Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Δεν πάει άλλο, ο κρατικός εκβιασμός στο έπακρο με την Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων και υπεύθυνο τον κύριο Χάρη Θεοχάρη το έχει παρακάνει. Εξαλείφει το τεκμήριο της αθωότητας και θεωρεί ολόκληρο τον Ελληνικό λαό κλέφτη και φοροφυγά.  Φυσικά αυτό είναι το άλλοθι για τις ενέργειες τους που σκοπό έχουν την παρακολούθηση. Ας μην ξεχνάμε ότι για την άρση του προσωπικού απορρήτου το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη με μήνυση στον Υπουργό Οικονομικών για την εφαρμογή της ΠΟΛ1077 http://nofaxe-inka.blogspot.com/2012/11/blog-post_20.html .  
Στις απειλές της κυβερνήσεις που είναι ανήθικες, αντισυνταγματικές και απάνθρωπες, το ιστολόγιο μας προτείνει:
1ον Απόσυρση των μετρητών σας από τις τραπεζικές καταθέσεις.
2ον Μη συλλογή αποδείξεων, ο κρατικός μηχανισμός είναι υποχρεωμένος να ελέγχει για την έκδοση αποδείξεων και όχι ο πολίτης.
3ον Την πολιτική ανυπακοή, να μην δίνεται σε κανέναν ιδιώτη τον ΑΦΜ σας, στα γυμναστήρια να ζητάτε να μην σας κόβουν απόδειξη το ίδιο  και σε όλες σας τις αγορές. Μοιραστείτε την διαφορά του ΦΠΑ με τα καταστήματα, κλέψτε τους κλέφτες για να σας αποκαλούν δίκαια πλέον φοροφυγάδες.
Όσο το κράτος απειλεί τόσο εμείς θα αντιδρούμε. Δεν μας έχουν δει από την άλλη μας πλευρά.  Οι προδότες μας λένε ότι ο λαός φοροδιαφεύγει και πρώτοι από όλους είναι οι πολιτικοί, κερδίζουν πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και φορολογούνται για τα 20 χιλιάδες. Δεν είναι μόνο απατεώνες αλλά φτιάχνουν και τους νόμους στα μέτρα τους.
Τέλος μην ξεχάσετε να κλείσετε την φωνή τους, κλείστε την τηλεόραση και την προπαγάνδα τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ" ΣΤΟ ΞΥΛΟ
Τεκμήριο γυμναστήρια και πολεμικές τέχνες

Ανωνυμία τέλος, όλοι θα είμαστε ύποπτοι εσείς, εμείς και η ... γάτα μας μαζί, για να παραφράσουμε γνωστό τραγούδι των αδελφών Κατσιμήχα.
Στις 20 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έδωσε το οικονομικό επιτελείο για την υποβολή καταστάσεων και στοιχείων στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τα εκπαιδευτήρια, τις τράπεζες και τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ.
Αλλωστε, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, με εγκύκλιο (ΠΟΛ 1011/21-1-2013),  η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ζητάει τώρα όλες τις επιχειρήσεις να στέλνουν τους αριθμούς φορολογικού μητρώου των πελατών τους, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιος ξοδεύει, πόσα και πως. Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι υποχρέωση να ενημερώσουν για τον αριθμό φορολογικού μητρώου όλων των πελατών τους, έχουν πλέον και οι σχολές χορού, πολεμικών τεχνών, τα ωδεία και τα γυμναστήρια. Μαζί με τα ΑΦΜ υποχρεούνται να αποστείλουν και το ύψους των συνδρομών που εισπράττουν από τους πελάτες τους.
Εν ολίγοις θέλουν να είναι σίγουροι ότι όσοι ακόμα είναι υγιείς, δεν θα παραμείνουν έτσι. Θα μετατραπούν και αυτοί σε πλαδαρούς, και παραδομένους πολίτες. Χώρια ότι με το "φακέλωμα" θα γνωρίζουν ποιοί είναι οι "ζωηροί" και επικίνδυνοι για αυτούς

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)