Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έλεος πια! Πληρώνουμε μισθούς επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκονται στη φυλακή!

epiorkos
Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το κράτος. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Εθνος είναι ιδιαίτερα αποκαλύπτικο καθώς τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας εξακολουθούν να λαμβάνουν μέρος του μισθού τους και συγκεκριμένα το 50%.

Γιατί; Διότι τελούν σε καθεστώς “δυνητικής αργίας”,αφού οι διαδικασίες για την οριστική τους παύση καθυστερούν άνευ λόγου.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα αλλά και το news247 η δράση τους προκάλεσε ζημιά εκατομμυρίων στο δημόσιο ενώ  η έρευνα των επιθεωρητών του Ιδρύματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε στο υποκατάστημα της Καλλιθέας είναι σχεδόν τριπλάσια από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχε υπολογιστεί αρχικά. Τα ευρήματα της υπηρεσίας του ΙΚΑ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις καταθέσεις των κατηγορουμένων στον ανακριτή, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν ζημίωσαν το ΙΚΑ με περισσότερες από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ψύχουλα δηλαδή. Τα λεγόμενά τους όμως έρχονται σε αντίθεση με τις αποκαλύψεις για την υπερπολυτελή διαβίωση των πέντε από τους επτά κατηγορούμενους, οι οποίοι ζούσαν σε επαύλεις που δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τους μισθούς τους. Συγκεκριμένα οι πέντε υπάλληλοι του ΙΚΑ και οι σύζυγοί τους είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και ψευδών βεβαιώσεων αφού έδιναν επιδόματα σε μη ασφαλισμένους παίρνοντας παράλληλα μίζα της τάξης του 80%. Όπωσ σημειώνει η εφημερίδα σε ένα από τα σπίτια των κατηγορουμένων βρέθηκαν σε αποθήκη 960.000 ευρώ, μέσα σε κουτιά από πάμπερς, ενώ κατασχέθηκαν και πολυτελή αυτοκίνητα. Κι εσύ ελληνικέ λαέ οδηγήσου στην ανεργία, δες τις αποδοχές σου να μειώνονται κατά 20-30-40-50% και πλήρωνε σαν καλό κορόιδο που είσαι τόσο τη διαμονή των ανθρώπων αυτών στις φυλακές, όσο και τους μισθούς τους!

http://freepen.gr/?p=17631

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)