Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το Βατικανό ετοιμάζει διάσκεψη σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων.



Το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα... Σε αναμονή για τη δημοσιοποίηση σύντομα, όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά - σιγά.
Ο πατέρας Jonathan Morris, καθολικός ιερέας από τη Νέα Υόρκη και ανταποκριτής για το Fox News Channel, ήταν ο πρώτος που ανέφερε για αυτό το επίσημο συνέδριο το οποίο έχει οριστεί να διοργανωθεί σύντομα (η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή) και τα αποτελέσματά του θα δοθούν στο κοινό.

Δείτε το βίντεο:
Το 2008, ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού στη Ρώμη, Χοσέ Γκαμπριέλ Φούνες, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βατικανού «L'Osservatore Romano», ότι “η απεραντοσύνη του σύμπαντος επιτρέπει την ύπαρξη και άλλων μορφών ζωής – ακόμη και έξυπνων - εκτός του πλανήτη Γη” και ότι “η ύπαρξη εξωγήινων ουσιαστικά δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη στο Θεό, διότι και αυτοί θα αποτελούν δημιουργήματά του”, ενώ υπογράμμισε, ότι με το αρνούμαστε την ύπαρξη εξωγήινων «θέτουμε περιορισμούς» στην δημιουργική ελευθερία του Θεού (!!!)
Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «ο Άγιος Φραγκίσκος είχε μιλήσει στο κήρυγμά του για τον αδερφό Ήλιο και τηναδερφή Σελήνη. Γιατί λοιπόν δεν εξετάζουμε κι εμείς το ενδεχόμενο να αναφερθούμε αδερφικά στον αδερφό Ε.Τ ;».

Δες το πλήρες το άρθρο: Βατικανό καλεί UFO!

 

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Το φαινόμενο της διάδοσης σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων είναι υπαρκτό πολλά χρόνια πριν. Η Νέα Τάξη θέλει να μας περάσει την ιδέα αυτή ώστε να μας οδηγήσει σε μία ενωμένη Παγκόσμια κυβέρνηση, που θα δημιουργήθει με σκοπό την αντιμετώπιση απειλής από εξωγήινους πολιτισμούς. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την ύπαρξη άλλης ζωής, μέσα στα εκατομμύρια πλανητικά συστήματα που υπάρχουν, αλλά αντιτιθέμαστε στην προπαγάνδα που τα τελευταία χρόνια λαμβάνει σημαντικό μέρος στην ζωή μας, παρασύροντας τον κόσμο σε λανθασμένες απόψεις. Διαβάστε περισσότερα σε παλαιότερη ανάρτηση μας: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/04/blog-post_1870.html#more
Καθώς και στα βίντεο:
Αδύνατο να έρθει ούφο στήν γή
http://www.youtube.com/watch?v=kZUSeUC6i-o
και
Ανθρώπινοι Ιπτάμενοι δίσκοι τού `40
http://www.youtube.com/watch?v=MVPrx_dbJP4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)