Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Είμαστε γονατιστοί ρε πατριώτες, συνέχεια, ολημερίς και ολονυκτίς, μπροστά στα αφεντικά, στους πολιτικούς και στους κάθε λογής διαχειριστές της εξουσίας, για αυτό τον λόγο όταν τολμάμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να στρέψουμε τα μάτια μας προς τον ουρανό, στον δικό μας ουρανό, μας φαίνονται όλοι αυτοί σαν….
τρομεροί γίγαντες.

Είμαστε γονατιστοί συνεχώς, ακόμα και όταν δεν μας θέλουν έτσι, διότι αυτό έχει περάσει μέσα στο αίμα μας και μέσα στην συνείδηση μας, να θέλουμε να είμαστε γονατιστοί, για να μην προκαλούμε τον θυμό του νάνου, τον οποίο βλέπουμε από αυτήν την στάση ως γίγαντα.
Είμαστε γονατιστοί, μπροστά σε κάθε καταπάτηση των δικαιωμάτων μας και σε κάθε καταστρατήγηση του συντάγματος και των νόμων, οι οποίες καταστρατηγήσεις καταλήγουν πάντα μια επιπλέον θηλιά, στον είδη επιβαρυμένο από θηλιές λαιμό μας.

Είμαστε γονατιστοί συνεχώς, ακόμα και στους εχθρικούς γείτονες μας και γι αυτό τον λόγο μας τρομάζουν και μας γελοιοποιούν συνεχώς, κάνοντας μας τις προσωπικές τους μαιτρέσσες, που ότι ώρα θέλουν ασελγούν επάνω τους.
Είμαστε συνεχώς γονατιστοί με σκυμμένο το κεφάλι και γι αυτό δεν μπορούμε να δούμε αυτά που κάνουν για εμάς χωρίς εμάς, τα οποία σε λίγο θα μας κάνουν να αλλάξουμε στάση και από γονατιστοί να πηγαίνουμε έρποντας, μπροστά στο κάθε κίβδηλο της εξουσίας, το οποίο κίβδηλο θα κλέβει, θα ρημάζει και θα λεηλατεί ότι θέλει, την ώρα που το θέλει.
Οι πραγματικοί Έλληνες δεν ήξεραν τι σημαίνει να είσαι γονατιστός, δεν γνώριζαν καν αυτήν την λέξη, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το πώς θα κοροϊδέψουν και θα γελοιοποιήσουν τον θάνατο, απαξιώνοντας εντελώς την ζωή τους μπροστά στα εκατομμύρια βαρβαρικά παράσιτα, που ερχόντουσαν για να τους μάθουν να είναι γονατιστοί.
Το να μην είσαι γονατιστός σημαίνει, να αποτινάξεις από επάνω σου τον φόβο και τον τρόμο, με τον οποίο σε έχουν μεγαλώσει του κόσμου οι νάνοι, για να μπορούν αυτοί να φαίνονται στα μάτια σου σαν γίγαντες.

Πατριώτες και μια ενημέρωση για όσους τυχόν το έχουν ξεχάσει, Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή, θα έλεγαν και θα φώναζαν τώρα τα ημίθεα παλληκάρια μας, τα οποία διάλεξαν τουλάχιστον ο θάνατος να τους βρει όρθιους, όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο και όπως επιβάλλεται για έναν ΕΛΛΗΝΑ.


(Από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακή  
ΠΗΓΗ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)