Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τι είναι επιτέλους αυτό το ξεσκαρτάρισμα

Τι; Την γνωρίζετε την ελληνικότατη αυτή λέξη; Ξεσκαρτάρισμα σημαίνει πλήρης εκκαθάριση σε ό,τι εδώ και χρόνια (για να μην πω δεκαετίες) έχουμε κρατήσει σε ντουλάπες, ντουλάπια, κούτες, κουτάκια, πατάρια, αποθήκες, μπαούλα, συρτάρια, ράφια κ.λπ. Πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουμε, να φορέσουμε ούτε καν να δουν το φως της μέρας, μα τα κρατούμε κι εγώ δεν ξέρω γιατί. Μας πιάνουν χώρο πολύτιμο, μαζεύουνε σκόνη κι αράχνες, μα εμείς εκεί! Τα φυλάμε λες και είναι πια τα μυστικά του κράτους! Κι όμως τα κρατάμε γιατί μπορούν να κρατάνε τις αναμνήσεις μας, αν και οι αναμνήσεις είναι μέσα μας κι όχι στα αντικείμενα…

Στη ζωή χρειαζόμαστε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Όχι μόνο στα αντικείμενα αλλά και στους ανθρώπους που δεν αξίζουν και στις σκέψεις που μας πληγώνουν.
Το ξεσκαρτάρισμα των αντικειμένων μπορούμε να το κάνουμε στο www.xestock.gr!
To ξεσκαρτάρισμα παλιών λανθασμένων αντιλήψεων, συστημάτων και ιδεών από μας εξαρτάται!

Όλη η ενημέρωση για το ξεσκαρτάρισμα γίνεται κι εδώ: www.xestock.blogspot.com

(Από αναγνώστη μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)