Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η μεγάλη απάτη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης

Για πόσο καιρό ακόμη θα μας κοροϊδεύουν κάποιοι ότι δήθεν οδηγούμαστε σε μη αναστρέψιμη υπερθέρμανση του πλανήτη;
Μας λένε πως η γη θερμαίνεται, και πως θα συνεχίσει να θερμαίνεται. Την ίδια ώρα που η Ευρώπη κυριολεκτικά παγώνει.
Με βάση κάποιες υπολογιστικές προβολές, που δείχνουν ότι σε 50-60 χρόνια από σήμερα, ίσως η μέση παγκόσμια θερμοκρασία θα ανέβει περίπου 4ο Κελσίου, κάποιοι επιτήδειοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Υποτίθεται πως αυτό βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για σαχλαμάρα.

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν ιδέα από διοξείδιο του άνθρακα. Το θεωρούν ως μολυντικό παράγοντα, ενώ χωρίς τη παρουσία του δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή στο πλανήτη μας.

Το κλίμα της Γης απλώς αλλάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτά τα βίντεο κάνουν λόγο για παγκόσμια προπαγάνδα και βομβαρδισμό – εκφοβισμό του κοινού από τα media.
Άλλη μία προπαγάνδα σε βάρος των λαών και προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών που στόχο έχουν πάντοτε την αύξηση της κερδοφορίας τους με κάθε τρόπο.
Ο κόσμος όλος θα πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει, πριν τα τέρατα της πλεονεξίας μας καταπιούν ολόκληρους.
Αποκάλυψη



apocalypsejohn.com




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Η προπαγάνδα τους πάει καλά, πληρώνουν μερικούς επιστήμονες να καταλήξουν στην δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη και τότε τα μη ενεργειακά κτήρια, οι εκπομπές ρίπων των οχημάτων κλπ γίνονται εστία νέων εισόδων. Καλώς ορίσαμε στη Νέα Εποχή που το περιβάλλον επιβάλει φόρους και τρόπο ζωής, το αποκορύφωμα είναι να διαδίδουν την κατάργηση των μετρητών επειδή αυτά μολύνουν το περιβάλλον, σαν να μας λένε ότι τα τσιπάκια, οι πλαστικές κάρτες και τα ηλεκτρονικά κυκλώματα που λειτουργούν δεν έχουν επίπτωση στο περιβάλλον.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ – ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)