Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επίτιμος διδάκτορας του Ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου της Βουλγαρίας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη


Πόσο την περιμέναμε ετούτη εδώ την ώρα!

Διδάκτορας επίτιμος! εγένετο! η Ντόρα.

Καριέρα πολυτεχνική κι Ακαδημαϊκή

όπως τη συνηθίζουνε κι όλοι οι πολιτικοί!

Διδάσκουν με τα έργα των, αυτοί, στο σύνολό τους

κι οι Βούλγαροι ως φαίνεται, βρήκαν τον δάσκαλό τους.

Ο μεσαρίτης
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ....
ΣΗΜ. Γ.Δ. Με την αναγόρευση της κας πρόεδρου της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" σε "Διδάκτορα", με "Καριέρα πολυτεχνική κι Ακαδημαϊκή", συνάδει -περαιτέρω- και ο τρόπος που "ίσταται" στην Βουλή, ο ευείμαντος αντιπρόεδρος κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Η Ντόρα και ο ΓΑΠ ή Γιωργάκης ή Γ. Παπανδρέου  είναι επίτιμοι διδάκτορες σε ξένα πανεπιστήμια, ο Ελληνικός λαός όμως θέλει να πιστεύει ακόμα στην ανικανότητα και την βλακεία των πολιτικών, χαρακτηρίζοντας τους ηλίθιους, μαλα@@ κλπ.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική οι ηλίθιοι και μαλα@@ είναι όσοι τους ψήφησαν, όσοι άκουσαν τα παχιά λόγια, όσοι έχουν στο κεφάλι τους την στενή ιδέα «τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ψήφιζα τώρα θα αλλάξω;» Αυτός όμως ο στενόμυαλος, χωρίς προσωπικότητα, άξεστος, εγωιστής  και ανεγκέφαλος Έλληνας αστός κατάστρεψε το μέλλον μας και νομίζει ότι του φταίνε οι πολιτικοί. Εμείς φταίμε που δεν έχουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη  να σκεφτούμε τι μας πρόσφερε τόσα χρόνια ο δικομματισμός, φταίμε γιατί ρίχνουμε τα βάρη στον ΓΑΠ ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο έναντι μιας πολύ καλής αμοιβής, ενώ ταυτόχρονα είναι Βουλευτής και χαίρει τα προνόμια στην χώρα μας. Αυτόν που όσοι τον κατονόμασαν ηλίθιο δεν έχουν την δυνατότητα να αντικρίσουν την αλήθεια, ο ΓΑΠ πέτυχε τον σκοπό του, αυτό που κάποιοι το διέταξαν να διαπράξει και να αποχωρήσει με την βία όταν ζήτησε δημοψήφισμα. Ο βλάκας για πολλούς, διδάσκει εξειδικευμένα οικονομικά και κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ έσπειρε την καταστροφή και τον όλεθρο στην χώρα μας.

Εσύ Έλληνα που ψήφισες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είσαι το ίδιο με αυτούς που ψήφισες, γιατί ο λαός λέει: κατά τον λαό και οι άρχοντες,  καιρός να αλλάξουμε την ηλιθιότητα μας και να γίνουμε πιο έξυπνοι, να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το βόλεμα, μια που αυτό είναι εις βάρους των παιδιών μας και των παιδιών τους και της κοινωνίας ολόκληρης.

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)