Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Xάρτης της Ανταρκτικής χωρίς πάγους

O Philip Bauche ήταν γεωγράφος του 18ου αιώνα που ζωγράφισε ένα χάρτη της Ανταρκτικής, μόνο που την εμφανίζει ως 2 ξεχωριστά κομμάτια γης με λεπτομερείς ακτογραμμές.
Για πολλά χρόνια ο χάρτης θεωρούταν λανθασμένος. Το 1958 όμως διεξάχθηκε στην Ανταρκτική μια σεισμική έρευνα η οποία έδειξε ότι στην πραγματικότητα η Ανταρκτική αποτελείται από 2 διαφορετικά νησιά καλυμμένα με ένα παχύ στρώμα πάγου με αποτέλεσμα να φαίνονται ως ένα ενιαίο.
Και όχι μόνο αυτό. Η γενική τοπογραφία της περιοχής κάτω από τους πάγους ταιριάζει με αυτήν που απεικονίζεται στον χάρτη του Βauche. Ο χάρτης αυτός δείχνει ότι ο Βauche είχε στην κατοχή του έναν ακριβή χάρτη της περιοχής της Ανταρκτικής 100 χρόνια πριν ανακαλυφθεί και μάλιστα χωρίς πάγο.
Κάποιοι γεωλόγοι πιστεύουν ότι η τελευταία φορά που η Ανταρκτική ήταν σε κατάσταση χωρίς πάγους ήταν εκατομμύρια χρόνια πριν.



http://www.apocalypsejohn.com/2013/02/xartis-antarktikis-xoris-pagoys.html



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Αν η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν πραγματικό γεγονός, χάρτης αυτός δεν θα υπήρχε. Τα ευρήματα πριν από 100 χρόνια δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη ήταν πολύ πιο  υψηλή από ότι σήμερα και οι πάγοι είχαν λιώσει. Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι η θερμοκρασία του πλανήτη μας είχε μεταβολές μέσα στην πάροδο των χρόνων και δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε με θερμοκρασίες των τελευταίων δεκαετιών.  Ο μύθος της υπερθέρμανσης έχει σκοπό την είσπραξη νέων φόρων για δήθεν πράσινη ανάπτυξη, πράσινα κτήρια και πράσινα άλογα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)