Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ...ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ":ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ-ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!


ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ"):

Τη λογική του ντόμινο, με όπλο και πάλι τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρεί να πετύχει το Κίνημα των "Αγανακτισμένων", καθώς μετά την Ισπανία και την Ελλάδα, το κάλεσμα γίνεται πανευρωπαϊκό.

Στο Facebook έκανε την εμφάνιση ένα γκρουπ που καλεί σε κινητοποίηση πολιτών σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, για την προσεχή Κυριακή (29/5).

Το πρόταγμα των διοργανωτών στο διαδικτυακό κάλεσμα αναφέρει: "Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη ζωή. Ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα".

Στα χνάρια των Ισπανών και των Ελλήνων "Αγανακτισμένων", ζητούν "Πραγματική Δημοκρατία Τώρα", σημειώνοντας ότι "δεν είμαστε εμπόρευμα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών".

Κατηγορούν τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για τη δυσχερή κατάσταση και απαιτούν τις απαραίτητες αλλαγές.

Τέλος καλούν όλους τους ευρωπαίους πολίτες να βγουν στους δρόμους, ασχέτως με τις πολιτικές τους απόψεις προκειμένου να ακουστούν με μία ενιαία φωνή.

Η κίνηση από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής της στο Facebook έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από πολίτες όλης της Ευρώπης και όχι μόνο. Την πρώτη ημέρα δήλωσαν πρόθεση συμμετοχής σχεδόν 28.000 χρήστες του Διαδικτύου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί μη Ευρωπαίου διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι το κάλεσμα απευθύνεται μόνο στη Γηραιά Ήπειρο και δεν λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Γράφαμε,ακριβώς στην προηγούμενη ανάρτηση:

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ:ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

 
Είναι φανερό πως οι...αυθόρμητοι διοργανωτές θέλουν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Μεσογείου (καταρχήν),έτσι ώστε να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή,να καταρρεύσουν οι Κυβερνήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ!


Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο:Εμείς οι "συνωμοσιολόγοι",για μια ακόμα φορά επιβεβαιωνόμαστε.Παρά τον απίστευτο πόλεμο που δεχόμαστε επειδή λέμε τα αυτονόητα,τα γεγονότα είναι η καλύτερη απάντηση στους διάφορους όψιμους...αγωνιστές!

Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλάβει ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ οι εξουσιαστές και να ξυπνήσει:Διαφορετικά,ας μην διαμαρτύρονται μετά πως δεν υπήρχε κανείς να τον προειδοποιήσει,γιατί κάποιοι "τρελοί"φώναζαν,αλλά σχεδόν κανείς δεν τους άκουγε!
ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι πραγματικά περίεργο και άξιο σχολιασμού πως μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν και μάζεψαν τόσο πολύ κόσμο, εμείς χρειαστήκαμε χιλιάδες φυλλάδια, τεράστια δικτύωση και οργάνωση μήνες πριν για να καταφέρουμε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια της "κάρτας του πολίτη" και  της "ηλεκτρονική διακυβέρνηση". Δεν μας υποστήριξαν ούτε τα ΜΜΕ αλλά μάλιστα μας δυσφήμησαν,  φυσικά ούτε το CNN έκανε λόγο για τις ενέργειες μας. Την επόμενη ημέρα εμφανίσθηκε η "ευρωπαϊκή επανάσταση - european revolution". Λένε όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα 18 χρόνο που είχε την ιδέα και την υλοποίησε, ο κόσμος πίστεψε την  "αγανάκτηση", εμείς όμως θα σας θυμίσουμε μια παλιά μας ανάρτηση για τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" (10ο πρωτόκολλο): 
Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.
Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)