Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αυστηρούς στόχους εσόδων θέτει στις εφορίες ο γγ Εσόδων

Τις 10 μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αττικής που αποφέρουν άνω του 50% των εσόδων της χώρας θα επισκεφθεί ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπουργείου Οικονομικών για τη στενότερη παρακολούθηση των εσόδων και την αποτελεσματικότερη πάταξη της φοροδιαφυγής.
Στόχος των επισκέψεων του γενικού γραμματέα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών είναι να γνωρίσει τους νέους διευθυντές των ΔΟΥ, να ακούσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, αλλά και να θέσει τους στόχους, σύμφωνα με τους οποίους οι Διευθυντές θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.
Επίσης, ο Χάρης Θεοχάρης θα επισκεφθεί και μεγάλες ΔΟΥ της Περιφέρειας, σε Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.
Ο γενικός γραμματέας έχει, ήδη, επισκεφθεί δύο μεγάλα Ελεγκτικά Κέντρα, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο φορολογουμένων και επιχειρήσεων υψηλών εισοδημάτων.





Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ο κύριος Θεοχάρης ο Γ.Γ. αρπαγής της περιουσίας των πολιτών, ασχολείται με το ανύπαρκτο θέμα της φοροδιαφυγής. Το ιστολόγιο μας μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της διάσωσης της χώρας μας, αποφάσισε να ετοιμάσει μια λίστα με φοροφυγάδες η οποία θα κατονομάζει:
1ον τους 2 εκατομμύρια ανέργους,
2ον τους χιλιάδες άστεγους,
3ον τους εκατομμύρια που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας,
4ον τους χιλιάδες που δεν πληρώνονται από την εργασία τους,
5ον τους συνταξιούχους που φοροδιαφεύγουν συστηματικά παίρνοντας το αντίδωρο κάθε Κυριακή από την εκκλησία και που δεν το έχουν δηλώσει,
6ον τους αυτόχειρες που προτιμούν να δώσουν τέλος στην ζωή τους παρά να πληρώσουν φόρους και τα χρέη τους,
7ον τους χιλιάδες νέους που αρνούνται να σπουδάσουν ή να τελειώσουν την βασική τους εκπαίδευση, θέλοντας να ξεφύγουν από το προδιαγραμμένο μέλλον τους που θα είναι γεμάτο στο ψάξιμο για εύρεση εργασίας,
8ον τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους καθημερινά και μαζί με αυτούς τους χιλιάδες υπάλληλους τους,
Τέλος αυτό που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε είναι τους πολιτικούς που έστειλαν εκατομμύρια Ευρώ στις ξένες τράπεζες, πιθανότατα να διέπραξε το ίδιο και ο κύριος Θεοχάρης, τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους, τους βιομήχανους που μετάφεραν την έδρα τους σε φορολογικούς παραδείσους και γενικότερα όσους έκλεψαν και συνεχίσουν να κλέβουν την πατρίδα μας.
Ας πληρώσει τα σπασμένα ο λαός γιατί μια απόδειξη αν δεν κοπεί τότε ο κύριος Θεοχάρης θα νιώσει ότι απέτυχε στο έργο του τα 3 ευρώ που θα χάσει το Ελληνικό κράτος είναι τόσο σημαντικά  όσο τα 3 δισεκατομμύρια που κλέβουν κάποιοι και υποστηρίζονται από το Ελληνικό κράτος. 


Ευχόμαστε στον κύριο Θεοχάρη καλή επιτυχία στο κυνήγι του χαμένου Ευρώ, ας ψάξει και σε κανέναν υπόνομο μήπως έχει ξεπέσει κανένα πεντάλεπτο κι εκεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)