πρόβλημα βροχοπτώσεων δεν είχαμε, τι στο καλό συμβαίνει; Δείτε το άρθρο μας: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html με εκτίμηση Πιστός Μονής Κερνίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε "Πιστός Μονής Κερνίτσας" σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση σας. Θα επιθυμούσαμε να προσθέσουμε ότι η αύξηση των ασθενών με καρκίνο, η μείωση αντίδρασης του Ελληνικού λαού, η αύξηση των αυτοχείρων και η γενικότερη αδράνεια του κόσμου μας κάνουν βέβαιους για την ύπαρξη των αεροψεκασμών. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Έλληνας κοιμάται και αφήνει τους κλέφτες να του παίρνουν το σπίτι και γενικότερα την ζωή του ... (ή τον ψεκάζουν ή η ψυχή του έχει μολυνθεί με το μικρόβιο της αδιαφορίας και του ατομισμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)