Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Έπαιρναν τα πτώματα των αλόγων και τα έκαναν μπιφτέκια

Τρεις από τις έξι σορούς αλόγων που είχαν σταλεί από τη Βρετανία στη Γαλλία και που περιείχαν ίχνη φενυλοβουταζόνης έχουν καταλήξει στην αγορά κρέατος και «πιθανότατα» έχουν εισέλθει στην διατροφική αλυσίδα, υποστήριξε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας.



Έπαιρναν τα πτώματα των αλόγων και τα έκαναν μπιφτέκια
Ο βρετανικός συναγερμός σήμανε εξαιρετικά αργά και αυτές οι σοροί, που έφθασαν στην χώρα τον Ιανουάριο, «έχουν μετατραπεί» σε διατροφικά προϊόντα, επεσήμανε εκπρόσωπος του υπουργείου στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα προϊόντα αυτά που μπορούσαν να αποσυρθούν έχουν όντως απομακρυνθεί από τα ράφια, όμως αρκετά άλλα πιθανότατα έχουν καταναλωθεί ήδη, πρόσθεσε η ίδια πηγή, υποστηρίζοντας πως «οι κίνδυνοι» από την κατανάλωσή τους «είναι ελάχιστοι για την ανθρώπινη υγεία».


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/282497/epairnan-ta-ptomata-ton-alogon-kai-ta-ekanan-mpiftekia#ixzz2LxPKfzPg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)