Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Βίντεο από την ομιλία του Π. Νεκτάριου Μουλατσιώτη:


Το κείμενο της ομιλίας του Π. Νεκτάριου Μουλατσιώτη:

Σεβαστοί πατέρες, σεβαστοί αδελφοί,
Σήμερα ζούμε ένα μεγαλείο μπροστά στις χιλιάδες λαού που έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος, για να ζητήσουν το αυτονόητο, τα ανθρώπινα δικαιώματά μας.

Κάποτε οι πατέρες μας συγκεντρώθηκαν εδώ στην ίδια πλατεία για να συντάξουν το ελληνορθόδοξο Σύνταγμα κι εμείς ζητάμε την προστασία αυτού του Συντάγματος σύμφωνα με το προτελευταίο άρθρο του, που λέγει ότι η σωτηρία της ελληνορθοδόξου πίστεως και του Συντάγματος αυτού ανήκει σ᾽ αυτόν τον λαό!!

Εάν καταπατήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε και τα καταργήσουν, τότε, θυμηθείτε το, στη Βουλή δεν θα μείνει «λίθος επί λίθον»!!! Όλοι οι πατέρες που είμαστε εδώ και όλη η επιτροπή σας καλούμε και στην επόμενη μεγαλειώδη συγκέντρωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στις 3 το απόγευμα για να έρθουν οι χιλιάδες λαού, που δεν μπόρεσαν να φθάσουν σήμερα, διότι πήγαν το πρωΐ να εκκλησιαστούν. Θα καταφτάσουν λοιπόν στις 27 Μαρτίου απ᾽ όλα τα μέρη της Ελλάδος, στο Πεδίον του Άρεως και θα ξεκινήσουμε από εκεί πορεία προς τη Βουλή. Δε βλέπετε ότι ο Θεός είναι μαζί μας; Ανοιξιάτικη ημέρα μας έκανε! Θα νικήσουμε αδέλφια μου! Η Ορθοδοξία θα λάμψει και πάλι! Ήδη οι 300 της Βουλής, οι 300 της Βουλής, οι 300 της Βουλής ψήφισαν το φορολογικό νομοσχέδιο για τη φοροκάρτα. Δεν τόλμησαν όμως να την κάνουν υποχρεωτική! Φοβήθηκαν τον λαό του Θεού. Χειροκροτείστε! Δοξάστε το Θεό! Δοξάστε το Θεό αδέλφια μου! Δεν μπόρεσαν να την κάνουν υποχρεωτική, την έφεραν ως προαιρετική. Οι 300 της Βουλής ήδη τρέμουν το λαό! Λίθος επί λίθου δεν θα μείνει εάν καταπατήσουν το Νόμο του Θεού, όπως δεν έμεινε και στο Ναό του Σολομώντα.

Αδέλφια μου, προσέξτε και κάτι άλλο, προσέξτε σας παρακαλώ. Ο Καλλικράτης που έκαναν δεν είναι τυχαίος, ακούστε που αποσκοπεί ο Καλλικράτης. Ο Καλλικράτης είναι ένα σχέδιο, για να κατεβάσει τον κόσμο από την Επαρχία στις μεγάλες πόλεις, γι᾽ αυτό κλείνουν τα Νοσοκομεία, γι᾽ αυτό κλείνουν τα σχολεία της Επαρχίας και τα συρρικνώνουν. Πήραν το δάσκαλο, τώρα παίρνουν και τον παπά. Διώχνουν τον παπά από τις ενορίες της επαρχίας. Θέλουν να κλείσουν τα χωριά! Γιατί το κάνουν αυτό; Διότι αφού απολύουν οι κυβερνώντες μας τον κόσμο, θα φέρουν τις πολυεθνικές εταιρείες απ᾽ έξω για να δώσουν δουλειές, αλλά με 500 και 600 ευρώ. Αυτό κάνουν. Και θέλουν το λαό στις πόλεις για να τον αρμέγουν, για να τον αρμέγουν οι πολυεθνικές με τα πολυκαταστήματα που θ᾽ ανοίξουν.

Γι᾽ αυτό έδιωξαν τον Πρόεδρο από τα χωριά, έδιωξαν το δάσκαλο, τώρα διώχνουν και τον ιερέα. Μας θέλουν στις πόλεις και αφού μας μαντρώσουν μέσα στις μεγαλουπόλεις θα φέρουν την κάρτα του πολίτη, για να ελέγχουν όλο το λαό. Και γι᾽ αυτό ο Καλλικράτης, ακούστε το Πατέρες, δεν προβλέπει χρήματα για να φτιαχτεί η δεξαμενή του χωριού μας που πίνουμε νερό, αν χαλάσει, δεν προβλέπει χρήματα για να φτιάξουν ξανά το δρόμο του χωριού, αν χαλάσει, που σημαίνει θα αναγκάσουν τους πολίτες να κατέβουν στις πόλεις, για να τους μαντρώσουν.

Στο μοναστήρι έχω πρόβατα και κατσίκια. Ο μοναχός, ο βοσκός τα μετράει ένα ένα για να δούμε αν μπήκαν όλα τα πρόβατα στο μαντρί. Έτσι αφού κατεβάσουν τους ανθρώπους από τα χωριά, θα τους αριθμοποιήσουν όπως αριθμοποιούν τα πρόβατα. Γι᾽ αυτό θέλουν την κάρτα του πολίτη! Προσέξτε και κάτι άλλο. Από το 1986 κατεβάζουμε το λαό στους δρόμους και πετύχαμε μέχρι το 2011 να μη βγάλουν την ηλεκτρονική τατυτότητα. Θα πετύχουμε και τώρα αδέλφια μου. Όμως πρέπει ν᾽ ακούσετε και μία αλλη αλήθεια. Ξέρετε τι φταίει για την κατάστασή μας την οικονομική και τη θρησκευτική;

Ξέρετε τι φταίει; Φταίει εκείνο το «ανήκουμε στη Δύση…» Εκείνο το ανήκουμε στη Δύση φταίει! Γι᾽ αυτό δεν πήραμε τα λεφτά της Ρωσίας η της Κίνας, για να ξεχρεώσουμε, διότι έχουμε υπογράψει τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και της Λισσαβώνας που λέει ότι θα μείνουμε στη Δύση και θα πειθαρχούμε σ᾽αυτούς σαν τα ζώα και σαν τα πρόβατα.


Ε, όχι λοιπόν όχι στη Δύση! Όχι στη Δύση!
Επιπλέον για όλα αυτά, διαβάστε σας παρακαλώ διαβάστε το μνημόνιο, πρέπει να το διαβάσετε, 40 σελίδες είναι το πρώτο και 60 σελίδες το δεύτερο. Θα δείτε ότι το μνημόνιο είναι η Συνθήκη του Μάαστριχτ, της Λισσαβώνας και του Σένγκεν, που λέει στον Πρωθυπουργό και στους Βουλευτές «επιτέλους εφαμόστε όσα υπογράψατε όταν μπήκατε στην ΕΟΚ και αν δεν θέλετε βγείτε από την ΕΟΚ!» Να φύγουμε αν είναι έτσι! Δεν θα πουλήσουμε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας, για μερικά ευρώ για μερικά δολάρια. Όχι αδέλφια μου! Θα φωνάξουμε εμείς 

ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Αλλά και σε κάποιους που λένε, ότι εμείς έχουμε το Χριστό στην ψυχή μας και γι᾽ αυτό δεν φοβόμαστε ούτε το Αντίχριστο, ούτε το 666, ούτε φοβόμαστε λένε την κάρτα του πολίτη. Ε, ας ακούσουν λοιπόν αδέλφια μου. Εμείς οι χριστιανοί δεν φοβόμαστε, διότι είμαστε χαραγμένοι στο κεφάλι, και στα χέρια και στα πόδια με το χάραγμα του μύρου της Βαπτίσεως, με το χάραγμα του Σταυρού. Όσα λοιπόν 666 και αν πάνε να μας βάλουν με το ζόρι, δεν μπορούν να πετύχουν τίποτε!

Έστω και αν μας δέσουν, δεν θα έχει καμία δύναμη αν μας το δώσουν δια της βίας. 

Εμείς, όπως γράψαμε και σε άρθρο μας, κάνουμε υπακοή στο Νόμο του Θεού, υπακούμε στην Αγία Γραφή, που λέει ότι όταν αλλάξει το οικονομικό Σύστημα και θα έχει σαν κωδικό ένα νούμερο, το 666, μη δεχθείτε το νέο αυτό οικονομικό σύστημα. Μην το δεχθείτε λέει η Γραφή! Που θα κάνω λοιπόν εγώ σαν χριστιανός υπακοή; Εγώ που αγαπώ τον Χριστό και Τον έχω στην καρδιά μου θα κάνω υπακοή στους άρχοντες η υπακοή στον Νόμο του Θεού;
Τι μου λέει ο Απόστολος Παύλος; «Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον η ανθρώποις»! Εμείς λοιπόν δηλώνουμε, όλοι εμείς που είμαστε εδώ και οι χιλιάδες λαού που δεν μπόρεσαν να έρθουν, δηλώνουμε ότι δεν θα παραλάβουμε την κάρτα του πολίτη! Και να δω τι θα κάνει η Πολιτεία με όλους εμάς. Για τους μάρτυρες του Ιεχωβά, τους χιλιαστές, τους αιρετικούς, που δεν πιάνουν όπλο βρήκαν λύση. Για τους λαθρομετανάστες βρίσκουν λύσεις. Να βρουν λοιπόν και για τους Έλληνες χριστιανούς λύση.

Αδέλφια μου, η μασονία και όλες οι σκοτεινές δυνάμεις, ως λερναία ύδρα αυτήν την στιγμή έχουν υψώσει τα κεφάλια τους πάνω από την Ελλάδα, για να κατασπαράξουν τους Έλληνες. 
Εμείς κρατώντας το σταυρό στα χέρια μας, φωνάζουμε δυνατά «εν Τούτω Νίκα»! Δεν θα νικήσουν οι μασόνοι, δεν θα νικήσουν οι σκοτεινές δυνάμεις, δεν θα νικήσουν οι 300 της Βουλής, θα νικήσει ο λαός του Θεού.

Θα μας δικάσουν; Ας μας δικάσουν αδέλφια μου! Θα μας καταδικάσουν; Ας μας καταδικάσουν! Θα μας φυλακίσουν; Ας μας φυλακίσουν! Θα μας σκοτώσουν; Ε, ας μας σκοτώσουν! Υψίστη τιμή! Υψίστη τιμή για το Χριστιανό το μαρτύριο για την αγάπη του Χριστού! Υψίστη τιμή για το χριστιανό το μαρτύριο, τα βάσανα, οι διωγμοί, η φυλακή! Δεν θα νικήσει όμως το θηρίο, θα νικήσει ο Χριστός, θα νικήσει η Παναγιά μας που σκέπει την Ελλάδα της, που σκέπει την Πατρίδα μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός που αγκαλιάζει τα παιδιά Της, Αυτή θα μας προστατέψει.

Σηκώστε χέρια ικέτιδας προς τον Ύψιστο, παρακαλέστε Κύριο τον Θεό τον Παντοκράτορα, γονατίστε στα σπίτια σας, προσευχηθείτε, φωνάξτε το ήμαρτον και να είστε σίγουροι ότι τότε θα μιλήσει ο Ουρανός και θα συντρίψει τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων! 

Θα νικήσει ο Χριστός, θα νικήσει η Ορθοδοξία. Ελλάς-Ορθοδοξία! Ελλάς-Ορθοδοξία! Για πάντα, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν!

           βίντεο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)