Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μια μάνα ζητά τη βοήθειά σας για να σωθεί το παιδί της!

Μια μάνα ζητά τη βοήθειά σας για να σωθεί το παιδί της!Ανθρώπινη βοήθεια ζητά η μητέρα της Μυρτώς, του άτυχου κοριτσιού, τέσσερα χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε η κόρη της στην Πάρο, από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, που και την κακοποίησε σεξουαλικά και διέλυσε κυριολεκτικά το κεφάλι της χτυπώντας το με μένος στα βράχια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η μητέρα της Μαρια Κοτρώτσου, κάνει έκκληση για βοήθεια , ενώ τελευταία απευθύνθηκε μάλιστα και στο σωματείο συνταξιούχων του ΟΤΕ, όπου και εργάζονταν.
Όπως δηλώνει η κα Κοτρώτσου, η Μυρτώ τρέφεται με φάρμακα που είναι απαραίτητα για αυτήν. Σε καθημερινή βάση, επί ΄6 ώρες, η Μυρτώ κάνει τις θεραπείες της ωστόσο τον τελευταίο καιρό δείχνει κάποια εικόνα παραίτησης και δεν συμμετέχει όπως θα έπρεπε στην θεραπεία της. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία ελπίδα βοήθειας από το κράτος, πέρα από το αναπηρικό βοήθημα πρόνοιας.
Το τελευταίο διάστημα όμως η κα Μαρία αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να αντεπεξέλθει. Η κα Κοτρώτσου, κάνει έκκληση μέσω της εφημερίδας των συνταξιούχων του ΟΤΕ, "Η
ΦΩΝΗ" ώστε να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που πιστεύει οτι θα βοηθήσει την Μυρτώ, ώστε να καλυτερεύσει η υγεία της.

1505voith (1).jpg

1505voith (2).jpg

tilegrafima.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
όταν ο Πακιστανός τέρας την κακοποίησε, την βίασε και της έσπασε το κεφάλι, έβγαλε τα ζωώδη ένστικτα του σε αυτό το παιδί, δεν θα έπρεπε να εργάζεται στις φυλακές ώστε να παρέχει την οικονομική ανεξαρτησία και την περίθαλψη εφόρου ζωής στο θύμα του; 
Δεν είναι λύση η θανάτωση του, που εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, αλλά να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.
Που είναι τώρα το κράτος πρόνοιας και δικαίου;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)