Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

"ΚΡΙΣΗ" - ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.

Ένα ντοκιμαντέρ για την ψεύτικη κρίση, ποιοι την έφτιαξαν με ποιους μηχανισμούς και για ποιο απώτερο σκοπό.... παρακολουθήστε το:


4 σχόλια:

  1. ήταν υπέροχο,σοκαριστικό,θαυμαστό και αληθινό!!!!
    κρίμα όμως που υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα αφιερώσουν τον ''πολίτιμο'' χρόνο τους στο να μάθουν την αλήθεια .........αλλά με μεγαλη ευχαρίστηση θα χαζεύουν για μέρες τα ψέματα που τους προσφέρει απλόχερα το ένχρωμο κουτί που υποθάλπτει τους πραγματικούς τρομακράτες,τους ελεύθερους προδότες,και τα κομματόσκυλα που καταπατούν και υποσκάπτουν ΤΗΝ ΕΛΕΥ8ΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ........... ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ(ένας έλληνας 19 χρονών που έμαθε να ζεί ελεύθερος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ νεαρέ (ανώνυμε) φίλε μας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουμε ότι νέοι άνθρωποι σαν κι εσένα έχουν συνείδηση και ασχολούνται με τα εθνικά θέματα της χώρας μας. Η αλήθεια είναι ότι το "έγχρωμο κουτί" που μας αναφέρεις κατασκευάζει απόψεις και χαρακτήρες. Για εμάς οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν και θα αναπτυχθούν με τους Έλληνες της δικής σας γενιάς, μια που οι μεγαλύτεροι έχουν αλλοτριωθεί και συγχωνευτεί στο σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Το "ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ" θα έπρεπε όλοι μαζί - ενωμένοι, να πατάξουμε κάθε εχθρό της πατρίδας μας. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι το μεγαλύτερο ιδανικό για κάθε άνθρωπο, είναι ο τρόπος ζωής που για να μη τη στερηθούμε εμείς, οι παππούδες μας και οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους. Σήμερα όμως τι γίνεται; Η φωνή ενός Έλληνα 19 χρονών αντηχεί στα αυτιά μας γιατί έμαθε να ζει ελεύθερος, εσείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσετε να είστε σκλάβοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελεος... κύριοι άσχετοι επι του ορυκτού πλούτου (γιατροί, δημοσιογράφοι και λοιποί..) επιτέλους βουλώστε το.
    Και σεις που κάνετε τα βίντεο αυτά, επιτέλους ψάξτε πριν τα κάνετε. Υπάρχουν ειδικοί που γνωρίζουν και πονάνε με το δράμα του ορυκτού πλούτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ανώνυμε" φίλε μας, εάν διαφωνείτε σε οποιοδήποτε από τα θέματα που αναρτούμε όπως είναι αυτό, σας προτείνουμε σαν ειδικός που είσαστε να αναπτύξετε ένα καλύτερο και ποιο εμπεριστατωμένο θέμα και να το αποστείλετε στα blogspot. Η γνώση και η αλήθεια δεν είναι για τους λίγους αλλά για όλους, εμείς μοιραζόμαστε τα λίγα που γνωρίζουμε με τους αναγνώστες μας, φροντίστε να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο, βοηθήστε να δείξουμε την αλήθεια. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τις δικές σας απόψεις και προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)