Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η "απάντηση" στην βουλευτή κα Μαρία Ρεπούση....


Ποιος είπε ....ότι και οι πολιτικοί δεν έχουν στιγμές, στις οποίες χρειάζονται στήριξη ....άνωθεν !

-"Δώστε καμιά ευχούλα, δέσποτα, γιατί δεν πάμε καλά...." λέει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ (ΦΩΤΟ) για τον Α. Σαμαρά.

-"Βαθιά υπόκλιση του Κ. Σημίτη στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο"(!) ....για το μάτιασμα, κατά την εφημερίδα

















Εστάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:


Οι άνθρωποι που έχουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας, παριστάνουν τους ευλαβείς, για τα μάτια του κόσμου. Υποκριτές και φαρισαίοι, βδελυροί και συνάμα υπόδουλοι, μαριονέτες της Νέας Τάξης. Ο ένας ευχαριστούσε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και συνετέλεσε ενεργά στο σκάνδαλο του Χρηματιστήριου και ο άλλος προδότης, αφήνοντας τα σύνορα ελεύθερα για την εισαγωγή παράνομων μεταναστών. Η τελευταία πράξη είχε σαν συνέπεια να μας ονοματίσει ο ΓΑΠ πολυπολιτισμικούς, χάνοντας την εθνικότητα μας, δεν είμαστε Έλληνες για αυτούς και μας μετέτρεψαν ξένους στην ίδια μας την χώρα. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους Σέρβους «αδελφούς» που με τον ίδιο σχεδιασμό η Γερμανία και ο Πάπας διαμέλισαν την χώρα τους. Το ΝΑΤΟ και η συμμορία του, βομβάρδισαν την Σερβία ακόμα και με πυρηνικά απόβλητα, δημιουργώντας μια νέα γενοκτονία στην Ευρώπη, για να υπερασπιστούν τους αδικημένους, ισλαμιστές Αλβανους που εισήχθηκαν με τον ίδιο τρόπο στη Σερβία.  Ένα είναι γεγονός ότι η ιστορία διδάσκει για το μέλλον, άλλωστε η συνταγή είναι επιτυχημένη και δεν δημιουργούν καμία νέα πρωτοτυπία… 

Όσο για την κυρία Ρεπούση στο ιστολόγιο μας πολύ ασχοληθήκαμε, είναι ανάξια ακόμα και για αυτές τις λίγες αράδες που γράφουμε, άλλωστε η ποιητική αδεία δεν αρμόζει στους πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)