Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

28-10-11 Μητροπ. Πειραιώς Σεραφείμ : Όχι στη νέα Κατοχή !!!

Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της παρέλασης στον Πειραιά! 

Ο θαρραλέος Επίσκοπος καταφέρεται για μία ακόμα φορά εναντίον του Διεθνούς Σιωνισμού και της Παγκόσμιας Δικτατορίας που θέλει να επιβάλει, τονίζοντας πως απέναντι σε όλα αυτά οι απόγονοι των ηρώων του 1940 οφείλουν να πουν ένα βροντερό "ΟΧΙ"! 

Σημειώνουμε πως ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, σε αντίθεση με τους πολιτικούς, αποθεώθηκε από τον λαό που παρακολούθησε την παρέλαση στον Πειραιά: Δείγμα πως ο κόσμος γνωρίζει ποιοι μάχονται για την Πατρίδα και ποιοι την προδίδουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)