Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Κόκκινη Πλατεία στο Κρεμλίνο. Ενα βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε.

Το πρόγραμμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας στο διεθνές φεστιβάλ μπαντών "Spasskaya Tower" που πραγματοποιήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία από 31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου περιελάμβανε τον "Αεροπόρο" (επίσημο εμβατήριο της Αεροπορίας), το γνωστό "Ζορμπά" και "τα παιδιά του πειραιά".

Στο 'Ζορμπά" πραγματοποιήθηκε η διαφορά, καθόσο για πρώτη φορά έγινε παρουσίαση τραγουδιού από Στρατιωτική Μπάντα με μπουζούκια και χορευτικό. Φυσικά αυτή η εκτέλεση ήταν που ξεσήκωσε τους θεατές, Σε όλη τη διάρκεια χειροκροτούσαν στο ρυθμό και στο τέλος το χειροκρότημα ανέβηκε στα ύψη (ακόμα και ο Αρχηγός του Ρωσικού Στρατού δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί).



Παρακολουθείστε τα 2 βίντεο. Στο πρώτο εκτενές απόσπασμα των εκδηλώσεων με την Ελληνική μπάντα και στο δεύτερο απόσπασμα από το πρόγραμμα της μπάντας μας από άλλες κάμερες...





Τα βίντεο είναι από το Youtube και τους χρήστες vassilaros62 καιspasstower
(ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Μανώλη Τ)


ΠΗΓΗ: http://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)