Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ στην κατάληψη της ΔΕΗ – Μεσογείων 194

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ στην κατάληψη της ΔΕΗ – Μεσογείων 194
ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 21.53 – Τρίτη 22 Νοεμβρίου: Οιεκκλήσεις για αλληλεγγύη από τους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους και καταληψίες στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος της ΔΕΗ, στη Μεσογείων 194 (Χολαργός), συνεχίζονται. Μέχρι...
στιγμής η παρουσία1000 και πλέον πολιτών καθιστά αποτρεπτική την όποια απόπειρα ανακατάληψης του κτιρίου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Διαμαρτυρόμενοι έχουν βγει και στην οδό Μεσογείων, κουνάνε σημαίες της ΓΕΝΟΠ και φωνάζουν συνθήματα.
Στόχος είναι να κρατηθεί απόψε η κατάληψη και η συγκέντρωση ζωντανή! Εάν αδυνατίσει η περιφρούρηση τα ΜΑΤ θα μπορέσουν να εισβάλλουν στο κτίριο και να συλλάβουν τους καταληψίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται κοντά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την κίνησή τους. Γι’ αυτό πρέπει να διαδώσετε την έκκληση αλληλεγγύης και όσοι περισσότεροι συμπολίτες μπορούν και θέλουν, να πάνε ακόμα και τώρα στην κατάληψη.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22.18 – Τρίτη 22 Νοεμβρίου: Χιλιάδες οι πολίτες που έχουν σπεύσει στην κατάληψη. Πρέπει να γίνουμε δεκάδες χιλιάδες, η κατάληψη αυτή είναι οι Θερμοπύλες του λαϊκού κινήματος. Το αντισυνταγματικό χαράτσι της κυβέρνησης μπορεί να αποσυρθεί! Αρκεί να κρατήσει η κατάληψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)