Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην ΝΔ και στον ΛΑΟΣ!



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Πολυς ντόρος γίνεται τώρα τελευταία για τη Νέα Δημοκρατία. Οι γκαλοπτσήδες ξαναχτύπησαν με στημένα γκάλοπ και δίνουν λέει, μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα με ...ποσοστό αυτοδυναμίας!

Τώρα τι να πω εγώ, να γελάσω; να ουρλιάξω; τί;

Φόρτσα ΝουΔούλα λοιπόν; Αντε να διώξουμε τους απατεώνες ΠΑΣΟΚτζήδες και να φέρουμε τους lifestyling δοσίλογους Νεοδημοκράτες; Μπας κι έχουμε ξεφύγει παντελώς ως λαός ή το ναρκωτικό που μας έχουν ποτίσει έχει τόσο δυνατές παρενέργειες;

Ε, δεν εξηγείται διαφορετικά ρε παιδιά! Ελεος δηλαδή!

Εντάξει, να δεχτώ οτι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτούς που μας παρέχουν...ασφάλεια. Σαν τη χλωρίνη Κλινεξ ένα πράμα. Αυτή ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε. Καλώς. Ομως, αν αυτή η ρημάδα η χλωρίνη, αντί να βγάζει μόνο τους λεκέδες, καταστρέφει και τα ρούχα, τι γίνεται; Εμείς εκεί, θα προτιμούμε τη συγκεκριμένη χλωρίνη, παραβλέποντας το γεγονός οτι καταστρέφει τα ρούχα αλλά επειδή τελικά, ΒΓΑΖΕΙ τους λεκέδες, είναι μια χαρά; Ρε αδέρφια, είμαστε σοβαροί;
Δε μάθαμε τίποτε από την ιστορία μας; Πόσο πια θα πρέπει να κατρακυλήσουμε στο βάραθρο;

Eχω βαρεθεί να το λέω και να το ξαναλέω. Οι άνθρωποι αυτοί ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ κατα συρροή! Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, το μόνο που τους ενδιαφέρει ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Και για να το κατορθώσουν αυτό, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!

Ολα είναι προσυμφωνημένα! Και πάνω απ' όλα, είναι η ασφαλής ΔΙΑΣΩΣΗ του μεγαλύτερου προδότη που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα, του Γεωργίου Α. Παπανδρέου και των συνεργατών του. Ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν, οτι δεν προτίθενται
  1. Να συνεναίσουν σε οποιαδήποτε εξεταστική επιτροπή που να διερευνήσει το απίστευτο χρέος που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και
  2. Να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία μας για να επανακάμψει, όπως αναδιάρθρωση του χρέους, τιμωρία των ενόχων κλπ προκειμένου λέει να ...μην έρθεουν σε σύγκρουση με τους "πιστωτές" μας και την Αγγέλα Μέρκελ!

Αυτούς θέλετε;

Ιδού τι είπαν όλοι αυτοί, όταν ο Τσίπρας τους έφερε μια πρόταση (έστω και κουτσουρεμένη και με ελλείψεις) πρίν 4 μήνες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του χρέους και λοιπά και λοιπά. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις βουλευτών και αρχηγών κομμάτων στη περίφημη συνεδρίαση της Βουλής όπως δημοσιεύτηκαν στο μπλόγκ The zocalo. Oχι μόνο δεν θέλουν οι άνθρωποι οποιοδήποτε ανασκάλεμα της υπόθεσης, αλλά τρέμουν κιόλας μπας και βρεθεί κανένας χριστιανός και τολμήσει και το κάνει! Τι να λέμε τώρα!
Πρώτα απ' όλα, είναι ήδη γνωστόν τοις πάσι οτι η ΝΔ ως κόμμα, χρωστάει 120 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες απο δάνεια που έχει πάρει και που λήγουν αυτά το 2014, με ενέχυρο την κρατική χρηματοδότηση! Αν αυτοί αποτύχουν να πάρουν την εξουσία, πως θα αποπληρώσουν τα δάνεια αυτά; Αν μείνουν εκτός κυβέρνησης για άλλη μια φορά, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ! Επίσης, αν ξεκινήσουν διαδικασίες κάθαρσης του δημόσιου βίου, θα πρέπει αναγκαστικά να στραφούν και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ!

Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Εγώ τον μόνο που ξέρω ότι στράφηκε κάποτε εναντίον του ίδιου του του εαυτού, κάνοντας έρευνες εναντίον του ήταν ο ...κινηματογραφικός ήρωας Ανακριτής Κυριαζής (τον ερμήνευσε απόλυτα πετυχημένα ο μεγάλος Κώστας Καζάκος) της ταινίας του Φώσκολου "Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ"!!! Ουδείς άλλος, έστω και καλλιτεχνική αδεία, εστράφη εναντίον του ίδιου του εαυτού του!

Επομένως;

Τόσο η ΝΔ, όσο και ο Καρατζαφέρης ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ! Δεν υπάρχει γιατρειά γι αυτούς τους ανθρώπους αδέρφια, μόνο η καταδίκη του ελληνικού λαού τους μένει! Τίποτε άλλο! Απατεώνες ολκής ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ! Τέλος!

Ασε που, ειδικά η ΝΔ, ούτε θέλει κάν να κυβερνήσει υπο τις παρούσες συνθήκες! Γιατί αν ήθελε πραγματικά κι αν είχε όντως σχέδια και προτάσεις για την ομαλή επανάκαμψη της χώρας, θα είχε ήδη εκπαραθυρώσει τους αλήτες του ΠΑΣΟΚ απ τη Βουλή και τη κυβέρνηση προ πολλού! Ακόμη και τώρα είχε την ευκαιρία να το κάνει, με την περίφημη ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία! Αντ' αυτού, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το νομοσχέδιο, γιατί λέει...συμφωνεί με τις δικές του θέσεις! Μωρέ τι μας λές! Σοβαρά; Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ...μας λές οτι συμφωνείς στα ...σημεία του νομοσχεδίου ποιανής; Tης κυράς Διαμαντοπούλαινας ή αλλοιώς Μrs Diamantopoulou Αντωνάκη;

Ε, άι σιχτίρ Αντωνάκη!

Δεν έχουν οι άνθρωποι ρε παιδιά το θεό τους, δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τόσο άσχημα στριμωγμένοι, είναι τόσο άσχημα τσαλακωμένοι, που θα κάνουν ΤΑ ΠAΝΤΑ προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι, ξεπουλώντας τον λαό και τη πατρίδα! Και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Οτι τά χουνε μιλήσει μεταξύ τους, οι "αντίπαλοι" (λέμε τώρα) και θα κοιτάξουν να βρούν τρόπους όχι μόνο να τα κουκουλώσουν όλα, αλλά να συνεργαστούν και άγαστα προκειμένου οι μεν να μείνουν ανέγγιχτοι, οι δε να προχωρήσουν στο δρόμο που ...χάραξαν οι μεν! Απλά ο δρόμος αυτός θα είναι διανθισμένος με ...άλλο ντεκόρ. Πιο εύπεπτο.

Αυτό σημαίνει να επιλέξουμε και πάλι Ν.Δ. ή ΛΑΟΣ. Αντί να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας κανονικά (στη χειρότερη περίπτωση) ή στις φυλακές (στη καλύτερη), εμείς συζητάμε και απαντάμε στα γκάλοπ αν προτιμάμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΛΑΟΣ. Αχ, ρε πατριώτες, ως πότε θα προσκυνάμε τους προδότες;

Εγώ θα ρωτήσω ευθέως εσάς που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσει κάτι καινούργιο στη πολιτική μας ζωή χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η απόλυτη κάθαρση, η τιμωρία των ενόχων και οι αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας; Υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει ο κόσμος και όλοι να κάνουμε κουράγιο παλεύοντας να σωθούμε έχοντας κάποια ελπίδα και με το περι δικαίου αίσθημα παντελώς ικανοποιημένο; Τις απαντήσεις θα τις περιμένω στα σχόλια. Τίποτε άλλο.
 Γιάννης Βούρος
Μελβούρνη- Αυστραλία

(από  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)