Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Καταγγελία κατοίκων και επαγγελματιών 6ου Διαμερίσματος

Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα ,ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων (που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει,μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος. Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, συνεχίζοντας με...


τον παππού που σκοτώθηκε από Αιγύπτιους στην 3η Σεπτεμβρίου και Πιπίνου αφού ξυλοκοπήθηκε μαζί με την γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, φτάνουμε στο 26χρονο παλληκάρι που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αφρικανούς στην Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη. Όλοι οι θάνατοι μέσα σε 3 μήνες. Και να μην ξεχάσουμε και έναν Ρουμάνο που κυκλοφορούσε για μισή ώρα στην Αριστοτέλους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του.

Και εμείς , οι Έλληνες πολίτες, κοιτάμε , τρομοκρατημένοι, αηδιασμένοι και ανήμποροι μια αστυνομία , άπραγη, αδρανή, διακοσμητική να παρακολουθεί αυτόν τον πολυπολιτισμικό ΘΑΝΑΤΟ με δεμένα χέρια και μια κυβέρνηση να εξαγγέλλει μέτρα που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να λάβει και ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, αντί να προστατεύει τα θύματα και να τιμωρεί παραδειγματικά τους θύτες, να καλύπτει με πλήρη ασυλία τους πολυφυλετικούς, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλακηδες και να τιμωρεί και να εξαθλιώνει τους λιγοστούς εναπομεναντες Έλληνες .

Μια κυβέρνηση, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ένας Δήμος , που με περισσή χαρά και τιμή
αποδέχονται την πρόσκληση σε αυτό το ΠΑΡΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και χωρίς την παραμικρή ένδεια η ενοχή , χαριεντίζονται με τους οικοδεσπότες δολοφόνους των συμπατριωτών τους, σαν τις κοκότες στα μπαρ της Τρούμπας.

Και ερχόμαστε στη σκανδαλώδη και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου που αγγίζει την πολιτική αλητεία και είναι από ανήθικη έως προδοτική. Οι εν λόγω» κύριοι» αποφάσισαν μια σειρά εκδηλώσεων στις πλατείες της Αθήνας , χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους τους κατοίκους και τους επαγγελματίεςκαι αποφάσισαν 5 εκδηλώσεις στην πλ. Βικτωρίας που μαστίζεται και αφανίζεται από τους λαθρομετανάστες. Μόνο μια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Παύλου, μια στη πλατεία Κυψέλης ,καμία στην πλατεία Αττικής, καμία στον Αγ. Παντελεήμονα .

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής απόφασης του Δήμου Αθηναίων ήταν να μαζεύονται σε κάθε εκδήλωση 2.000 μουσουλμάνοι στην ήδη καταδικασμένη περιοχή της Πλ. Βικτωρίας, να γκετοποιείται έτι περισσότερο και να τρομοκρατούνται οι Έλληνες χειρότερα. Το γεγονός ότι από όλη την Αθήνα μόνο στην Πλ. Βικτωρίας γίνονται 5 εκδηλώσεις υποδηλώνει την άλωση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τους «νταβατζήδες» της περιοχής,ήτοι λαθροδιακινητές, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων.

Κάθε φορά και στις 2 εκδηλώσεις που έχουν γίνει, η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν από τις 6 το απόγευμα όπου, ως εκ θαύματος, όλοι οι μουσουλμάνοι ήταν παρόντες και η εκδήλωση περιφρουρούμενη από τους αντιεξουσιαστές-αναρχικούς των καταλήψεων της Αμαλίας και του Σκαραμαγκά και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Και στις 2 εκδηλώσεις ούτε μία αφίσα δεν τοιχοκολλήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Αν αυτές οι κινήσεις δεν είναι εσκεμμένες και οι προθέσεις ύπουλες και εχθρικές , τότε τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον Δήμο της Αθήνας-Ισλαμαμπάντ; Ότι συνδράμει στην καταστροφή της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ ή ότι πρόκειται για ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας που ξεπουλάνε και διαλύουν την Χώρα αρχίζοντας από την Πρωτεύουσα , όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή; Όταν μάλιστα , μόλις πριν ένα μήνα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή των Ελλήνων στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας που αποτελεί το 6ο διαμέρισμα, προκειμένου για την ανακατάληψη του από Έλληνες όπως ο ίδιος δήλωνε. Και μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί με αποχή του 70% των δημοτών της Αθήνας και με την εκδίκαση του νόμου της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς να εκκρεμεί.

Το Σάββατο 18-7-2011 έχει αναγγελθεί η 3η κατά σειρά εκδήλωση παρωδία από τον Δήμο της Αθήνας. Εγκαλούμε τον Δήμαρχο να μας εξηγήσει με ποιων την έγκριση (σίγουρα ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) σπαταλούνται χρήματα του Δήμου για την διασκέδαση και την σίτιση λαθρομεταναστών ( αφού ο αντιδήμαρχος κος Βαρελάς μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε καν για να πλυθούν και να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμμάτων). Mε ποιανού την έγκριση ο Δήμος συνδράμει στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής, αφού κανείς κάτοικος όχι μόνο δεν συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά αντίθετα παλεύει και αντιστέκεται , με ότι μέσο διαθέτει (υπομνήματα, καταγγελίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια) για την απομάκρυνση και αποσυμφόρηση της περιοχής τόσο από τους λαθρεποίκους και τους λαθροδιακινητές όσο και από τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι υγειονομικοί κανόνες θα τηρηθούν για το happening να μαγειρέψουν πάνω στην πλατεία, για ανθρώπους που αποτελούν ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ της πόλης μας και της χώρας μας , κατά δήλωση τόσο του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, όσο και του Υπουργού Υγείας κ Λοβέρδου αλλά και της Νομαρχίας Αθηνών.

Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας δηλώνουμε
κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσηςτου Σαββάτου αλλά και της επόμενης , με το όποιο κόστος για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και των Καταστημάτων μας από πιθανούς βανδαλισμούς των «δημοκρατικών» αναρχικών των καταλήψεων. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ύπουλη και προδοτική προσπάθεια του Δημάρχου της Αθήνας-Ισλαμαμπαντ να εμπαίξει και να βεβηλώσει την αγωνία και την απόγνωση των ελάχιστων Ελλήνων καθώς και την μνήμη των 3 νεκρών Ελλήνων , που όμως έχουν το σθένος με τόλμη και υπερηφάνεια να διεκδικούν το αυτονόητο και συνταγματικό τους δικαίωμα ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και βασικά ΝΑ ΖΟΥΝΕ .

Δεν θα επιτρέψουμε στους φονιάδες των 3 Ελλήνων και τους ληστές χιλιάδων Ελλήνων να
στήσουν ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο σπίτι των θυμάτων τους.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου διαμερίσματος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)