Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τουριστική καταστροφή: 'Ενας ακόμα διεθνής διασυρμός της Ελλάδας

Να προσέχουν οι επισκεπτόμενοι την Ελλάδα, Ομογενείς
Αστυνομικοί βασάνισαν συλληφθέντες στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι είδηση, επειδή δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Η είδηση θα ήταν αν στο διεφθαρμένο κράτος-''μπορντέλο'', δεν γίνονταν βασανιστήρια ή ρατσιστικές διακρίσεις.
Κατά συνέπεια, οι Ομογενείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα, να είναι πολύ προσεκτικοί. Εκτός από κλεψιές, υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος βιασμού γυναικών, ξυλοδαρμού, κακοποίησης από αστυνομία, διακρίσεων κ.ά.
Η ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας γιά τα πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής βίας

Selective zero-tolerance: Ιs Greece really a democracy anymore?
Τουριστική καταστροφή: 'Ενας ακόμα διεθνής διασυρμός της Ελλάδας''Μπαράζ'' τηλεοπτικών μεταδόσεων, ραδιο-σχολίων, δημοσιευμάτων, στα αμερικάνικα ΜΜΕ, γιά τους βασανισμούς των ''ληστών Κοζάνης'' από την ΕΛ.ΑΣ.
Εντυπωσιακή η απουσία, 
ανυπαρξία (ειδικά την τελευταία τριετία), των ''τουριστών'' πρεσβείας - προξενείων, Γραφείων Τύπου της Ελλάδας στις ΗΠΑ. (Aσχολούνται μόνο με κοινωνικές εκδηλώσεις)

Στο ρεπορτάζ του ειδικά το NBC, αναφέρει: «...Έλληνας εισαγγελέας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για ληστεία σε τράπεζα ξυλοκοπήθηκαν ενώ ήταν υπό κράτηση. Οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων κατηγορούν την ελληνική αστυνομία για άθλιες συνθήκες κράτησης και βασανιστήρια, τόσο των μεταναστών όσο και των κρατουμένων... Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απεικονίζουν αρχικά φωτογραφίες 4 ανδρών ηλικίας 20-25 χρονών οι οποίοι  είναι με μελανιές, μώλωπες δηλ. εμφανή σημάδια κακοποίησης. μετά η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες των ίδιων ατόμων, όπου τα σημάδια κακοποίησης έχουν εξαφανιστεί και οι φωτογραφίες έχουν αλλοιωθεί... Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, αναγνώρισε ότι οι φωτογραφίες έχουν παραποιηθεί με photoshop...».
Και η Ελλάδα συνεργάστηκε με CIA στις ''απαγωγές'' υπόπτων γιά τρομοκρατία
CIA rendition: More than a quarter of countries offered covert support... (REPORT)



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Τα Αμερικάνικα ΜΜΕ αναφέρονται στον ξυλοδαρμό των ληστών δίχως να αναγνωρίζουν την βία της δικιά τους αστυνομίας. Ξεχνούν τους Αμερικάνους αστυνομικούς πόσες φορές έχουν σκοτώσει αθώους πολίτες, πόσες φορές έχουν κάνει λάθη και για το παραμικρό πυροβολούν όποιον βρουν μπροστά τους, αν αυτό το γεγονός είχε συμβεί στην Αμερική μήπως οι φωτογραφίες θα ήταν από τέσσερις νεκρούς ληστές; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)