Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα στις 7μμ στη Γάδα - Συμπαραστεκόμαστε στο Γέροντα Εφραίμ


Η Συντονιστική Επιτροπή φίλων του Αγίου Όρους και συμπαράστασης στον Γέροντα Εφραίμ καλεί τους πιστούς Χριστιανούς – κλήρο και λαό να συγκεντρωθούν σήμερα 27/12/2011 στις 7.00 το απόγευμα στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών) Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, όπου θα φτάσει αυτή την ώρα ο Γέροντας Εφραίμ για να παραδοθεί στις αρχές. Με την παρουσία μας αυτή δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο Γέροντα Εφραίμ και αντιτιθέμεθα στην άδικη προφυλάκιση και δίωξή του.

Η Συντονιστική Επιτροπή


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/12/7_27.html#ixzz1hk7YFvY1

2 σχόλια:

  1. Βίντεο: Συγκέντρωση υπέρ του Γέροντα Εφραίμ στην Κύπρο

    Δείτε το βίντεο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Κύπρο, κατά της προφυλάκισης του Γέροντα Εφραίμ.


    http://news.princeoliver.com/2011/12/28/greece/421300/vinteo-sigkentrwsi-iper-tou-geronta-efraim-stin-kipro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και την ενημέρωση, θα δημοσιεύσουμε τον σύνδεσμο σας ώστε να δούνε όλοι ότι ο λαός της Κύπρου συμπαραστέκεται στον Γέροντα Εφραίμ.
    Αδέλφια μας έχουμε πόλεμο, όταν δικάζουν προφυλακίζουν και σκοτώνουν αθώους, όταν ζούμε σε συνθήκες που έχουν τα αποτελέσματα πολέμου. Γνωρίζουμε στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δικασθούν οι πραγματικοί ένοχοι, έχουν την ασυλία για να μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε παρανομία.
    Χθες ακούσαμε από το MEGA ότι ο Γέροντας Εφραίμ διέπραξε εγκλήματα, όμως τα πραγματικά και μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουν διαπράξει οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ, έγιναν όργανα της κάθε κυβέρνησης και πούλησαν την αλήθεια όπως ο Ιούδας τον Χριστό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)