Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

30 Νοεμβρίου η εκδίκαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για το χαράτσι


Η "μητέρα των μαχών" για το χαράτσι της ΔΕΗ

ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ




Αυτή, θα είναι η μητέρα των μαχών ενάντια στο άδικο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω ΔΕΗ σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) έχει καταθέσει Συλλογική Αγωγή και Ασφαλιστικά Μέτρα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, ζητώντας την ακύρωσή του. Η δικάσιμος για τα Ασφαλιστικά Μέτρα, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι στις 30.11.2011 και ώρα 13:00.
Στην πράξη, αν πετύχει η έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, τότε η κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να μην δέχεται την πληρωμή του χαρατσιού, βάσει δικαστικής απόφασης, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια! Το κείμενο της αγωγής και της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων το έχει εξασφαλίσει η Athens Post.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ATHENS POST








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)