Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Υπό την προστασία του ΟΗΕ, η φυγή 2.000 φονιάδων από τη Χόμς της Συρίας! – [Τι δεν κατάλαβες; ]

Από το «PRESS-GR«
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Ότι δεν φαντάζεται ο νους του ανθρώπου, όπως τον διαμορφώνουν οι πόρνες της δημοσιογραφίας, συμβαίνει στη Συρία με την προέλαση του Αραβικού στρατού, αυτής της Αδούλωτης κι Αδέσποτης χώρας.
Περίπου 2.000 φονιάδες μισθοφόροι της “πολιτισμένης” δύσης, φονιάδες του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού” (Free Syrian Army), των “εξεγερμένων” για “εκδημοκρατισμό” της Συρίας και επισήμως ενισχυόμενη οργάνωση από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως επίσης και φονιάδες της ΑλΝούσρα (AlQaeda/AlNusra), εγκαταλείπουν την Χόμς της Συρίας, υπό την πλήρη προστασία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!
Ναι, σωστά διαβάζετε, αν και δεν θα το ακούσετε απόψε στα δελτία των 8, από τις…

δημοσιογραφικές πόρνες.
O ΟΗΕ για λόγους “ανθρωπιστικούς”, δηλαδή εκείνη η δολοφονική οργάνωση που δήθεν υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο, διαπραγματεύτηκε με την νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας, να αποχωρήσουν χωρίς πρόβλημα από την πόλη που είχαν καταλάβει και καταστρέψει, για τα συμφέροντα της δύσης.
Ο Staffan Domingo de Mistura, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, ο άνθρωπος που “διέπρεψε” ως απεσταλμένος του ΟΗΕ στην κατεχόμενη Κύπρο (στο επίσημο βιογραφικό του περηφανεύεται για την προσφορά του στην Turkish Republic of Northern Cyprus), αλλά και  στην Γιουγκοσλαβία, το Κόσοβο, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Ρουάντα, τη Σομαλία, το Σουδάν… παντού όπου κτύπησαν οι ιμπεριαλιστές, “πέτυχε” να επιτρέψει η κυβέρνηση της Συρίας την αποχώρηση των φονιάδων.
Μπορούμε να σκεφτούμε τι θα μας μετέφερε η μιντιοκρατία της “νέας τάξης”, αν αυτοί οι φονιάδες πλήρωναν τα εγκλήματά τους;
Πως η “ανεξάρτητη δημοσιογραφία” και το γνωστό πρακτορείο:
Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!, θα μας βομβάρδιζαν για τον “δικτάτορα” Άσαντ, το “αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς της Συρίας” που αδιαφορεί για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” των εγκληματιών φονιάδων;
Έτσι, ο Ιταλο-Σουηδός Staffan Domingo de Mistura, ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, υπό την εποπτεία του και με τη συνδρομή αντιπροσωπείας ειδικών απεσταλμένων του ΟΗΕ, εγγυήθηκε την “ειρηνική αποχώρηση” των “τρομοκρατών”!
Με τον έλεγχο κι εποπτεία του ΟΗΕ, οι καταστροφείς της Χόμς (πριν την επιχείρηση “εκδημοκρατισμού” της Συρίας, την “αραβική άνοιξη”, είχε 300.000 κατοίκους και σήμερα περίπου 75.000), μπορούν ελεύθερα να κατευθυνθούν στην Ιντλίμπ και την Τουρκία (εκεί εκπαιδεύτηκαν από στρατιωτικούς συμβούλους των ΗΠΑ και του Ισραήλ, για να πέσει ο «δικτάτορας» Άσαντ και να «εκδημοκρατιστεί» η χώρα)…
Κι εμείς, στην Ελλάδα, θα αναζητούμε τους “τρομοκράτες” που περνούν το Αιγαίο για να τους περιθάλπουν οι “ανθρωπιστικές” οργανώσεις του ΟΗΕ κι οι ΜΚΟ των μυστικών υπηρεσιών, με αισθήματα «φιλανθρωπίας», αλλά με καλές μπίζνες για τους “αρμόδιους”!
Τι ειρωνεία… στο όνομα της κατασκευασμένης “τρομοκρατίας”, στο βωμό αθώων δολοφονημένων, οι Ολάντ και σια θα συνεχίσουν το εμπόριο “αντιτρομοκρατικού” αγώνα και την κερδοφορία των εμπόρων όπλων, που αυτοί εκπροσωπούν ως χυδαίοι πλασιέ.
Θα κάνουν νέες πορείες…
Θα κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα…
Θα σηκώσουν αεροπλάνα και καράβια για να κτυπήσουν την “τρομοκρατία”… Αλλά, ποτέ δεν θα εξηγήσουν:
Οι νεοαποικοκράτες, η Γαλλία του «¨φωτός και του πολιτισμού», θα τραγουδάνε τη Μασσαλιώτιδα (La Marseillaise – Λα Μαρσεγιέζ), για να σκεπάζουν τη σημερινή, αλλά και τη χθεσινή βρώμα τους απέναντι στους λαούς, τις δολοφονίες τους, την κλοπή του πλούτου των χωρών που είχαν στην κατοχή τους και φιλοδοξούν να κατακτήσουν ξανά.
Και τα συμβόλαια πώλησης όπλων στα πιο χυδαία κι απάνθρωπα καθεστώτα, τις σκοταδιστικές μοναρχίες του κόλπου, την Τουρκία… θα μεγαλώνουν!
Κι απ’ την άλλη, οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” θα σηκώνουν σημαίες επαναστατικότητας κι αριστεροσύνης… ως βάλσαμο για να παραμυθιάζουν –ακόμη μια φορά– τους αγνούς αγωνιστές, τους πραγματικούς ακτιβιστές που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα δίχτυα τους.
Κι η πατρίδα μας, και με την κυβέρνηση “δεύτερη φορά αριστερά” συνεχίζει φονικό εμπάργκο και διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία, των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για τον “εκδημοκρατισμό”, “ξεχνώντας” πόσο στάθηκε δίπλα μας η Συρία: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! 
* Περισσότερα σχόλια, κείμενα του Νίκου Κλειτσίκα, για την κατάσταση στη Συρία: ΕΔΩ

tolimeri.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)