Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η κυβέρνηση δουλοπρεπών Ελλάδας, υπόκυψε στις πιέσεις γιά τον αγωγό TAΡ

Ο πρωθυπουργός ''εξασφάλισε'' αναμνηστική φωτογραφία στον Λευκό Οίκο
Και ο Aντ. Σαμαράς ακολουθεί τον... δρόμο υποταγής του GAP, αντίθετα με τα συμφέροντα της χώρας
Η κυβέρνηση δουλοπρεπών Ελλάδας, υπόκυψε στις πιέσεις γιά τον αγωγό TAΡ
'Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος στο Μόναχο (2 Φεβ. '13, συμμετείχε στην ''49η διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια''), στις 13 Φεβρουαρίου '13 θα υπογραφεί η διακρατική συμφωνία Ελλάδας, Αλβανίας, Ιταλίας γιά τον αγωγό ΤΑΡ. Πρόσφατα, το θέμα της συζήτησης Ερντογάν-Σαμαρά στο Κατάρ, ήταν, ουσιαστικά, η προώθηση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που υποστηρίζει με πάθος η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αγωγό που θα μεταφέρει αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Τουρκίας, Ελλάδας, Αλβανίας και από εκεί υποθαλάσσια στην Ιταλία δια της Αδριατικής (το όνομα του αγωγού TAP, είναι τα αρχικά των λέξεων Trans-Adriatic Pipeline, Δι-αδριατικός Αγωγός). Αυτό σημαίνει υπονόμευση πάλι από την Ελλάδα των ρωσικών σχεδίων για το φυσικό αέριο στη νότια Ευρώπη, με απαίτηση των ΗΠΑ. Η διαφορά μεταξύ των δύο χωρών είναι ότι, η Τουρκία ωφελείται, αναβαθμίζεται από τα σχέδια ΗΠΑ, ενώ η Ελλάδα κερδίζει λιγότερα και ζημιώνεται αρκετά. Θυμίζουμε ότι ο GAP ως πρωθυπουργός, είχε ''σκοτώσει'' την συμφωνία της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή με την Ρωσία, γιά τον αγωγό Mπουργκάς - Aλεξανδρούπολη, μετά από απαίτηση των ΗΠΑ.



 




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ευτυχώς που όσοι ψήφησαν την Νέα Δημοκρατία δεν είδαν καμία διαφορά από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και έτσι δικαιόθηκαν τα ιστολόγια που έδειχναν τις φωτογραφίες των δύο "μεγάλων" αντρών (μεγάλοι προδότες) Σαμαρά και ΓΑΠ να σπουδάζουν μαζί στην Αμερική. Τώρα αποδεικνύεται και στις πράξεις ότι η πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι η ίδια και προδιαγραμμένη από πριν. 
Δεν είναι η οικονομική κρίση που τους ενώνει αλλά ο στόχος τους για να μας επιφέρουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Ας σκεφτούν λίγο τα κορόιδα που ψήφησαν τον Σαμαρά και ας αναρωτηθούν τι άλλαξε με την επιμονή τους να στηρίζουν τον δικομματισμό. 
Τα λάθη πρέπει να διορθώνονται και όχι να διαιωνίζονται ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)