Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Προσοχή στις web κάμερες των Η/Υ. Παγιδεύονται από τους hackers οι οποίοι βλέπουν μέσα από αυτές, τι γίνεται στο σπίτι σας.

Παρακολουθείστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του NBCnews για το πως οι Η/Υ (ιδιαίτερα οι φορητοί) παγιδεύονται από επίδοξους hackers, και μέσω της web κάμερας που διαθέτουν ενσωματωμένη στην οθόνη τους, μπορούν να παρακολουθούν τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεται ο Η/Υ....
 
Computer virus turns laptops into spy cams
 
Strangers have figured out how to gain access to home computers by sending an email attachment that, if opened, puts a difficult-to-detect virus onto your computer. NBC’s Jeff Rossen reports.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)