Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

WSJ: "Επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα"

«Ξένα κεφάλαια επιστρέφουν στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Wall Street Journal, που αναφέρεται στην «αναθέρμανση» του ενδιαφέροντος για επενδύσεις στην Ελλάδα από ξένους επενδυτές.



«Τόσο για το real estate όσο και για την ενέργεια, βρίσκονται πλέον αγοραστές στην Ελλάδα, γεγονός που ‘υπόσχεται’ επενδύσεις στη χώρα» αναφέρει η Wall Street Journal και συνεχίζει:

«Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, οι ελληνικές επιχειρήσεις πωλούν εταιρικά ομόλογα. Όλα αυτά είναι μία τεράστια αλλαγή αν το συγκρίνει κανείς με το τι συνέβαινε πριν από έξι μήνες, όταν οι φόβοι για έξοδο της χώρας από το ευρώ είχαν ταρακουνήσει τις διεθνείς αγορές και είχαν καταστήσει απαγορευτική κάθε ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Τώρα, υπάρχει μία αίσθηση εμπιστοσύνης στη χώρα και την κυβέρνησή της, που σηματοδοτεί ότι η Ελλάδα μπορεί να βγαίνει από τούνελ».

enikos.gr

Από το:



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Οι επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα για να αγοράσουν, πωλείται το καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης και λόγω ανάγκης όλα στην μισή τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)