Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Gay agenda + Ομοφυλοφιλία & Ορθοδοξία (μέρος 2ο)

Β΄
Gay Propaganda: προπαγανδίζεται η ομοφυλοφιλία;

Μετά απ' όλα αυτά, νομίζω πως είστε έτοιμοι να διαβάσετε τα παρακάτω.
Τον τελευταίο καιρό είναι έντονη η εντύπωση πως η ομοφυλοφιλία προπαγανδίζεται διεθνώς, με πρόφαση την απελευθέρωση των ομοφυλόφιλων από τις ρατσιστικές προκαταλήψεις σε βάρος τους (προκαταλήψεις -το τονίζουμε- απαράδεκτες για ένα χριστιανό), αλλά με πραγματικό σκοπό τη διάδοση της ομοφυλοφιλίας και τον πολλαπλασιασμό των ομοφυλόφιλων!
Κύκλοι ομοφυλόφιλων ακτιβιστών φαίνονται πίσω απ' αυτή τη "gay propaganda", αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι ακόμη πιο βαθύ, μια πολύ πιο σκοτεινή προσπάθεια άλλων για την απομάκρυνση των ανθρώπων από το Θεό και το σπάσιμο των τελευταίων νημάτων που τους συνδέουν με Αυτόν - συγγνώμη, προοδευτικέ αναγνώστη μου, ξέρω πως δε μασάς και πως κάτι τέτοια σου φέρνουν αναγούλα, αλλά πρέπει να λέμε κι αλήθειες πότε πότε...
Η ομοφυλοφιλία λοιπόν δεν είναι πια "αποκλίνουσα" ερωτική συμπεριφορά, απλά μια εναλλακτική επιλογή - γιατί όχι; Ο καθένας θα μπορούσε να επιλέξει αν θέλει να είναι ομο- ή ετερο-. Κι αν κανείς τολμήσει να πει πως "υγιής" είναι μόνο η ετεροφυλοφιλία, αυτός ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!! Ή ίσως, ακόμα χειρότερα, χριστιανός = συνώνυμο του σκοταδιστής και μισάνθρωπος!
Τα κράτη μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ να διευκολύνουν την επιλογή της ομοφυλοφιλίας από εκείνους που την επιθυμούν, θεσποθετώντας την ομοφυλόφιλη οικογένεια και επιτρέποντας σε ομοφυλόφιλα ζεύγη όχι μόνο να παντρεύονται αλλά και να υιοθετούν παιδιά, όπως σε προοδευτικές χώρες της δύσης.

Σχετική αφίσα, από εδώ
Έτσι, ο Αμερικανικός Ψυχολογικός Σύνδεσμος, ήδη το 1973, αφαίρεσε από τη Βίβλο του (DSM) τον ορισμό της ομοφυλοφιλίας ως "διαταραχής του σεξουαλικού προσανατολισμού", γιατί θεωρήθηκε επιθετικός ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Λεπτομέρειες εδώ.
Γνωρίζοντας τον πουριτανισμό της (προτεσταντικής, γι' αυτό ηθικιστικής) αμερικανικής κοινωνίας, μπορούμε να υποθέσουμε εύλογα πως υποκρύπτονταν πράγματι ρατσιστικές διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων ως προσώπων - οι διακρίσεις αυτές δεν υπάρχουν στο ορθόδοξο ήθος, που εκφράζεται βέβαια από τους αγίους και όσους χριστιανούς βρίσκονται σε κάποια πνευματική πρόοδο. Αυτοί δεν είναι λίγοι (συνήθως τους περιφρονούμε ως "θεούσες", "θρησκόληπτους" κ.ά. φαιδρά), αλλά είναι λίγοι σε σχέση με το σύνολο της κοινωνίας, που αρνείται επίμονα να κατανοήσει και πολύ περισσότερο να εφαρμόσει το χριστιανικό μήνυμα της αγάπης και του πνευματικού αγώνα.
Σε σύγχρονο βιβλίο με προτεινόμενες απαντήσεις γονιών σε (υποθετικές) ερωτήσεις παιδιών, η συγγραφέας -σε μια υπερβολή "πολιτικής ορθότητας"- προτείνει στον αναγνώστη να πει στο παιδί του, αν τον ρωτήσει για την ομοφυλοφιλία: "Δε θα λυπηθώ αν γίνεις ομοφυλόφιλος".
ΟΧΙ, παιδί μου, θα λυπηθώ πάρα πολύ αν γίνεις ομοφυλόφιλος. Απλώς, ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ και να σε δέχομαι στην καρδιά μου και στην αγκαλιά μου, καθώς και να προσεύχομαι στο Θεό για τη σωτηρία σου. Και φυσικά, αν συμβεί αυτό, θέλω να μου το πεις με εμπιστοσύνη και θάρρος (όπως κι εγώ θα προσπαθήσω να βρω το θάρρος να σου το πω, αν κάνω κάτι -ή αν μου συμβεί κάτι- που ξέρω πως θα σε λυπήσει), γιατί η σωστή σχέση γονιού+παιδιού δομείται σε αλήθειες γεμάτες αγάπη, όχι σε υποκρισίες και ψέματα.

Παραθέτουμε μερικά σχετικά posts από την ενημερωμένη ενότητα Gay Αgendaτου συνάδελφου Κόκκινου Ουρανού. Κλικ πάνω στους τίτλους, είτε με τα μικρά είτε με τα μεγάλα γράμματα (είναι τυχαίο το μέγεθος).
 

Θέμα χρόνου οι οικογένειες ομοφυλόφιλων σε ταινίες της Disney, λέει ο animator του ‘Βασιλιά των Λιονταριών’ (‘Lion King’) 

 

ΚΑΝΑΔΑΣ: ‘Προοδευτικοί’ γονείς δεν λένε το φύλο του νεογέννητου μωρού τους για να «επιλέξει» εκείνο τι θέλει να είναι


Η παραπάνω (σοκαριστική) φωτογραφία είναι από το υλικό της κυβέρνησης της Βραζιλίας που θα μοιραστεί στα γυμνάσια όλης της χώρας.
Μια σκιά πλανιέται πάνω από τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη Βραζιλία. Το όνομά της είναι ‘νόμος PLC122’.
Εάν αυτός ο νόμος εγκριθεί, κάθε είδους ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ή ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής, θα υποβάλει το συγγραφέα σε φυλάκιση και βαριά πρόστιμα. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο τα μεγάλα εμπορικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα blogs, τις εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου, ακόμα και τις ιδιωτικές συνομιλίες.
 
Μίσος κατά των φύλων: Σουηδικός Παιδικός Σταθμός προωθεί το ‘ά-φυλο’ παιδαγωγικό πρόγραμμα και απαγορεύει τις λέξεις «τον» και «τη»

Ένα απόσπασμα:
Επίσης, δεν υπάρχουν ‘παραδοσιακά’ παιδικά βιβλία, όπως η Χιονάτη, Σταχτοπούτα ή τα κλασικά παραμύθια, είπε η Rajalin. Αντίθετα, τα ράφια μας έχουν βιβλία που ασχολούνται με ομοφυλόφιλα ζευγάρια, μόνους γονείς, υιοθετημένα παιδιά, και πραγματείες για "νέους τρόπους παιχνιδιού".
"Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι όταν τα παιδιά παίζουν την οικογένεια και το ρόλο της μητέρας τον έχει πάρει ήδη κάποιο παιδί και αρχίζουν να καυγαδίζουν" είπε η Rajalin. "Τότε προτείνουμε να υπάρχουν δύο μητέρες ή τρεις μαμάδες και ούτω καθεξής".

Μ. Βρετανία: ΜΚΟ και κυβέρνηση εισάγουν «gay μαθήματα» στα σχολεία


"We don't need no eduGAYtion"! (Gay προπαγάνδα σε σχολεία, ιδίως Αμερικής και Βρετανίας)
 
 
 

Βρετανία: Τους απαγόρευσαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς επειδή δεν αποδέχονται την ομοφυλοφιλία.

 

Ο Σων έχει δύο μπαμπάδες, μία μαμά και έναν άλλο ενήλικα που μπορεί να έχει ‘πρόσβαση σε αυτόν’ 
Απόσπασμα:
[Ιρλανδία] Μεταξύ των άλλων προτάσεων που βρέθηκαν στο νέο έγγραφο της Επιτροπής Νομικής Μεταρρύθμισης (εν συντομία: LRC), με την ονομασία «Έκθεση για τις Νομικές Πτυχές του Παιδιού στις Οικογενειακές Σχέσεις» (‘Report on Legal Child Aspects of Family Relationships’), είναι αυτή που θα ανοίξει το δρόμο για ένα παιδί που θα έχει τρεις ή περισσότερους «νόμιμους γονείς». Επιπλέον, πολλά άλλα ενήλικα άτομα θα μπορούσαν να έχουν «δικαιώματα πρόσβασης» στο ίδιο παιδί. 
Όπως αναφέρθηκε σε κάποιο blog, η LRC είναι πραγματικά μόνο μια ακόμα αριστερή κρατικοδίαιτη οργάνωση και επομένως δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι, όταν στρέφει την προσοχή της στο οικογενειακό δίκαιο αγκαλιάζει την ιδεολογία της ‘ποικιλομορφίας στην οικογένεια’ ολόψυχα και άκριτα. 
Η LRC φαίνεται ότι δεν βρίσκει καμία απολύτως ιδιαίτερη αξία στο γάμο. Φαίνεται να μην αποδίδει ιδιαίτερη αξία στους βιολογικούς γονείς ή στο παιδί με δύο γονείς και όχι περισσότερους (ή λιγότερους). Για την LRC μια οικογένεια είναι οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων που ζουν μαζί και αγαπιούνται.
 
Απόσπασμα:
Η Ισπανία, η οποία ήταν μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων το 2005, αντιμετωπίζει ένα κύμα κριτικής από γονείς που τα παιδιά τους υποχρεούνται να χρησιμοποιούν βιβλία που διδάσκουν τους μαθητές για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Μερικοί από τους αγανακτισμένους γονείς έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Χριστιανός απολύθηκε από φιλανθρωπικό ίδρυμα γιατί είπε (κατ' ιδίαν!) την γνώμη του για την ομοφυλοφιλία 
 

ΗΠΑ: Δεν θα της δώσουν το πτυχίο αν δεν αλλάξει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις (εννοείται χριστιανικές)

Απόσπασμα:
Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Georgia των ΗΠΑ μηνύει το Πανεπιστήμιό της, που την υποχρέωσε να υποβληθεί σε πρόγραμμα «αποκατάστασης», λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων, σχετικά με την ομοφυλοφιλία και τα άτομα που εγχειρίζονται για να αλλάξουν φύλο. 
Η 24χρονη Jennifer Keeton, έχει ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών (η παροχή συμβουλών είναι ειδικότητα της ψυχολογίας. Ο σύμβουλος είναι πολύ διαδεδομένος στις ΗΠΑ) στο Πανεπιστήμιο Augusta State University από το 2009, αλλά οι αρμόδιοι της Σχολής της, της είπαν ότι θα απορριφθεί από το Πρόγραμμα εκτός εάν δεν μεταβάλλει "τις βασικές θρησκευτικές της πεποιθήσεις σχετικά με την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά," σύμφωνα με μια Αγωγή που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα. «Η Σχολή έχει υποσχεθεί ότι θα διώξει την δεσποινίς Keeton από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αποφοίτησης Συμβούλων, όχι λόγω της κακής ακαδημαϊκής της παρουσίας ή της απόδειξης ότι έχει ελλείψεις σε κλινικές επιδόσεις, αλλά απλά και μόνο επειδή έχει ανακοινώσει τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας ότι αποδέχεται την χριστιανική ηθική σε θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της ταυτότητας του φύλου ", αναφέρει η 43σέλιδη Αγωγή.
 
 
Κλείνω με το post Gay Propaganda: Εξαπάτηση από την αρχή ως το τέλος, που με ενδιαφέρει και για την εισαγωγή του, όπου ο blogger σαφώς διαχωρίζει τους "gay ακτιβιστές" από τον κάθε ομοφυλόφιλο. Καλό είναι να κρατήσουμε αυτή τη διάκριση - ΔΕΝ πρόκειται για μια ακόμη "ομοφοβική επίθεση ρατσισμού". 
Φυσικά η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ δε θα μπορούσε να υστερήσει: το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (η διεθνής γιορτή των ανθρώπων με "εναλλακτικό σεξουαλικό προσανατολισμό") για το 2011 τέθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. ΜΠΡΑΒΟ, ΔΗΜΑΡΧΕ!
Σχετικό ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για την παρέλαση κ.τ.λ., εδώ.
 
Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι αυτό το post θα οξύνει τα νεύρα πολλών ομοφυλόφιλων αδελφών μας, που τους έχουν πείσει ότι εμείς οι χριστιανοί τούς αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά. Δεν είμαι τέτοιος χριστιανός (το έγραψα από την αρχή) και δεν είναι αυτός ο σκοπός της δημοσίευσης. Τους πληροφορώ απλώς ότι, εκτός απ' τα δικαιώματά τους σε σεξουαλική αυτοδιάθεση, έχουν άλλο ένα δικαίωμα, το σημαντικότερο: το δικαίωμα να πλησιάσουν το Θεό, να ενωθούν με Αυτόν εν Χριστώ και να γίνουν άγιοι. Αυτό το δικαίωμα ας μην το απεμπολήσουν - είναι το δικαίωμα της αιωνιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)