Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Χ-Hellenica: Λειτουργεί και πάλι με ελεύθερη είσοδο η εικονική έκθεση ελληνικών τροφίμων & ποτών στο διαδίκτυο.

Χ-Hellenica: Λειτουργεί και πάλι με ελεύθερη είσοδο η εικονική έκθεση ελληνικών τροφίμων & ποτών στο διαδίκτυο.
Η X-HELLENICA, η Διαρκής Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων, Ποτών & Παραδοσιακών προϊόντων στο διαδίκτυο λειτουργεί από το έτος 2006 σε δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ελληνικά) στην κοινή ιστοσελίδα  www.casss.gr / www.x-hellenica.gr.  Μόνο το έτος 2012, σύμφωνα με στοιχεία του Google Analytics δέχτηκε 55.000 επισκέπτες από 153 χώρες του κόσμου.
Από 1/12/2012 έως τις 31/1/2013 η εικονική έκθεση X-Hellenica επανασχεδιάστηκε από μηδενική βάση και άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα εικονικά περίπτερα. Από την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 η εικονική έκθεση είναι επισκέψιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, με ελεύθερη είσοδο. Καθημερινά, νέα ατομικά περίπτερα προστίθενται στην εικονική έκθεση από τον μακρύ «κατάλογο αναμονής» που έχει ήδη δημιουργηθεί. Όποια ώρα ή μέρα του χρόνου θέλετε, μπορείτε να επισκέπτεστε ελεύθερα την εικονική έκθεση X-Hellenica, για να γνωριστείτε καλύτερα με τον θησαυρό της ελληνικής παραγωγής ή να συνδεθείτε με την σελίδα της έκθεσης στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε αυτόματα για κάθε νέο προϊόν ελληνικής παραγωγής που προστίθεται στην εικονική έκθεση!

Αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα, Εξάγουμε Ελληνικά προϊόντα όταν τα γνωρίζουμε καλύτερα μέσα και έξω από την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)