Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Τρομοκράτες και βασανιστές.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Στις  20 Ιανουαρίου 2013 και μετά το χτύπημα του Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου, γράφαμε:

«Τα άρρωστα υποκείμενα που χτύπησαν το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου, δεν μπορούν να μετρηθούν με τα κοινά μέτρα, του μέσου ανθρώπινου νου.
Είτε είναι ακροαριστεροί, είτε ακροδεξιοί, είτε παρακρατικοί, ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία υπανθρώπων, που μόνο ο σκουπιδοτενεκές τους αξίζει.
Δυστυχώς οι ανάλγητοι κρετίνοι που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, τρέφουν με τις αθλιότητές τους τις, δικαιολογίες που χρειάζονται για τις άρρωστες ψυχές τους.
Δυστυχώς οι ανάλγητοι κρετίνοι που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, μετά το «τυφλό χτύπημα», θα μας «προστατέψουν» ακόμη περισσότερο.
Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως απέναντι στους ανάλγητους κρετίνους που  μας κυβερνούν, οι ψυχικές αρρώστιες υπανθρώπων που πιστεύουν πως έτσι κάνουν επανάσταση, θα φουντώνουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι του».
Και δυστυχώς, η τελευταία αυτή «πρόβλεψη» του υπογράφοντος, δείχνει να επιβεβαιώνεται με δραματικό τρόπο: Όλα τα ΜΜΕ, ακόμη και ο… πολύς Πρετεντέρης του ΜΕΓΚΑ, μιλούν για «επιστροφή της Ελλάδας στην Ιταλία των δεκαετιών ’70 και ’80 και των Ερυθρών Ταξιαρχιών, με τα τυφλά χτυπήματα και τους δεκάδες νεκρούς».
Βλέποντας τα πρησμένα πρόσωπα των νεαρών, μελών των Πυρήνων της Φωτιάς και κατηγορούμενων για τρομοκρατία, να προβάλλονται κατά κόρον στα ΜΜΕ, στις σκέψεις μου ήρθαν εικόνες από τις ημέρες του ‘93-‘94 στη Βοσνία. Όταν οι αντίπαλοι, έκοβαν τα κεφάλια των νεκρών εχθρών τους και τα έβαζαν πάνω σε πασσάλους, για να «τρομάξουν» τους απέναντι.
Αμφότεροι τελικά, πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Τα κομμένα κεφάλια δεν τρόμαξαν τους απέναντι. Αντιθέτως, φούντωναν ακόμη περισσότερο το μίσος και από τις δύο πλευρές. Τελικό αποτέλεσμα: Πάνω από 200.000 νεκροί, απ’ όλες τις πλευρές, Βοσνιάκων, Σέρβων, Κροατών.
Ομοίως λοιπόν, όσοι νομίζουν πως προβάλλοντας στα ΜΜΕ τα πρόσωπα των κατηγορουμένων για τρομοκρατία, πρησμένα από γκλομπιές, μπουνιές και κλωτσιές, θα «τρομάξουν» τις γεμάτες με μίσος ψυχές αυτών που σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες, πλανώνται πλάνην οικτράν. Και από ότι όλα δείχνουν, θα βρουν μπροστά τους, το χαοτικό και ανεξέλεγκτο μίσος που συντηρούν και αναπαράγουν, υλοποιώντας με απίστευτη σκληρότητα και βήμα-βήμα, την προγραμματισμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους, γενοκτονία του Λαού μας.
Δεν θα μπω στο παιχνίδι των κομμάτων και την εκμετάλλευση την οποία ανερυθρίαστα, για μια ακόμη φορά επιχειρούν πάνω στο θέμα της τρομοκρατίας και του βασανισμού κρατουμένων, δεξιοί και αριστεροί. Θα σας ζητήσω μόνον να διαβάσετε προσεκτικά το άρθρο 50 του Νέου Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος. Αυτού του πονήματος, που είναι ο πυρήνας της πολιτικής σκέψης του Πατριωτικού Μετώπου και φυσικά αποτελεί την πατριωτική, σαφή, έντιμη και δημοκρατική απάντησή μας, στο ζήτημα αυτό:
«Άρθρο  50.
Κάθε Πολίτης, έχει δικαίωμα στο σεβασμό της σωματικής, ψυχικής και ηθικής του ακεραιότητας,  εντός της ελληνικής Επικράτειας. Συνεπώς:
1.  Κάθε Πολίτης,  που έχει στερηθεί την ελευθερία του, πρέπει να απολαμβάνει μεταχείριση ανάλογη του σεβασμού που αντιστοιχεί στην εγγενή ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 
2. Κανένας Πολίτης,  δεν μπορεί να υφίσταται απάνθρωπες ή υποτιμητικές ποινές,  βασανιστήρια,  ή σκληρή μεταχείριση.  Κάθε θύμα που υπέστη βασανισμό ή σκληρή, απάνθρωπη ή υποτιμητική μεταχείριση, από κρατικά Όργανα, ή έγινε ανεκτή εκ μέρους τους, δικαιούται να αποκατασταθεί.
3. Ο Δημόσιος Λειτουργός, ο οποίος καλείται από προϊσταμένους του να προβεί σε βασανιστήρια ή σκληρή μεταχείριση του κατηγορούμενου,  δικαιούται να αρνηθεί και να καταγγείλει την εντολή στα αρμόδια Όργανα της Δημοκρατίας.
4. Ο Δημόσιος Λειτουργός,  ο οποίος προβαίνει σε βασανιστήρια ή σκληρή μεταχείριση κρατουμένου,  η δίνει εντολή σε υφιστάμενό του,  για τέλεση βασανιστηρίων και σκληρής μεταχείρισης,  ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ».
Αυτή είναι η θέση του Πατριωτικού Μετώπου για τους τρομοκράτες αλλά και για τους βασανιστές. Για αυτούς δηλαδή που αποφάσισαν, να ανοίξουν την πύλη της κόλασης.

Είθε ο Λαός να μην «τσιμπήσει», στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα που του στήνουν για μια ακόμη φορά κέντρα πέραν των εθνικών συνόρων, με αιχμές του δόρατος αυτή τη φορά, τους ακροαριστερούς και τους ακροδεξιούς.

Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)