Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η χαρά του να χαρίζουμε!!!

Δεν πετάμε τίποτα, χαρίζουμε ότι μας περισσεύει. Μια απλή ιδέα πως ενώ το σπίτι μας χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα - τόσα και τόσα αντικείμενα έχουμε συσσωρεύσει κατά καιρούς και πιάνουν χώρο και κάθονται «άχρηστα» - μπορούμε να δούμε πώς ένα άχρηστο για εμάς πράγμα, μπορεί να είναι στόχος ζωής για κάποιον συνάνθρωπό μας. 

Τα πάντα είναι ενέργεια και τίποτα δεν πρέπει να πετιέται πριν εκπληρώσει το σκοπό της δημιουργίας του. Έτσι, πριν πετάξετε κάτι, κάτι που δεν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε, ανακοινώστε το, μήπως κάποιος το χρειάζεται. Το καθετί πάντα είναι χρήσιμο για κάποιον. Χάρισέ το στο www.xestock.gr!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.xestock.gr

Τι κάνουμε? Ξεστοκάρουμε!

Είναι απλό: εκεί που χαρίζαμε ή πετάγαμε πράγματα γιατί πιάνανε χώρο κι απλά «κάθονταν» χωρίς να κινούνται (σαν παθητικό εμπόρευμα σε κατάστημα ή σαν τον παππού που δεν ξεκολλάει από την πολυθρόνα ακόμη κι αν ο καιρός είναι ηλιόλουστος και δεν φταίνε τα πόδια του) είναι καιρός να τους δώσετε μια νέα ευκαιρία! Κι επιπλέον να κερδίσετε χρήματα από αυτά (όχι από τον παππού, έχει και μαγκούρα)! Και σαν να μην έφτανε αυτό…εντάξει ξεφορτωνόμαστε τη σαβούρα μας. Αλλά δείτε και πόσους άλλους θησαυρούς μπορείτε να βρείτε σε τιμές ευκαιρίας! Σχεδόν τζάμπα. Σχεδόν είπαμε…(μες στα επόμενα σχέδια μας είναι και πρόγραμμα ανταλλαγής). 

Φτιάξαμε το xestock.gr εύκολο για όλους!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φωτογραφική μηχανή (ευτυχώς υπάρχουν τα κινητά και το google για να ψάξετε την φωτογραφία που χρειάζεστε), δημιουργείτε λογαριασμό, αναρτάτε φωτογραφίες, περιγράφετε τα αντικείμενα που διαθέτετε προς ξεστοκάρισμα, βάζετε την τιμή που επιθυμείτε, τον τρόπο παράδοσης….και ξεστοκάρετε! Έτσι απλά! Έρχεστε σε επαφή με αγοραστές από όλα τα μέρη της Ελλάδας (και ενίοτε από εξωτερικό) χωρίς να παρεμβαίνει κανείς στη μεταξύ σας αγοραπωλησία. Εμείς απλά σας δίνουμε τη δυνατότητα να ξεστοκάρετε, γρήγορα, άμεσα, απλά και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Απλά μη ξεχνάτε να προσφέρετε τα προϊόντα σας σε πραγματικές τιμές ‘xestock’. 

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Σε όσους έχουν προϊόντα για ξεστοκάρισμα, είτε είστε έμπορος είτε ιδιώτης. Ειλικρινά δεν θα βρείτε αντικείμενο που να μην μπορείτε να ξεστοκάρετε (εκτός ίσως από τον παππού, την πολυθρόνα του όμως μπορείτε να τη ξεστοκάρετε). To xestock.gr απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως. Μένοντας ??αζί μας θα δείτε ότι συνεχώς προστίθενται νέα αντικείμενα και κατηγορίες όσο πιο πολλοί γινόμαστε. 

Πως άρχισαν όλα;

Το xestock.gr ξεκίνησε σαν ιδέα, όπως καλά υποψιαστήκατε, ενός παιδιού που ήθελε να ξεφορτωθεί τη σαβούρα του από cd, βιβλία, κόμιξ εργαλεία ίσως ακόμα και το μεταχειρισμένο μηχανάκι του που όλοι πια παρακαλάνε να δώσει. Κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Ηλίας (ο computer geek) είδε με ποιον τρόπο μπορούσε να φτιαχτεί το λογισμικό και το αντίστοιχο site. Ο Γιάννης ανέλαβε τη διαφήμιση και μάλλον το μηχανάκι του δεν το ξεφορτώθηκε ακόμα. Δεν αρκούσε όμως αυτό, χρειαζόταν και το ευαίσθητο γυναικείο άγγιγμα του Χίτλερ…ε, της Τζίας που ανέλαβε να τα οργανώσει όλα. Η Τζία είδε και αποείδε όμως οι ‘καιροί’ ήταν κατάλληλοι για ένα τέτοιο εγχείρημα και τα κέρδη του… να ξεστοκάρουμε όλοι (1 άτομο έχει δίκτυο γνωστών τουλάχιστον 10 ατόμων, αυτά τα 10 άτομα γνωρίζουν ο καθένας άλλους 10 και πάει λέγοντας ενώ η σαβούρα του ε??ός είναι πολύτιμη για τον άλλον). Κι έτσι μας έριξε όλους στη δουλειά και δημιουργήθηκε το xestock.gr. 

Αν είναι βέβαια να κερδίσουμε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου κάτι (σαν τα Αρίων) αυτό θα πήγαινε στη μαμά του Γιάννη που επέμενε να ξεφορτωθεί όλα αυτά που μάζευε και συνέλεγε μανιωδώς κατά καιρούς. Το μηχανάκι δεν το κατάφερε, μερικά πράγματα έχουν ανεκτίμητη αξία. Τα άλλα τα ξεστοκάραμε. 

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι το xestock.gr είναι ο ευκολότερος τρόπος πέραν του να ‘ξεφορτωθούμε ‘και να βρούμε χρήσιμα πράγματα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Έτσι γεννήθηκε το xestock.gr. 

Επομένως, καλές αγορές σε όλους!

Γενικές Ερωτήσεις


Τι είναι το Xestock;

Είναι ένας δωρεάν δημιουργικός τρόπος να ξεστοκάρουμε! Με το xestock μπορούμε να δώσουμε αξία σε παλιά μας αντικείμενα ή σε εμπόρευμα που δεν κινείται όσο θα θέλαμε. Ταυτόχρονα μπορούμε να συμμετέχουμε σε αγορές ανακαλύπτοντας προϊόντα και υπηρεσίες από όλη την Ελλάδα σε πολύ καλές τιμές ή όπως εμείς συνηθίζουμε να λέμε τιμές 'xestock'. 

Πληρώνω για τη συμμετοχή στο Xestock;

Όχι. Το xestock είναι εντελώς δωρεάν. Δεν δίνεται κανένα ποσό για την εγγραφή ή τη χρήση του είτε για να βάλετε μια προσφορά, είτε για να αγοράσετε κάτι, αφού έρχεστε σε απ’ ευθείας επικοινωνία με τον πωλητή.

Τι κερδίζω από τη συμμετοχή στο Xestock;

Κερδίζετε τη δυνατότητα να πουλήσετε προϊόντα/υπηρεσίες και παράλληλα να σας γνωρίσουν περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές. Επίσης μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε προϊόντα/υπηρεσίες σε τιμές ευκαιρίας. 

Παρεμβάλλεται το Xestock στις αγοραπωλησίες;

Όχι. Το xestock σκοπό έχει να σας φέρει σε επαφή με δυνητικούς αγοραστές από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Δεν είναι άλλο ένα e-shop. Δεν παρεμβάλλεται με κανένα τρόπο στη μεταξύ σας επικοινωνία ή στον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αγοραπωλησίες. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η πληρωμή και η αποστολή/παραλαβή αφήνονται στην ευχέρεια του πωλητή/αγοραστή. 

Τι χρειάζεται για να μπορέσω να αναρτήσω τα προϊόντα/υπηρεσίες μου στο xestock.gr;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα e-mail ώστε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας με τον οποίο θα μπορείτε να αναρτάτε αλλά και να διαχειρίζεστε (τροποποιείτε, διαγράφετε κλπ.) τα προϊόντα/υπηρεσίες σας. 

Υπάρχει υπηρεσία εξυπηρέτησης χρηστών / επικοινωνία;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία στο info@xestock.gr 

Εγγραφή/Δημιουργία Λογαριασμού


Πόσο κοστίζει η εγγραφή και η χρήση του xestock.gr?

Η εγγραφή και η καταχώριση προσφορών είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Tι χρειάζεται για να κάνω εγγραφή στο Xestock;

Χρειάζεστε μια διεύθυνση e-mail και πρόσβαση σε αυτή.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφημιστικά σχόλια - απάτες διαγράφονται από το ιστολόγιο μας, για προστασία των αναγνωστών μας.
      Η Anita Davids διαφήμιζε ψευδός την δυνατότητα δανειοδότησης από μια δήθεν εταιρεία που το μαιλ επικοινωνίας της ήταν gmail.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)