Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

nea_taxiΦαίνεται τελικά πως η ''μοίρα ''επιφύλαξε στην πατρίδα μας το ''προνόμιο '' να γίνει το ινδικό χοιρίδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Αν, όμως, όπου μοίρα βάλουμε τους νεοταξίτες και θυμηθούμε εκείνη την περίφημη δήλωση Κίσινγκερ, ξέρετε αυτή που λέει πως οι Έλληνες είναι λαός αναρχικός και δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τους πλήξουμε στην γλώσσα, στην θρησκεία και στην ιστορία τους ...
Τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά που ζούμε ίσως τελικά και να μην είναι τόσο τυχαία αλλά να αποτελούν ένα μέρος του σχεδίου της διάλυσης των Εθνικών κρατών και της εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.          
     

Ως λαός φταίμε και εμείς για το κατάντημα της πατρίδας. Και πρώτα πρώτα για την ηθική χρεοκοπία στην οποία έχουμε περιέλθει και η οποία όπως έχουμε ξαναπεί προηγείται της οικονομικής χρεοκοπίας κατά τον ίδιο τρόπο που η αλαζονεία προηγείται της πτώσης. Ασύγκριτα μεγαλύτερες όμως παραμένουν οι ευθύνες του σάπιου πολιτικού συστήματος που κυβέρνησε την χώρα από την μεταπολίτευση και μετά.
Οι πολιτικοί και τα κόμματα συνειδητά οδήγησαν την χώρα στην αποβιομηχάνιση και διέλυσαν την παραγωγική βάση της χώρας σπρώχνοντας τον λαό στις υπηρεσίες και εκμαυλίζοντάς τον με μια επίπλαστη και με δανεικά χτισμένη ευημερία. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι απλά το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πολιτικής. Φτάσαμε να μην μπορούμε να παράγουμε ούτε τα αναγκαία προς διατροφήν μας προϊόντα.
Ποιοι, εμείς οι Έλληνες που ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο και πλούσιο, φτάσαμε να εισάγουμε ακόμα και πατάτες και κρεμμύδια! Γι’ αυτό είμαστε τώρα στο μνημόνιο. Όταν δεν παράγεις, αναπόφευκτα δανείζεσαι και έτσι φτάσαμε να χουμε αυτή την στιγμή δημόσιο χρέος 170%! ΟΙ ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι τεράστιες διότι συνειδητά εκμαυλίσανε αυτόν τον λαό τάζοντας και μοιράζοντας υποσχέσεις και χρήμα αρκεί  ο λαός να τους κρατάει στην εξουσία. Σήμερα βρισκόμαστε στην εξευτελιστική θέση να μας εκβιάζουν οι ξένοι κάθε τρεις μήνες με διακοπή της παροχής δανείου αν δεν υπακούσουμε στις εντολές τους και δυστυχώς για μας ως λαός το μέλλον μας είναι στα χέρια ανδρών ολίγιστων έως ουτιδανών που δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να αρθρώσουν ένα ΟΧΙ.     
   Περιμένοντας τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών λίγο  απασχολεί τον λαό αν το κούρεμα θα είναι 30 ή 40 ή 50 τοις εκατό, αυτό που απασχολεί τον λαό είναι τι θα σημαίνει, η όποια απόφαση ανακοινωθεί τελικά στην Ελληνική κυβέρνηση, (γιατί αυτή είναι η αλήθεια είτε πάει, είτε όχι ο Παπανδρέου ένα και το αυτό είναι) για την ζωή του. Πρακτικά λοιπόν η όποια απόφαση και το όποιο κούρεμα ένα πράγμα θα σημαίνει.  ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ  Ή ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ  με όποια σειρά εσείς προτιμάτε.
Πράγματι το διακύβευμα όπως είπε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ένα: Ή ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ Ή ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ και πράγματι σύμφωνα με τις αξίες που διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας ''καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή''. Καλύτερα  φτωχός αλλά ελεύθερος παρά και φτωχός και δούλος.              
        
Φυσικά τα αρπαχτικά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ θα μας παρουσιάσουν την υποτέλεια σαν σωτηρία! Μήπως  κοντά δυο χρόνια τώρα αυτό δεν κάνουν με το μνημόνιο βαφτίζοντάς το σωτηρία της πατρίδας; Θα μας παρουσιάσουν τις κατοχικές δυνάμεις που θα εγκατασταθούν στα υπουργεία και στις εφορίες ως τεχνική βοήθεια τεχνική υποστήριξη και δεν ξέρω ποιον άλλον κομψό όρο θα σκεφτούν για να κρύψουν την αλήθεια που είναι μία : ΚΑΤΟΧΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ.      
        
Ω ναι θα υπάρξει αντίσταση βεβαίως αλλά τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ θα φροντίσουν να λοιδορήσουν να συκοφαντήσουν και να απομονώσουν κάθε αντίθετη φωνή (κοινωνική μηχανική λέγεται αυτό..) και για όσους είναι πολύ ζόρικοι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ  θα φροντίσει να έχει τα δικά της ΝΤΑΧΑΟΥ.   
Ήδη από το 1990 η F.E.M.A. (fedration emergency managment agency η επιτροπή διαχείρισης έκτακτων καταστάσεων) έχει αρχίσει να κτίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης -φυλακές δίπλα από σιδηροδρομικούς σταθμούς διάσπαρτα στην Αμερικάνικη επικράτεια. Θεωρητικά αυτά χρησιμεύουν στην διαχείριση έκτακτων συνθηκών, όπως τυφώνες, σεισμοί κλπ αλλά σε μια κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης από τους Νεοταξίτες κάθε αντιφρονών πολίτης θα  θεωρείται εν δυνάμει εχθρός ή τρομοκράτης και θα στέλνεται στα Γκουλάγκ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Μ’ αυτόν τον τρόπο η ΝΕΑ ΤΑΞΗ θα φροντίσει να σβήσει κάθε αντίσταση. Για τους υπόλοιπους εκείνους που θα κάτσουν φρόνιμα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ θα μοιράσει τα προσκυνοχάρτια της που θα είναι  η κάρτα του πολίτη και αργότερα το μικροτσίπ .      
   
Κατά τον Κάρλ Χασχόφερ πατέρα της Γεωπολιτικής  η γεωπολιτική ισχύς ενός κράτους κρίνεται από τρεις παράγοντες. Τον χώρο, τον λαό και την κυριαρχία. Στην Ελλάδα  της υποτέλειας τίθενται και τα τρία σε αμφισβήτηση. Ο χώρος διεκδικείται, ο λαός αλλοιώνεται φυλετικά και αλλοτριώνεται πολιτιστικά και η κυριαρχία παραχωρείται από την κατοχική κυβέρνηση στους δανειστές.
Μην παραξενευτούμε αν ξυπνήσουμε ένα πρωί με ''ανεξάρτητη Θράκη'', με ανεξάρτητη Κρήτη, με τζαμιά παντού σε όλη την χώρα, με 4.000.000 ξένους, με τις ελληνικές επιχειρήσεις αγορασμένες από πολυεθνικές, με  τις πρώην ΔΕΚΟ να ανήκουν σε Γάλλους και Γερμανούς,  με τις τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη και την χούντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να μεταφέρει τους απείθαρχους σε ""άγνωστο προορισμό" με κουκούλες σαν τρομοκράτες. Εφιαλτικό σενάριο; Σίγουρα ναι ,αλλά πάρα πολύ πιθανό. Απαισιόδοξο σενάριο ; σίγουρα ναι αλλά όπως είπε και ένας σοφός '' απαισιόδοξος είναι ο καλά πληροφορημένος αισιόδοξος!".           
Είναι πολύ ''λίγοι'' οι πολιτικοί μας για να αντισταθούν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,στην καλύτερη περίπτωση να κάνουν μια διαχείριση πάντα στα πλαίσια των ορίων που επιβάλλουν τα ''ΑΦΕΝΤΙΚΑ''.  Όμως ο λαός μπορεί! Έτσι χωρίς όπλα, χωρίς σχέδιο και χωρίς χρήματα ξεκίνησε και το 21 η ανάσταση του Γένους. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΊΣΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. Ίσως η μόνη μας ελπίδα είναι να ξαναβρούμε μέσα μας όλες εκείνες τις ψυχικές ιδιότητες που μας έκαναν μεγάλους κατά το παρελθόν. Γιατί ό,τι καλό και ό,τι μεγάλο και ό,τι αιώνιο από αυτόν τον τόπο ξεκίνησε... 
Γιώργος Σταφυλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)