Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αποκαλύπτονται ένας - ένας οι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων

ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

Βέβαια πριν απο δαύτους το είχαν πεί και άλλα "καλά παιδιά":

«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
(David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).


«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».


(Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό, υπήρξε ένας "πληθωρισμός" στην "ενημέρωση" γύρω απο το πολυδιαφημισμένο θέμα της "Παγκόσμιας κυβέρνησης", της οποίας πρόδρομος φαίνεται να είναι η προσδοκώμενη και απο τον δικό μας κατοχικό πρωθυπουργό "παγκόσμια διακυβέρνηση".

Η φιλοσοφική πλατφόρμα αυτής της εμφανώς αναδυόμενης παγκόσμιας τυρρανίας, είναι αναμφίβολα  η γνωστή πλέον σε όλους μας  "Νέα Εποχή",τα στρατηγικά επιτελεία της οποίας,  έχουν την υλική και "πνευματική" στήριξη της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", δηλαδή εκείνης της υπαρκτής πολιτικοστρατιωτικής παγκόσμιας δύναμης, που προς το παρόν βρίσκεται υπό την διαχείριση των ΗΠΑ και δευτερευόντως της Ε.Ε.

Το πολιτικο- οικονομικό σύστημα, το οποίο λειτουργεί ως πνεύμονας αυτής της μισάνθρωπης (άρα και αντίχριστης) εξουσίας, δεν είναι άλλο απο εκείνο του  καπιταλισμού, το οποίο  μη έχοντας ανάγκη τις κεϊνσιανές μουτσούνες που φόραγε μέχρι σήμερα, εμφανίζεται πλέον με την γνήσια και "ανόθευτη" μορφή του.
Την φρίκη αυτής της μορφής και τη δυσοσμία της ανάσας του, όπως αυτή βγαίνει απο το στόμα  των πτωματοφάγων "αγορών", δυστυχώς τη βιώνουμε όλοι με τον τραγικώτερο τρόπο.

Αυτά όμως τα οποία σήμερα βιώνει ο ελληνικός λαός και που σύντομα θα ζήσουν και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δεν είναι παρά μόνο τα "προδρομικά" σημεία της επερχόμενης "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης" που ήδη διαφημίζεται ως "μεσσίας", ο οποίος ...επιτέλους θα επιβάλει την παγκόσμια "ισορροπία" στις ταραγμένες κοινωνίες, θα "θεραπεύσει" τις ...παθογόνες παρεκτροπές του καπιταλισμού- εξ αιτίας των οποίων δήθεν υποφέρουν οι λαοί- θα εξοντώσει τις πηγές της ανομίας και εν τέλει θα φέρει τα ...πολυπόθητα αγαθά της ειρήνης , της ασφάλειας και της ευνομίας στον πλανήτη.

Φυσικά όλα αυτά που ξεστομίζουν οι σημερινοί "ιεραπόστολοι" της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι μια φτηνή προπαγάνδα που δυστυχώς  θα καταναλωθεί εύκολα και ως  αμάσητη τροφή, από όσους δεν αναπτύξουν εδώ και τώρα πνεύμα αντίστασης.
Αν δηλαδή παραδώσουμε το φρόνημά μας στη διαχείριση της κάθε Τρόϊκας και στα παχιά λόγια των φανερών και των καμουφλαρισμένων προδρόμων της παγκόσμιας τυρρανίας, τότε ασφαλώς θα δούμε την παγκόσμια φυλακή σαν τον "κήπο της Εδέμ" και τον διοικητή της ως "μεσσία".

Ειδικά εμείς οι Έλληνες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί που σήμερα μας κάνουν "κατήχηση" για την ανάγκη μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης",η οποία δήθεν θα μας θεραπεύσει απο τα "καρκινώματα" της διαφθοράς , της κακοδιαχείρισης,της ασυδοσίας των αγορών,της ανομίας, του θρησκευτικού "φονταμενταλισμού", των κοινωνικών ανισοτήτων ,κλπ,κλπ, είναι οι ίδιοι που ως αφοσιωμένοι δούλοι της Νέας Εποχής και ως πιστοί εργολάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων,έκτισαν αυτό το σάπιο οικοδόμημα.
Με τους ίδιους εργολάβους αντιλαμβάνεσθε όλοι τι θα είναι αυτό που θα κτιστεί στη θέση του  "παλιού"  και ποιούς σκοπούς θα εξυπηρετήσει.

Ένας απο δαύτους είναι και ο πάπας.
Αυτός δηλαδή που ως "θεσμικός παραχαράκτης" της χριστιανικής διδασκαλίας και πιστός δούλος  της "Νέας Εποχής" , έχει όλα τα απαιτούμενα "προσόντα" για να γίνει ο πλανητικός θρησκευτικός ηγέτης της "παγκόσμιας κυβέρνησης".

Αυτός και όσοι τον έχουν ήδη προσκυνήσει στα παγκόσμια διαθρησκειακά του συνέδρια, θα αποτελέσουν αύριο το "ιερατείο" της "νέας εκκλησίας" που μαζί με τις "αγορές" και τις υπόλοιπες "διακυβερνήσεις" θα υπηρετούν όλοι μαζί την παγκόσμια τυρρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)