Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"Επιχείρηση Αντιόχεια"


Με την πόλη της Μααλούλα υπό επίθεση από τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα και με τις 12 απαχθείσες Ελληνίδες Ορθόδοξες μοναχές, ορισμένα μέλη της ελληνικής ορθόδοξης κοινότητας στο Λίβανο έχουν αποφασίσει ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Τα μέλη του πρώτου και μοναδικού πολιτικού κόμματος Ελληνικής καταγωγής στη Μέση Ανατολή, του Κόμματος Levant, κινητοποιούνται για να διαμαρτυρηθούν για την Τουρκική συμμετοχή στη συνεχιζόμενη σύγκρουση της Συρίας.
Στις 15 Δεκεμβρίου τα μέλη του Κόμματος Levant σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν έξω από την Τουρκική Πρεσβεία και μ’αυτόν τον τρόπο να αντιδράσουν στην Τουρκική βοήθεια που δίνεται στους ριζοσπάστες Ισλαμιστές οι οποίοι διαπράττουν Γενοκτονία κατά των γηγενών Ελληνικών, Αρμενικών και Ασσυριακών πληθυσμών της Συρίας.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ( Πηγή στην Αραβική Γλώσσα ) : http://www.lebanondebate.com/details.aspx?id=156107

Η διαμαρτυρία οργανώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή του Προέδρου του Κόμματος Levant Rodrigue «Dimitri» Khoury από τη Ρωσία, όπου είχε συνομιλίες με βουλευτές της Ρωσικής Δούμας και αξιωματούχους του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κατάσταση των Ελλήνων Ορθοδόξων στη Μέση Ανατολή.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ( Πηγή στην Αραβική Γλώσσα ) : http://www.lebanondebate.com/details.aspx?id=155058

Το Κόμμα Levant έγινε γνωστό για την επιτυχημένη εκστρατεία του υπέρ της απαγόρευσης της προβολής της τουρκικής ταινίας «Fetih 1453» στο Λίβανο το 2012 με την αιτιολογία της υποκίνησης θρησκευτικού μίσους .

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (Και οι δύο πηγές στην Αγγλική Γλώσσα):



Εμείς, οι Δαίμονες του Συλλογικού Ελληνισμού καλούμε το HALC και το AHEPA να προσεγγίσουν την Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής και την Αμερικανο-Ασσυριακή Εθνική Επιτροπή για κινητοποίηση παρόμοιων διαμαρτυριών σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το Κόμμα Levant έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.


Μείνετε ενημερωμένοι για την Επιχείρηση Αντιόχεια και επισκεφτείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο http://www.facebook.com/operationantioch

========================

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με τους Έλληνες της Συρίας και τι μπορείτε να κάνετε:
Επισκεφτείτε το blog μας στο http://operationantioch.blogspot.com

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διοργανωτές της Επιχείρησης Αντιόχειας


μετάφραση-επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
(φωτογραφία από:www.keyway.ca )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)