Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 26/6 στις 19:00 κατά της κατασκευής Μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.




ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ
ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΖΑΜΙΟΥ
ΚΑΙ
ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ.




Ξεκινά η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα - Πόσο θα κοστίσει η κατασκευή

  Με την έγκριση διάθεσης πίστωσης εννιακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (946.000 ευρώ) για τη δημοπράτησή του (με ανοικτή διαδικασία), ξεκινούν οι ενέργειες για την κατασκευή τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου, στην περιοχή του Βοτανικού.


Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σταύρος Καλογιάννης.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού, όπως αναφέρει το koolnews, θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου. 


patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)