Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 5 – 0

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 503 Τρίτη 04.03.14
ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 5 – 0
ΔΕΝ αναφέρεσαι πουθενά για την πρόληψη

Είσαι άσχετος και αγενής, είπε ο κος Πατούλης πρόεδρος του ΙΣΑ προς τον κο Γεωργιάδη υπουργό υγείας. Τα 5ευρα δεν φτιάχνουν την Υγεία των ελλήνων. Εφαρμόζεις μια σελίδα της τρόικας και τίποτα άλλο.
Γεωργιάδης : Το 5ευρω το έβαλε η κυβέρνηση πασοκ. Εγώ είμαι και ήμουν πάντα δεξιός.
Πατούλης : Η υγεία δεν έχει κόμματα. Είναι τελείως τρελό να επικαλείσαι ότι θα φτιάξεις το σύστημα υγείας, χωρίς να αναφέρεσαι πουθενά για την πρόληψη.
Και μια ατάκα του Μάκη: το πασοκ απάντησε στον Κρεμαστινό, τι είναι αυτά, εμείς από τα νοσοκομεία βγάζουμε κυβέρνηση, πάρτα από εδώ και φύγε.
Στο ίδιο τραπέζι ο εκπρόσωπος της Χρυσής αυγής είπε, όσοι είναι υπεύθυνοι για καταχρήσεις και παραλείψεις που έφεραν την χώρα στο σημερινό σημείο, να πάνε όλοι φυλακή.
Σε άλλη παρουσίαση ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κος Κασιμάτης είπε: Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Μας τηλεφωνούν και μας καταγγέλλουν με την φράση : Ζούμε σε περίοδο τηλεκυβέρνησης με ένα πολιτικό αναμάζωμα στο όνομα και την έννοια της φράσης : αφού πτώχευσε η χώρα, τι να κάνουμε.

Το σημαντικό λοιπόν είναι :
Δεν υπήρξε ούτε έχει υπάρξει καμία πρόβλεψη προληπτικής μέριμνας για την υγεία των Ελλήνων.
Το ΙΝΚΑ έχει πληροφόρηση τι συμβαίνει αλλού.
Στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, ο πολίτης επιδοτείται σε ολόκληρη τη δαπάνη για την ιατρική επίσκεψη πρόληψης, π.χ. στα οδοντικά, στο μαστό, στον προστάτη και όλα τα άλλα, που αν προκύψουν απειλούν τη ζωή τους, αλλά επιφέρουν και μεγιστοποίηση των δαπανών τις περισσότερες φορές διαχείρισης μη ανατρέψιμης βλάβης της υγείας και πραγματικό και μεγάλο κίνδυνο ζωής του πολίτη.
Η δικαιοσύνη είναι η μόνη μας ελπίδα, και φαίνεται ότι έχει ευαισθητοποιηθεί αρκετά.
Το ΙΝΚΑ θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, για να κριθεί και το αν, η παράλειψη της ένταξης της πρόληψης, υποσκάπτει οικονομικά το σύστημα Υγείας, και βιολογικά την Υγεία και την ζωή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)