Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Οι καιροί είναι πιο ώριμοι από ποτέ! Όχι για συνθήματα και επίδοση αιτημάτων (σε ποιους άραγε;), αλλά για ουσιαστική πολιτική δράση.
Ένα είναι το πρόταγμα: η ανατροπή! Η ανατροπή των πάντων! Της κατοχικής κυβέρνησης, του χρηματοπιστωτικού προτύπου οικονομικής χειραγώγησης, της κομματοκρατίας, μα πάνω απ’ όλα, του σάπιου πολιτικού συστήματος αναπαραγωγής και διαιώνισης της πολυεπίπεδης διαφθοράς.

Εδώ και δύο εβδομάδες, οπόταν πρωτοξέσπασε το κίνημα στην πλατεία Συντάγματος, ακούστηκαν πολλά. Συνθήματα, προτάγματα, αιτήματα, συλλογή υπογραφών για διενέργεια δημοψηφίσματος, τιμωρία των ενόχων, άρνηση εξυπηρέτησης του απεχθούς χρέους, έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, ακόμα-ακόμα και για Συνταγματική Εθνοσυνέλευση που θα οδηγήσει σε νέο, Αμεσοδημοκρατικό σύνταγμα.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποκύψουν οι υπηρέτες της κομματοκρατίας και της ξένης κατοχής στην αποδοχή έστω και ενός ουσιώδους αιτήματος των «αγανακτισμένων». Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τα εδώ εντεταλμένα της όργανα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος. Και το τέλος, ας μην απατόμαστε, θα είναι το δικό μας τέλος! Το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε και η απαρχή ενός δεύτερου, απεχθέστερου, Μεσαίωνα.

Όσα αιτήματα και να επιδοθούν, όσες προτάσεις και διαγγέλματα, όσοι χίλιοι μύριοι αφορισμοί και όσα μανιφέστα και διακηρύξεις συνταχθούν και διαμοιραστούν στο αγαναχτισμένο πλήθος, κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να φέρουν. Κι αυτό διότι, απλούστατα, απευθύνονται σε «ώτα μη ακουούντων». Κανένας εξουσιαστής δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσει την εξουσιαστική του ράβδο. Πρώτον, διότι είναι ζυμωμένος μ’ αυτήν (ένα σώμα, ένα κράμα) και δεύτερον, διότι δεν ενεργεί αυτεξούσια, παρά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός διεθνούς δικτύου χειραγώγησης, τα ηνία του οποίου κινούνται από σκοτεινά γραφεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Και κάτι ακόμα. Μην παρασυρθεί ο κόσμος σε πλήρη πολιτική απαξίωση, μέσω της αποχής από τις λίαν συντόμως επερχόμενες εκλογές, ή μέσω του «λευκού», όπως πολλά «παπαγαλάκια» διατείνονται ότι τάχα θα ταρακουνήσει και θα προβληματίσει το Σύστημα. Κανένας δεν πρόκειται να προβληματιστεί. Αντιθέτως! Όταν τα πρόβατα κάνουν αποχή, οι λύκοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ακόμα κι αν το 50% ή το 70% των πολιτών απέχει του βασικού πολιτικού του δικαιώματος (τους κάνουν μούτρα, δηλαδή), κανενός τα μούτρα δεν πρόκειται να ξινίσουν. Οι ξιπασμένες μαϊμούδες θα συνεχίζουν να μαϊμουδίζουν, ακόμα και μπροστά σε έναν λευκό τοίχο. Το πολύ-πολύ να αντικαταστήσουν τα πρόβατα με άλλα. Και τα έχουν έτοιμα με τον «λαθρονόμο» του Saragussi (ψευδώνυμο: Ραγκούσης). Θα βάλουν, ως νέα θύματα, τους «ελληνοποιημένους» από το Πασοκικό καθεστώς, λαθρομετανάστες να τους ψηφίζουν.

Ένας είναι ο δρόμος. Ο δρόμος της οργανωμένης πολιτικής δράσης. Όχι μέσω των κομμάτων, αφού τα κόμματα, όλα τα κόμματα, λειτουργούν (πάντα λειτουργούσαν) ως βασικοί βραχίονες του Συστήματος χειραγώγησης. Κύκλοι ομόκεντροι είναι όλα τους! Με κοινό σημείο αναφοράς. Τουλάχιστον στις ηγετικές τους βαθμίδες.

Μα καλά, εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: και τι μας προτείνετε; Αφού με το λευκό και το άκυρο οι λύκοι τρίβουν τα χέρια τους κι αφού όλα τα κόμματα είναι ίδια, τότε ποια στάση μας προτείνετε να κρατήσουμε στις επερχόμενες εκλογές; Τι να ψηφίσουμε;
Η απάντηση είναι απλή: ψηφίστε Εσάς! Τώρα είναι η ευκαιρία. Τώρα που συνευρισκόμαστε κατά χιλιάδες κάθε μέρα στο Σύνταγμα. Ας πάρουν κάποιοι την πρωτοβουλία. Ας μετατρέψουμε την αγανακτισμένη λαοσύναξη σε θεσμική Λαϊκή Εθνοσυνέλευση. Όχι γενικά και αόριστα για εκτόνωση και ψυχοθεραπεία, αλλά για ουσιαστική πολιτική ζύμωση με έναν και μοναδικό σκοπό. Την ίδρυση ενός Παλλαϊκού μετώπου, που θα μας χωράει όλους. Όλους τους Έλληνες! Με εξαίρεση βέβαια τους φασίστες νεοναζί, αναπολείς της Βέρμαχτ, και τους επαγγελματίες εθνομηδενιστές. Ένα Παλλαϊκό μέτωπο, ως ενωτικό πολιτικό φορέα, με στόχο να κατέλθει στις εκλογές και να σαρώσει. Και είναι βέβαιον ότι θα σαρώσει! Αρκεί να ομονοήσουμε στα βασικά προτάγματα. Όχι πολλά. Λίγα και ουσιαστικά! Με κορωνίδα, εκτός από την άρνηση του απεχθούς χρέους και την παραδειγματική τιμωρία των προδοτών, την δέσμευση για σύγκλιση συνταγματικής εθνοσυνέλευσης μετά τις εκλογές και διενέργεια δημοψηφίσματος για Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα. Ας μπουν κι άλλα προτάγματα. Όσα θέλει ο καθ’ ένας. Και όλα αυτά να τίθενται ένα προς ένα στη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση της πλατείας Συντάγματος για τελική έγκριση. Κι ακόμα, ας αναδείξουμε τα Όργανα του πολιτικού μας φορέα. Όχι με αποδοχή αυτόκλητων ηγετίσκων ή με ψηφοφορία, αλλά με τον πλέον αδιάβλητο και δημοκρατικό τρόπο, δηλαδή με κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων μέσα από το Σώμα. Και μετά να απλωθούμε σ’ ολόκληρη την επικράτεια. Με συγκεντρώσεις και ομιλίες σε κάθε γειτονιά. Να καλέσουμε τον Ελληνικό λαό σε αυτο-οργάνωση. Να το χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας από το υστέρημά μας. Όσο μπορεί ο καθένας κι όσο το αντέχει η τσέπη του. Η δε Λαϊκή Εθνοσυνέλευση της πλατείας Συντάγματος να συνεδριάζει κάθε μέρα για λήψη αποφάσεων. Μέχρι την τελική νίκη. Και η νίκη θα είναι δική μας, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Εμπρός αδέρφια να σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα.
Εμπρός παιδιά και δεν μπορεί μοναχός του ο Ήλιος ν’ ανέβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)